DmC

← ElőzőOldal 20 / 20

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szerintem az összes újkori PoP közül a leggyengébb lett.

Off vége.

armageddon666
Ja, a Forgotten Sands szarabb volt, mint az új PoP...teljesen inkoherens volt a trilógiával.

@

BEAST

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

"És nicsak mi lett belõle: idén visszatért a régi prince."

Bár ne tette volna<#szomoru1>

vk90
Ez a helyzet éppen olyan, mint amit az Usisoft cinált a Prince of persia sorozatával 3 évvel ezeõtt. Ott is megvátozott a fõszerepõ, a játékmenet, a harcrendszer, szinte teljesen mást kaptak a játékosok. A rajongók ki voltak akadva. És nicsak mi lett belõle: idén visszatért a régi prince. Remélhetõleg a DMC-nél is így lesz, nagyon bízom benne, hogy egy napon viszont láthatjuk a rendes Dantét és akkor elfelejthetjük ezt a homokost.

Capcom is the best!

5c0rp330n
a kezet szilankosra tornem annak a buzi szerencsetlennek, aki az uj transzvesztita karaktert megtervezte.

vk90
Ja lenne a neve inkább Homo may cry. XD

Capcom is the best!

Victor1103
A képlet roppant egyszerû: Ha ugyan az a Dante lenne most minden rajongó epekedve várná az 5.dik részt. Mivel a fõszereplõ csak névlegesen egyezik meg vele és még az új karakterdizájn se lett olyan kategóriájú az emberek 99%-ának nem jön be a játék és ennek hangot is adtak a többi fórumon. Sose értettem hogy ami mûködik miért kell megváltoztatni....:/ Ettõl még nem azt mondom hogy nem lesz jó játék,de mivel az egyik legfõbb alapelemet vették ki ebben a részben így nem is ezen a néven kellene kiadni mert azon kívül hogy hack n slash stílus nem sok hasonlóság lesz.

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

Metalmilitiakid
meg tipp szerint már nem is lesz olyan jófej vicces ember mint dante 😄

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

vk90
Pedig nagyon is igaza van Victor1103-nak. Egy ilyen karaktert nem szabadna így megváltoztatni, hiszen a Dmc-t leginkább Dante miatt szeretik. Vagy ha már mindenképp ez az új karakter lesz, miért Dante a neve? Az arcformája sem hasonlít rá. Szegény Dantét megszégyenítik.
Ettõl függetlenül lehet, hogy jó játék lesz, csak már nem Dante miatt fogjuk szeretni, hanem mondjuk csak a stílusa végett.

Capcom is the best!

herczeg
aham. szóval a karakter skin. ennyi. ezen múlik hogy egy játék jó e vagy nem. szerintem neked játékdizájnernek kellene menned. de komolyan.

@herczeg (Defiant/Union) A politika egy nagy sakkjátszma, amiben mindkét oldalon sötét parasztok állnak!

Victor1103
Nekem egy hozzáfûznivalóm van mégpedig addig ami ez a buzis karakter nem húz el a picsába és teszik vissza bele a normális Dantet addig ez a játék = DOGSHIT<#levele>

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

Optimus Prime
Nemrégiben jelent meg az elsõ elõzetes a Devil May Cry 5-rõl vagyis új nevén DmC. A Capcom helyett Ninja Theory vette át a fejlesztést. És, hát a változtatások korántsem hanyagolhatóak....

Azért hoztam létre a topicot, hogy inkább itt menjen a vita az új játékról, mintsem az über 4 topicját offoljuk. 😊

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

← ElőzőOldal 20 / 20