DmC

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Myselor
a terhes csaj elõtt tudom hogy kell szopni sokat,ott sparda fián is kellett xd a nagy épület amikor 30másodperc csak berohansz,igazából minek szarolni velük.a kemencébe meg tudom ott is van egy aréna szerû dolog ahol jönnek annyian mint a szar.majd próbálom megoldani 😄
DarkSector
persze használd nyugodtan, nem kell szenvedni.
én csak magamiatt mentem úgy hogy hanyagoltam.
de mondom 2 vagy 3 helyen kellett item, 1 helyen lila kis csillag asszem 2 helyen meg kis zöld csillag.

egyik nehéz rész a terhes csaj elõtt lesz, a másik egy nagy épületben, mikor 30 másodperced van hogy bemenj az ajtóhoz, majd a leguccsó szar rész a lávás pályán.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Myselor
ühüm.értelek és köszi hogy segítesz lehet kell majd help.eddig használtam ördögravaszt de itemeket nem,nem is nagyon akarok.asszem menne nélküle is.am igaz hogy nem mindegy a sorrend.mondjuk nem is az ilyen comboktol félek.nekem a farkas ami gondot okoz kicsit.sokáig bírják .a teleportolosokkal nem volt gondom 2 vel se.a csajt gyorsan lerendezem a gömböset és adok a portalosoknak😄 de am ördögravasz mindenképp kell nekem.sokat segít néha,nem tudnak védekezni.pici hp-t is tölt.hamarabb döglenek.majd meglátjuk mi lesz még nehéz😊)
DarkSector
Hát figy szerintem a gömb+farkasok ha lesz is nem az lesz a baj, az ellen tudsz védekezni, ha kell majd adott esetekre segítség írj bármikor, de addig míg nem szólsz nem írom le, hátha sikerül magadtól.

Amúgy 2-3 olyan rész van ahol amúgy kell item.
1 rész amikor a gömbös csaj van 2 darab teleportos kardossal, illetve amikor a gömbös csaj van 4 szárnyas csajjal.
Amiket említettem.
Nem mindegy kit ölsz meg és hogyan elsõre erre mindig gondolj ha elakadsz valahol.

A többit nekem sikerült itemek meg ördög nélkül.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Myselor
hát nem olyan gáz bob ja,nem is félek mostmár annyira tõle,sõt megmondom õszintén a bossoktól félek a legkevésbé lilith club map már son of spardán is geci volt.ezen meg fúú.tuti használnom kell majd valami cuccot xd
Myselor
most jön az 5 map virility 😄 szép lassan de haladok,bár ha azt vesszük annyira nem is lassan.de na vannak szopatós részek amikor jönnek jó sokan.de lesz még itt finomság érzem xd azt várom mikor fûrészkezü gömbös csaj színes farkasok ott halál lesz nekem de instant xd
DarkSector
nem baj hogy elmondtad a véleményed, nem azt írtam hogy baj. pont ellenkezõleg jobb több szemszögbõl ismerni a dolgokat.

kurvázos js. 😊
ugye hogy nem olyan vészes ez a bob?

Myselor
köszi😊 am tudom. csak mondtam én is😊 a hétvégén én is lehet végigcsinálom ezt a DMD modot most deadspaceztem eddig,1-2 nap pihi után meg kedvem támadt ezzel játszani,mitmondjak elég kurva anyázos játék na 😄
DarkSector
na grat, mindegy ez csak 1 lehetséges megoldás nem az egyetlen. 😊

Többinél is vannak eltérõ megoldások én ezzel csináltam.
Spawn-nál mehetsz a gyengepontra is.

Myselor
én nekem is no damage lett a hunter úgy ahogy mondom😊 meglehet csinálni
DarkSector
Igen idarántod magad az is megoldás, ugyanez a végeredmény, megvan felennyi idõ alatt, ördögravasszal meg mnden, csakhogy mint írtam ez annélkül van hogy nem használok semmit, és az a NO DAMAGE az így a legyegyszerûbb, ha odahúzod magad és csapkodsz egyfolytában akkor megüt.

Szóval nem az a lényeg hogy hogy gyorsabb hanem itt az hogy ahoz képest siessek hogy ne érjen hozzám.

Valamint még annyit hogy az ördögravaszt végigjátszás során csak akkor használtam ha nagyon fontos volt és feltöltödve volt éppen, de sok haszna nem nagyon van mert sok ellenfél meg tud mozdulni ha 1x lerántod õket a magasból.

Myselor
te hallod megnéztem ezeket ügyi,de a huntert nem vágom,miért bonyolítod túl ?😄 csak odarántod magad a fejhézes és kardal csapkodod,fele ennyi idõ alatt megvan 😊) ja és az ördögravasz ha már van?minek van mi nem kell az neked 😛 nem használod
DarkSector
6-ból 5 videó megvan:

Hunter (DMD - ND):

Poison/Succubus (DMD - ND):

Bob Barbas (DMD - ND):

Spawn (DMD - ND):

Mundus (DMD - ND):

DarkSector
jaja. 😊

Myselor
ja okés.jólvan majd elküldöd akkor a linket😊
DarkSector
pill még csinálgatom, szerintem 1 óra és töltöm fel õket.

Myselor
de am megnézem a videóidat csak adjál linket😊
DarkSector
Ja értem.

Myselor
tudom 😄 de nme is ez a gond csak ahogy te is mondtad nem mindig jön ki úgy a lépés és akkor elbaszom xd am utána sérülés nélkül ment a 2 dög,annyira nem gáz,ja és én se használok itemet csak ha nagyon kell,mert már nincs kedvem szopni xd
DarkSector
Mutatok arra is megoldást, mert van minden szituációra, fontos tudnod hogy kit ölj meg elõször.
Ezért mondtam hogy szólj nyugodtan és megmutatom.

