Leégett gépjármûvek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD
Egyébként ez egy elzárt rész volt a bontó tulsó sarkán, és a korlátnál fotoztam!
Ezek mennek tovább a présbe/öntödébe vagy mindegy, ezeket már nemadják el magánszemélyeknek tuti!:D
Az autóbontó az az mikor az alkatrészek szép sorban állnak, és odamész, válogatsz.:]
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
(bocs, ekkora képet találtam róla)
My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!
#28: Kevesebbet nézzél tv-t... ártalmas.
www.smart-bus.hu
facebook.com/dolgap - ambient, downtempo, trip-hop
www.smart-bus.hu
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
www.smart-bus.hu
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
www.smart-bus.hu
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
All hail the double x!
Ezt még én is megéreztem :(
Elég szomorú dolog.. Annyira ki van dolgozva ez a gép..
ATOM Zsír volt :( Vagyis lehetett..
Ám ah erre neked egy ilyenre futotta,akkor a farzsebedbõl kiveheted az árát :D
De ha úgy volt hogy fél életedet rászántad hogy spóroltál rá kemény melóval akkor viszont nem szóltam ...
Csak Gratula hozzá!
És sok sikert ahoz,hogy fizessen a biztosító ...
Asus EAH5770 512MB|AMD Athlon 4800 x2 2.5GHz|2GB 800Mhz RAM|7.1-es hangkártya! \"Nagyon jó társaság vagytok\" Ez a Radeon HD Series team...
ezt nemrég találtam itt a Fórumon:
"Sajnálatos hírt kell közölnöm,tegnap éjszaka úgynéz ki mesemmisült az autóm!Este leraktam a szervízbe,hogy a hétvégi lacházára lebandázsolják a leömlõmet,majd ete 11óra körül egy ismerõtõl jön egy telefonhívás,hogy óriási tûz van a telephelyen ahol a mûhely is van.Mire kiértem,addigra már vagy 10tûzoltóautóból próbálták oltani a lángokat,amik 30-40méterre is felcsaptak,de már akkorra szinte az egész komplexum megsemmisült!Nem láttam ugyan az autómat,de nem is baj,mivel szerintem semmi nem maradt belõle,úgy mint a többi autóból sem amik még a telepen voltak.Ezzel 3.5 év kiartó,fáradtságos,és nem utolsó sorban anyagi ráfordítást igénylõ munkája lett a nullával egyenlõ!Elképzelésem sincs,hogy ilyen esetben megtéríti e valaki az anyagi káromnak legalább egy részét.Egy újabb integrával lett szegényebb a hazai hondás közösség!Béke poraira "
és ez maradt belõle: