8
HTPC szoftver
  • haze81
    ok, kipróbálom még1x, a MeediOS-al várok amíg kiforrottabb nem lesz
  • Kaszi46
    Távirányítóval(winfast pvr2000 tvkari coolcommand távirányítója) használom én is, mindent meg tudok vele csinálni.

Én csak annyit tudok mondani, hogy xbmc jelenleg 9.5 ös, illetve 10.0ás béta verziónál jár. Kiforrott, rendszeresen frissítik, sok plugin, sok scraper, sok skin, van hozzá, nyilt forráskódú, stb stb. Míg meedios, első blikkre egy koppintás, alpha verzió, szoval én inkább xbmc setupra cseszném el az időt.
  • haze81
    próbáltam az xbmc-t is de nekem nem igazán vált be pc-n távirányítóval. Nem tudtam pl. beletekerni a filmbe. XBMC sem rossz, de a win7mc mediabrowser még mindig jobban tetszik. A MeediOS viszont nem tűnik rossznak, csak a konfigurálás elég bonyolult, de mivel eléggé részletes is így elég jónak tűnik, csak még új nekem.
  • Kaszi46
    ööö, néztem bután vagy 10 másodpercig, majd leesett:D
  • Kaszi46
    hmmm, így kicsit utánanézve nem lehet rossz ez a meedios sem. bár még alpha verzió, és eléggé xbmc koppintás szaga van, bármi jó kisülhet még belőle.
  • edios
    me edios

(bocs)
  • Kaszi46
    használd inkább az xbmc-t. sztem a legjobb...:)
  • haze81
    Üdvözlet
    Arra lennék kíváncsi, hogy ki használja a MeediOS szoftvert médiatárként? Mit tud és milyen beállítások szükségesek hozzá?
    Jelenleg Windows Media Center-t használok Mediabrowser pluginnal, de kíváncsi lennék arra, hogy ez mit tud? Egyelőre csak ismerkedem vele, ezért gondoltam ha valaki már profi ennek a szoftvernek a használatában, akkor beszámolhatna róla ebben a topicban, akár linkekkel, hivatkozásokkal, ahol többet lehet tanulni.
    Windows Media Centerrel kapcsolatos véleményeket is szívesen várok...