Feltöltöm az eddigi 5 fõellenséget utána meg megmutatom a sima szörnyeket, természetesen én simán fogom mutatni ehhez még hozzájön hogy itemeket és DT-t is tudsz használni.
Csak én azért mutatom 1-2 extrém felállást kivéve ezek nélkül, mivel ha netán nincsen felszerelésed akkor is meg tudd oldani, a videó alapján.

Myselor
jólvan,köszi😊am csinálom ezt a szart,de hogy utálom én ezeket a szaros farkasokat,ami kék meg piros fuuu,mást nem is utálok ennyire,2-t basz rám és fél hp-m ugrott,áááááá xd
DarkSector
Pont ezaz egy leírással együtt teszem fel, és hidd el utána rájössz hogy ez a legkönyebb.
Nem olyan nehéz részletesen leírom majd a taktikát.

Könnyebb lesz megölnöd mint a játék legelején egy sima szörnyet.

Nem erõszak de nézd majd meg a videókat és utána gondold át.

Myselor
tudom hogy az de nekem gyengém,a lézereket balfasz vagyok kikerülni xd
DarkSector
Bob az fõellenség, pofon egyszerû. Ha emiatt aggódsz Akkor nem kell. 😊
Most készítem hozzá a videót. 😊

Myselor
hát mondjuk bobot nem tudom mennyire tudnám xd am csak sok idõ lenne,azért nincs kedvem most.de majd úgyis nekiállok😊
DarkSector
Nekem azért volt úgymond szopás mert nem akartam használni semmilyen itemet.

Na a 6 videóból 4 megvan a másik 2-õt majd holnap.

DarkSector
Nem szopás ha azon a 4-5 helyen betárazol élettel meg DT-vel, akkor nem nehéz, de te tudod.
Ösztönzés az hogy te is meg tudod csinálni.
Boss-okhoz épp most csinálom hogy segítség legyen, vidiket.

Melyik rész amire azt mondod hogy ez végett nem akarsz végigmenni?
Mert van pár taktika. Ha kell segítek.

Myselor
am lekéne tolnom a dante must die-t nekem is,de valahogy nincs kedvem xdnincs túl nagy ösztönzés már.menne de nincs kedvem most szopizni.xd
Myselor
aha,de mondjuk szerintem a succubus jobban hangzik mint a poison 😄
DarkSector
Itt olvasható, a Japán neve állítólag az a Succubus. Vagy valami ilyesmit vettem ki belõle.

DarkSector
DMC5 gyors indítás:

Töröljétek vagy csak egyszerûen nevezzétek át ezeket a fájlokat:

"DevilGame->Movies->

Capcom.bik
AMDLogo.bik
Ninjatheory.bik
UE3_logo.bik"

Ezt azért okoskodtam ki, mert nekem az újraindításokkal dühítõ volt hogy a 3-4 logot végig kelljen néznem, biztos sokatoknak hasznos lesz.

Myselor
télleg?az érdekes😊
DarkSector
Succubus amúgy igazából Poison néven szerepel a játékban mint fõellenség.

DarkSector
elsõ boss-t már felvettem vidire.
még a többi most jön.

Myselor
azt nem tudom nem sokat csináltam abban😊
Myselor
igazán nincs mit😊
DarkSector
Ja 4-nél is 100 szint volt.

DarkSector
Télleg az elsõ végén van a késes elnézést.
Amúgy kösz most csak a boss-okról akarok videót.

Myselor
elsõ pálya végén van a hunter,6végén van Succubus,10ben van Bob Barbas 15.Lilith meg a kis fattyú 19 Mundus 20Vergil

ja am jön a bloody palace dlc jövöhéten,de pcre még nem írják xd 100 levelt irtak asszem
DarkSector
Srácok tudnátok segíteni hogy kb hol vannak a Boss-ok?
Az elsõ késes a 2 pálya végén van, ez oké.

Már nem emlékszem hol van a többi az utcsó2-õt kivéve

1. boss: késes
2. boss: bogár
3. boss: bob
4. boss: óriásbébi
5. boss: mundus
6. boss: virgil.

ugye jól emlékszem ezek vannak.

Myselor
bocsi igaz ujjaddal 😄 am nekem csak akkor nem nyomta be ha véletlen nem egyszerre nyomtam am mindig jó volt😊 bár volt mikor kinyomtam véletlen rögtön xd
szomferi
ujjaddal...

nekem se sikerült mindig, ilyenkor zongoráztam a 2 gombon 2 ujjammal, egyszer csak beakadt a trigger 😄

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

Még gondoltam másra is. Hányszor kell lenyomatni az energiáját?

Egyszerre nyomom, semmit nem csinál.

Amúgy melyik 2 gombbal megy alapba, mert én hiába nyomom azt a 2 gombot.

DarkSector
Hát egyszerre.

Mikor az van hogy nyomd az Y+X-et pl akkor a + jel azt jelenti hogy EGYSZERRE egy pillanatra lenyomod, a lila csiknál van egy bevágás a kb 1.5-nél az a minimum addig legalább fel kell mennie a csíknak hogy tudd használni.

Myselor
a kezeddel és 2 újaddal.mondom ha nem megy hogy egyszerre lenyomod a 2 gombot ami bevan állitva,bug lesz.
Értem. Majd megpróbálom, hátha.

De hogy nyomod be?

Myselor
nincs trükkje,egyszerre kell pont benyomni a 2 gombot