ENSZ: 2015-re szélessávú internetelérést minden második embernek!

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Én is erre gondoltam.

Nos, kíváncsian várom az idõt, amikor az éhezõ afrikai gyerekek ujjongva regelnek majd facebookra...
Murder3
az h próbálnak mit sem ér úgyse tudnak ellen tenni semmit.
Lassan meg már a torrentoldalaknak is lesz akkora befolyásuk h tegyenek ezek ellen.

Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer

@amitakartok #4: igazából a HD videókhoz szerintem, nem csak sélessáv, hanem megfelelõ hardver is kell. Így hiába van szélessávod, ha még csak megjeleníteni sem tudod, vagy nincs vas ami meghajtsa. OK, 720p még határeset, de 1080p már húzós, a 4k-ról nem is beszélve. A szélessávhoz egyébként jó lenne olyan információkat is, ha kikötnének mint például garantál sáv (le/fel) és havi átviteli limit. Egy hasonló cikknél itt, egy hozzászóló írta nekem, hogy a szélessáv kell ahhoz is, ha valaki saját géprõl hostol weblapot. Szerintem, az átlag felhasználó nem fog saját gépen weblapot hostolni. Ha mégis (mert lesz megfelelõ szoftver) akkor nem hiszem, hogy BBC szintû látogatottsága lesz azoknak.
De elõbb oldják meg a szegénység, éhezés és a fogyó édesvíz problémáját, aztán majd térjünk erre vissza. <#crazya>

Casual Commenter

Sok jellemzõ szerint lehet csoportosítani, de fõleg GDP/fõ vagy HDI szerint szokták. Ha csak két kategóriát különböztetünk meg, akkor mi a fejlettek közé tartozunk.

Pares:
Szélessáv kell netes mozizáshoz illetve hi-res grafikákat használó weboldalakhoz is. Fõleg Youtube (HD videók!) és többiek fogyasztanak akkora sávszélességet.

Rotcsa:
A fejlettséget elvileg egy fõre jutó átlagjövedelemmel mérik.
Oroszország, meg Kína fejlõdõ ország????
Mi alapján számít egy ország "fejlett"-nek?

A mi hol vagyunk ebben az intervallumban?

Mármint természetesen most a gyorsabb internet kapcsolatokra gondoltam, kicsit össze lett keverve az edit után...

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Szerintem szélessávú net fõleg a torrentezõknek kell. Na de minek mindenkinek 2015-re szélessáv, ha addigra olyan törvényeket fognak bevezetni, amivel elnyomják a torrentezést? Vagy legalábbis megpróbálják elnyomni, mert mint tudjuk... Na de akkor is.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB