48
Ide jöhetnek a leégett autók, motorok, teherautók.....
-
#48 Nem rossz.
-
öregember #47 ééééég -
#46 ezek szeretnek kigyulladni.
-
-
BenceYCE #44 Ja meg Athénról ahol a demokráciában a fél belváros lángokban állt! Jajj itt meg kiégett egy rendőrautó! Szánalom. -
#43 Nyilván tudom, hogy hol voltam!:)
Egyébként ez egy elzárt rész volt a bontó tulsó sarkán, és a korlátnál fotoztam!
Ezek mennek tovább a présbe/öntödébe vagy mindegy, ezeket már nemadják el magánszemélyeknek tuti!:D -
#42 Ez nem autóbontó, hanem roncstelep szerintem.
Az autóbontó az az mikor az alkatrészek szép sorban állnak, és odamész, válogatsz.:] -
öregember #41 eddig azt hittem, h az autóbontós abból él, h kiszed minden eladható alkatrészt, de a képek alapján nem mondható el ez -
#40 Sajnos még emlékszűnk rá.Nagy port kevert falucskánkba. -
#39 Meg az autók. -
#38 Nemolyan rég egy autóbontóban láttam!:) -
öregember #37 van ááámerikai kisbusz is -
öregember #36 kisbusz ég /1
ég tovább, naaaagy lángokkal
aztán eloltják -
öregember #35 másikoldalról -
öregember #34 kiégett -
Vlala #33 Prikkelék Mercijére emlékszik még valaki?
(bocs, ekkora képet találtam róla) -
#32 az oka főként az éghető anyag, az égést tápláló közeg és a gyulladási hőmérséklet:D -
öregember #31 -
Solt #30 Ó baszki! :D Akkor úgy kérdem honnan indult a tűz, illetve mi a tűz keletkezésének oka? :)
#28: Kevesebbet nézzél tv-t... ártalmas. -
öregember #29 legalább 10 (!) képet ... az sok ? -
#28 A 2006-os tüntetésekről lehetne sok képet berakni, ahol a semmirekellő csőcselék felgyújtották a sok autót. -
#27 hát a telephely:) -
Solt #26 Uhhh... :(( És mi gyulladt ki? Egyre inkább nem véletlen szaga van... ( lehet csak rossz indulatú vagyok ) -
Szabi1991 #25 több mint félmilliárdos kár lett itt, leégett egy Rolls Royce és egy régi oldtimer Aston Martin is... -
neoG #24 Akkor az autók nem égnek se ki, se le.Lehet, hogy nem is égnek! FAKEEEEE az egééééééééééész!!!!! -
öregember #23 nekem a hátam szokott nyáron leégni ha sokat vagyok napon IKSZDÉÉÉ -
öregember #22 van egy gyanúm, h max 1 hónapig fog menni ez a topik, aztán a kutyát sem fogja érdekelni......... -
#21 Nem az övé. -
#20 Pontosan. -
Solt #19 Ha mint extra be lett jelentve, és növelték vele a kockázat alapján a havidíjat. -
#18 Az izzók és a művészek szoktak kiégni. -
Gibor #17 Ha a "tuning" ról van számla stb, akkor elvileg kellene perkálni érte. -
Solt #16 A tuningot tuti, hogy nem fizeti a biztosító, hacsak nincs külön casco rá... amit kétlek... Megkapja majd az eurotax értékének a 60-65%-t... talán! -
#15 ez viszont érdekes, ez egy elég nagy rendezvény , és hogy nincs vkinél egy poroltó vagy vmi, meg hogy azért elég nagy füstje volt, és hogy a rendezők vagy vki nem intézkedett.
-
BlackWolf #14 uuuuu :K ilyen fiestám van :) Mi történt szegénykével? -
#13 NE EEEEEEBASZKI!!!!!!! RÉSZVÉTEM.....!:( -
#12 még 2008 decemberében
-
#11 Az emberek szoktak leegni es az epuletek;) Az autok kiegnek. -
#10 az kellemes :/ -
#9 Ez egy bemásolt történet...