Leégett gépjármûvek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

RevirD
Nem rossz.

skate00
ezek szeretnek kigyulladni.

skate00

Ja meg Athénról ahol a demokráciában a fél belváros lángokban állt! Jajj itt meg kiégett egy rendõrautó! Szánalom.

\"...köztudott hogy ha a torrent kliensek hibát észlelnek lezárják a merevlemezt!!!!és hát velem is ez történt utána vetem egy másik vinyót...\" #21196 XD

ajem kisa
Nyilván tudom, hogy hol voltam!:)
Egyébként ez egy elzárt rész volt a bontó tulsó sarkán, és a korlátnál fotoztam!
Ezek mennek tovább a présbe/öntödébe vagy mindegy, ezeket már nemadják el magánszemélyeknek tuti!:D

solo
Ez nem autóbontó, hanem roncstelep szerintem.
Az autóbontó az az mikor az alkatrészek szép sorban állnak, és odamész, válogatsz.:]

Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE

eddig azt hittem, h az autóbontós abból él, h kiszed minden eladható alkatrészt, de a képek alapján nem mondható el ez

itamragy
Sajnos még emlékszûnk rá.Nagy port kevert falucskánkba.

Egyszer fenn, Egyszer lent.

[HUN]FaTaL
Meg az autók.

http://goo.gl/gd6Zi5

Prikkelék Mercijére emlékszik még valaki?

(bocs, ekkora képet találtam róla)

edios
az oka fõként az éghetõ anyag, az égést tápláló közeg és a gyulladási hõmérséklet:D

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

<#eljen><#nyes><#idiota>

Ó baszki! :D Akkor úgy kérdem honnan indult a tûz, illetve mi a tûz keletkezésének oka? :)

#28: Kevesebbet nézzél tv-t... ártalmas.

www.smart-bus.hu

legalább 10 (!) képet ... az sok ?

lpmaskmancick
A 2006-os tüntetésekrõl lehetne sok képet berakni, ahol a semmirekellõ csõcselék felgyújtották a sok autót.<#gonosz3>

facebook.com/dolgap - ambient, downtempo, trip-hop

passatgt
hát a telephely:)

Uhhh... :(( És mi gyulladt ki? Egyre inkább nem véletlen szaga van... ( lehet csak rossz indulatú vagyok )

www.smart-bus.hu

több mint félmilliárdos kár lett itt, leégett egy Rolls Royce és egy régi oldtimer Aston Martin is...

Akkor az autók nem égnek se ki, se le.Lehet, hogy nem is égnek! FAKEEEEE az egééééééééééész!!!!!

nekem a hátam szokott nyáron leégni ha sokat vagyok napon IKSZDÉÉÉ

van egy gyanúm, h max 1 hónapig fog menni ez a topik, aztán a kutyát sem fogja érdekelni.........

Csabesz6
Nem az övé.

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

Csabesz6
Pontosan.

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

Ha mint extra be lett jelentve, és növelték vele a kockázat alapján a havidíjat.

www.smart-bus.hu

Sadist
Az izzók és a mûvészek szoktak kiégni.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Ha a "tuning" ról van számla stb, akkor elvileg kellene perkálni érte.

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

A tuningot tuti, hogy nem fizeti a biztosító, hacsak nincs külön casco rá... amit kétlek... Megkapja majd az eurotax értékének a 60-65%-t... talán!

www.smart-bus.hu

skate00
ez viszont érdekes, ez egy elég nagy rendezvény , és hogy nincs vkinél egy poroltó vagy vmi, meg hogy azért elég nagy füstje volt, és hogy a rendezõk vagy vki nem intézkedett.
http://www.youtube.com/v/X8ZpRxcjavI&fs=1&rel=0&color1=0x006699&color2=0x54abd6" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" width="560" height="340"></embed></object>

uuuuu :K ilyen fiestám van :) Mi történt szegénykével?

[HUN]Crassus
NE EEEEEEBASZKI!!!!!!! RÉSZVÉTEM.....!:(

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

whiskeyman
még 2008 decemberében

&#1641;(&#830;&#9679;&#814;&#814;&#771;&#830;&#771;&#830;)&#1782; CefreTeam&#8482; &#3663;&#865;&#815;&#3663;&#64831;

Alexease
Az emberek szoktak leegni es az epuletek;) Az autok kiegnek.
MR ME
az kellemes :/

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Klemice
Ez egy bemásolt történet...

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

pxxl
ha nem fizetnének, különös módon újra és újra kigyulladna a mûhely, aztán a tulaj(ok) verdája, ha az én autóm így égne el :/

All hail the double x!

belapeter
nah baszki :S
Ezt még én is megéreztem :(
Elég szomorú dolog.. Annyira ki van dolgozva ez a gép..
ATOM Zsír volt :( Vagyis lehetett..
Ám ah erre neked egy ilyenre futotta,akkor a farzsebedbõl kiveheted az árát :D
De ha úgy volt hogy fél életedet rászántad hogy spóroltál rá kemény melóval akkor viszont nem szóltam ...
Csak Gratula hozzá!
És sok sikert ahoz,hogy fizessen a biztosító ...

Asus EAH5770 512MB|AMD Athlon 4800 x2 2.5GHz|2GB 800Mhz RAM|7.1-es hangkártya! \"Nagyon jó társaság vagytok\" Ez a Radeon HD Series team...

Am elvileg vissza kell téríteni a teljes összeget, legalábbis a biztosítónak, a biztosító meg a telephelytõl beszedi majd úgyis. Maximum akkor nincs kártérítés ha a telephelyen kivolt írva hogy baj esetén felelõsséget nem vállalnak az autókért stb... ha ilyenekkel szétvolt szorva a hely akkor nincs térítés ha jól tudom, de amúgy a biztosítónak fizetnie kell...

Barnabyka
+1

a helyében tuti, hogy még a gatyát is leperelném a mûhely tulajáról
Szegény Integra :(

pxxl
ouuhh <#szomoru1><#sir>

All hail the double x!

skate00
akk kezdeném:
ezt nemrég találtam itt a Fórumon:
"Sajnálatos hírt kell közölnöm,tegnap éjszaka úgynéz ki mesemmisült az autóm!Este leraktam a szervízbe,hogy a hétvégi lacházára lebandázsolják a leömlõmet,majd ete 11óra körül egy ismerõtõl jön egy telefonhívás,hogy óriási tûz van a telephelyen ahol a mûhely is van.Mire kiértem,addigra már vagy 10tûzoltóautóból próbálták oltani a lángokat,amik 30-40méterre is felcsaptak,de már akkorra szinte az egész komplexum megsemmisült!Nem láttam ugyan az autómat,de nem is baj,mivel szerintem semmi nem maradt belõle,úgy mint a többi autóból sem amik még a telepen voltak.Ezzel 3.5 év kiartó,fáradtságos,és nem utolsó sorban anyagi ráfordítást igénylõ munkája lett a nullával egyenlõ!Elképzelésem sincs,hogy ilyen esetben megtéríti e valaki az anyagi káromnak legalább egy részét.Egy újabb integrával lett szegényebb a hazai hondás közösség!Béke poraira "

és ez maradt belõle: