18
  • zorrobomber
    Elvileg készül egy Crysis motoros Outcast mod, tessenek dzsutubin rákeresni van már rolling demo, nem néz ki rosszul.
  • Freddy TNT
    Na és a carmageddon ?
  • Daza500
    A legendás System Shock jutott eszembe, meg a még legendásabb Looking Glass Studios, mely pont az ezredfordulóban zárta be végleg kapuit, utolsó játékuk a Thief 2 volt.
  • Zoliz
    Akkor még ne felejtsük el a Diaboló 3-at, lehet azt is határozatlan időre berekesztik, ígyse tudni mikó jön.
  • lamer the true
    Dungeon Keeper-t AKAROK
  • Garou
    DUNGEON KEEPER!!!

A második rész végén a stáblista után Horny előtt kitárul a kapu és a kamerás zoom után kiíródik "to be continued". Mindegy, hogy azóta mi történt, itt lenne a helye!

Nekem olyan megoldás is elég lenne, mint a Settlers 2- 10th anniversary volt.
  • Klub
    És a carmageddon hol marad?
    Meg a Supaplex?
    A heretic is hiányzik, a Condemned 2 pc-s verziója is, az elite 4 is kimaradt, akkor még az abducted is.
  • Bren X
    Szívemből szóltál!!!
  • NEXUS6
    "Six Days of Hallelujah"

Ez most komoly? Mert viccnek kicsit atomdúrva!
    A játék címe ugyanis: Six Days in Fallujah

Ez kb kegyeletsértés, ami a cikkben van, mert ha jól látom a Hallelujah héberűl van és azt jelenti kb hála Istennek. Az említett botrány is amiatt volt, hogy egyesek kegyeletsértőnek találták a dolgot.
    Falujjah meg ugye egy komoly csata színhelye volt Irakban, amikor kb 1500 iraki lázadó esett el, valszeg nem teljesen egyenlő felek között lezajló kűzdelemben.
    15 000 vs. 3000.

Szóval hajrá SG, megint sikerült rátenni még egy lapáttal!!!
  • nessboth
    Dungeon keeper fan voltam, de én úgy emlékszem, hogy "felröppentek a hírek" szinten mozgott ez a dk3....
    Indiana Jones-ért meg mai napig sírok, kedvenc karakterem, és az infernal machinén kivűl mindegyik játék a kedvencem volt (még a desktop is), remélem az új elnök föltámasztatja a dolgozókkal az Indy franchise-t.
  • koschwarz
    a crossingot sajnáltam, remélem valamikor még feléled.
  • Megtörhetetlen
    Igazából most valami nagyon csúnya dolgot szerettem volna mondani de inkább nem teszem... :S Sajnálom :S
  • adler30
    Sajnos a Chrome2 fejlesztését is abbahagyták,pedig milyen jó volt az első rész Döglégy Zoli szinkronjával.
  • Szefmester
    Oké oké, hogy kimaradt a DK na de miért? Mert el sem kezdték fejleszteni (ha jól tudom), a cikkben szereplő játékok meg hát már bejelentettek voltak hogy hamarosan megjelenik. Azért az fura hogy a blizzard az újító játékait mind elkaszálta ha az már egy meglévő brand része lett volna, és max abszolút új címet fejlesztett. A mai napig nincs is sok címe. (Blackthorne, Rock and Roll Racing, Lost Vikings, Warcraft, Starcraft, Diablo)...
  • RiSeForMuSiC
    Nekem régebbi játék jutott az eszembe: az Orion által fejlesztett Crusader sorozat (Crusader: No Remorse és No Regret) befejező darabja (állítólag No Mercy lett volna a neve, de sosem készült el).
  • xxxxxxxxxx9
    Hát igen nekem is pont ez jutott eszembe,.......HOGY LEHETETT KIHAGYNI A DUNGEON KEEPER sorozatot??? A mai napig várom hátha bejelentik a folytatást vagy valami ki-eg-et vagy 1 általán vmi hasonlót.

Vagy régi nagy kedvencem volt még anno SID and AL incredible Toons Hatalmas volt sztem
  • gromgotth
    Azért nem semmi, hogy az uborkaszoftnak már 200-ban gta klónokon járt az esze :D
  • Solmenir
    Egy olyan kultuszjátéknak, mint a Dungeon Keeper-nek, a harmadik epizódját kihagyni a listából... hát gáz :p