Eddig százezer német nyújtott be panaszt a Street View ellen
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
És ha valakit felismernek a kukijáról? Illetve a magasságából számolt identitási koefficiensbõl?
Én sem értem, hogy az emberek miért támadják? Az arcok ki vannak takarva, a rendszámok ki vannak takarva, tehát sztem semmilyen személyiségi jogot nem sért ezzel a google.
In a world without walls and fences, we don\'t need windows and gates!
nagy ország és hiába a 100k ellenzõ, de ott használják a legtöbben akkor ez nem egész országos.
amúgy meg lehet érteni õket.
Sztme meg mondjuk fasza kis szolgáltatás.
amúgy meg lehet érteni õket.
Sztme meg mondjuk fasza kis szolgáltatás.
Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer
Szerintem ez a Street View egy jó szolgáltatás. Nekem speciel jól jött, hogy mielõtt elmentem volna egy címre megtudtam nézni nagyjából a környéket. Az már csak mellékes, hogy Budapestet a NORC már rég körbe járta vagy jó 2(?) éve (utvonalterv.hu használja, mint panorámakép).
Csak tudnám azt, hogy mi olyan felháborító, ha lefotózzák az autót (amirõl satírozzák a rendszámot) vagy a házat. Nem nappal kell pucérkodni közterületen, és akkor abból baj nem lesz. <#mf1>#mf1><#idiota>#idiota>
Csak tudnám azt, hogy mi olyan felháborító, ha lefotózzák az autót (amirõl satírozzák a rendszámot) vagy a házat. Nem nappal kell pucérkodni közterületen, és akkor abból baj nem lesz. <#mf1>#mf1><#idiota>#idiota>
Casual Commenter
Remélem nálunk nem ilyen gyökér módon fogják intézni. Tényleg nálunk mikor lesz? Állítólag az autók már járták pestet...
Szerintem a nemeteknel is foleg a sok ven, begyepesedett hivatalnok/politikus lazad es uszitja az embereket.
Sokan birjak felfogni, hogy ami utcan van az publikus es kesz.
Sokan birjak felfogni, hogy ami utcan van az publikus es kesz.
De a németek gyökered mind.
A Cseheknél még mûködik, ezek szerint lassan intézkednek. A Németek meg mi ellen lázadtak fel, mikor még nem is lehet elérni róluk a Stree View-ot. Lehet az autója akkor éppen garázsban volt, amikor fotóztak.
Retrofaktor - régi játék bemutatók és végigjátszások youtube.com/retrofaktor - retrofaktor.blog.hu