10
-
Zoliz #10 És ha valakit felismernek a kukijáról? Illetve a magasságából számolt identitási koefficiensből? -
#9 Én sem értem, hogy az emberek miért támadják? Az arcok ki vannak takarva, a rendszámok ki vannak takarva, tehát sztem semmilyen személyiségi jogot nem sért ezzel a google. -
#8 Azért vicces, hogy van hasonló német szolgáltatás ás az ellen nem lázadnak. -
#7 nagy ország és hiába a 100k ellenző, de ott használják a legtöbben akkor ez nem egész országos.
amúgy meg lehet érteni őket.
Sztme meg mondjuk fasza kis szolgáltatás. -
miszterjoe #6 Szerintem ez a Street View egy jó szolgáltatás. Nekem speciel jól jött, hogy mielőtt elmentem volna egy címre megtudtam nézni nagyjából a környéket. Az már csak mellékes, hogy Budapestet a NORC már rég körbe járta vagy jó 2(?) éve (utvonalterv.hu használja, mint panorámakép).
Csak tudnám azt, hogy mi olyan felháborító, ha lefotózzák az autót (amiről satírozzák a rendszámot) vagy a házat. Nem nappal kell pucérkodni közterületen, és akkor abból baj nem lesz. -
pj67 #5 Remélem nálunk nem ilyen gyökér módon fogják intézni. Tényleg nálunk mikor lesz? Állítólag az autók már járták pestet... -
#4 *nem birjak felfogni -
#3 Szerintem a nemeteknel is foleg a sok ven, begyepesedett hivatalnok/politikus lazad es uszitja az embereket.
Sokan birjak felfogni, hogy ami utcan van az publikus es kesz. -
Rotyoka #2 De a németek gyökered mind. -
rudymester #1 A Cseheknél még működik, ezek szerint lassan intézkednek. A Németek meg mi ellen lázadtak fel, mikor még nem is lehet elérni róluk a Stree View-ot. Lehet az autója akkor éppen garázsban volt, amikor fotóztak.