STOP

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szerintem felhívom hogy mi a helyzet.

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

Looooser
hmm már 5 napja elindult...

pumpált πna... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

.....Elõvette méretes kolbászát és megkérdezte tõle: nem vagy éhes, édes? Hõsünk nem habozott esztán, elõrántott egy karéj kenyeret és karikázott egy jókorát a kolbiból mivel már mardosta az éhség. Miután így jóllakott ***jöhet a folytatás*** <#nezze>

\"Az optimista a fényt látja az alagút végén, a pesszimista a sötétet az alagútban, a realista a közeledő vonatot, a mozdonyvezető pedig a három idiótát a síneken.\"

Zsolek123
akár

jó sok barátság köttetett, szivemben mindig lesz hely nektek sg.hu

Casillas
...aztán levette szõke parókáját, és kivillant kopasz, kigyúrt feje?

Vivimos por ti, vence por nosotros.

Zsolek123
Felvette egy jóindulatú 40-es éveiben járó nõ, mire Hõsünk elmondta neki, hogy merre menne. Ezt a nõt, mintha az ég küldte volna, mert éppen Párizsba tart, megkímélt Skoda Fabia-jával.
Hõsünk beszállt az anyós ülésre, és beszédbe elegyedtek.
Egyszer a nõ, lehajtott egy földes útra

***jöhet a folytatás***

perverz. <#wilting><#wilting>

pxxl
ha gumiban lennénk folytatnám <#hehe>

All hail the double x!

sparrow35
beszarás ez a topik ASD

I want to be a mighty pirate ever!

ScarY MAN
na akkor rakjuk össze az eddigi napokat miket is csinálhatott a hõsünk 😄
kezdem én 😄

1.nap

22:00 után.

elindult, felszállt a legközelebbi buszra majd elindult Budapest határához, mert odáig van bérlete😄 az még ingyen van 😛 és a szabályokat nem szegi meg.

útközbe leállt haverkodni egy két emberkével akik megpróbálták lehúzni egy kis apróval, de erre õ vad storyzásba kezdett hogy most megy stoppal Angliába. Idõközben 23:45-öt ütött az óra és az új haverok eközben elmondták eme élet minden csínját-bínját és az új tudással elérkezett Budapest közigazgatási határához, ahol leszállt a buszról és elkezdett sétálni miközben szakszerûen a kezét kinyújtotta úgy hogy a karja 90 fokot zárjon be a felsõ testével -> <#eljen>

***jöhet a folytatás 😛***

...

Looooser
oké 😄

pumpált &#960;na... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

Aquir
mer válaszoltam, azér

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Looooser
most mér?

pumpált &#960;na... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

Aquir
lol

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Looooser
hmmm ha jól csinálta már félúton van, ha rosszul akkor már eladták a szerveit

Grove4
Aztán majd viszontlátunk a Csellengõkben 😄

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Zsolek123
8. végén? WTF
Te inkább maradj csak otthon.

dragon11
Csak gratulálni tudok neki, ha ebbe tényleg belevágott.

Azért remélem nem esik semmi baja..

Mit csinálsz? Hát ööööhm semmit? 😄D
Néztem, én voltam az elsõ ki hozzászólt a tápigjához 😄 Am nemhiszem hogy komoly tápig a másik, bár ez se valami komolyságról híres, de hát kitudja 😄DDDD

DeerHunter01
semmi, mit csináljak vele ?
nézd meg a másik topikot is amit nyitott , nem tud leszokni a szerencsejátékról.
lehet csak flametopikot akart nyitni ezzel is , de ha tényleg baja van menjen el pszichológushoz nem hiszem hogy itt az sg-n fognak neki segíteni.

\"Erről van szó!\"

Életbe lép a #9 es hozzászólás.

pxxl
TÉK <#integet2>

All hail the double x!

pxxl
<#nemtudom><#nevetes1>

All hail the double x!

jazzy
#10 <#wilting>
pxxl
#9 <#rolleyes>

All hail the double x!

És mi van ha nem hazudott és elindult? Bár kevés esélyt látok erre, de nem kizárt.

DeerHunter01
világgá megyek powa...
falu végéig elmész aztán rájössz mégis jó anyádéknál lakni és visszamész a batyuddal közbe meg elfogyasztod a hamuba sült pogácsát , ami az útravaló volt 😄DD ASDASDSAD

\"Erről van szó!\"

pxxl
<#nevetes1> pont ezt akartam írni én is 😄

All hail the double x!

jazzy
Kösz, hogy elviszel ingyen, ja és bedughatom a laptopomat és a fényképezõmet a szivargyújtóba tölteni? 😄
REPS0L
szivargyújtós töltõ

sõt, laptop nem is kéne, csak pár nagyobbkapacitású memóriakártya

i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu

jazzy
Meg 3 kiló tartóselemmel
REPS0L
én egy laptoppal és egy fényképezõvel indulnék neki az útnak, biztos kegyetlenjó képeket lehetne csinálni... talán meg is próbálom, ha az életem egy rakás szar lesz 😊

Looooser
+ fav kiváncsi vagyok a végkifejletre.... remélem visz fényképezõt, 4-5 nap alatt elvileg oda lehet jutni stoppal az alatt sok élmény össze gyülhet

Lammer
ez jo otlet! 😊

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

ScarY MAN
akkor most napokra lebontva jöhetne a találgatások, hogy éppen hova jutott mi történt vele meg hasonlóak. persze próbáljuk meg a napok történéseit összekötni (kapcsolódjanak a történetek egymáshoz) és majd ha megérkezik összehasonlítjuk azt ahogy mi gondoltuk és azt ahogy õ megélte az egész utat 😄 ... +fav

...

REPS0L
hát ez beszarás, fav 😊

Lammer
Jo utat utolag is! ha van lehetoseged netet hasznalni, majd valahogy utkozben, toljal elmenybeszamolot! 😊

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

kifli
Én csak ennyit tudok segíteni, ebben minden benne van!!

Grove4

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Sziasztok!

Jelentem összepakoltam elindultam viszek magammal annnyi pénzt hogy bármi történjen busszal tovább mehessek Angliába, amint megérkeztem jelzek felétek!, köszönöm mindenkinek a jó kívánságot, vigyázni fogok magamra, remélem hogy szadisták köré nem kerülök!

Viszlát!
szabii98
Jaja 😛
8. végén mi is elmegyünk haverokkal, + 1-2 csaj, na persze csak ha összejön :É

I met God. She's black

v43 001
Milyen durva lehet már 😄 Fõleg ha sok jó csajjal kell együtt utazni 😄

Az élet egy olyan vonat amit TE vezetsz, de nem tudhatod hogy a váltók hogy állnak!!!

szabii98
Baszki elmennék ilyenre énis 😄
VÁRJUK AZ ÉLETJELEID JÓCÓ!

I met God. She's black

Falkon
Sok sikert, vigyázz magadra! Remélem épségben oda érsz! 😊
Jó utat!

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

v43 001
Vajon már elindult?

Az élet egy olyan vonat amit TE vezetsz, de nem tudhatod hogy a váltók hogy állnak!!!

Apus
egy a lényeg, ne játékgépezz😊

Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.

bertino
Sok sikert mindenesetre és beszámolót ha tudsz, írj.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

bertino
angliában van melod és nem akarsz kifizetni egy kb. 20-40k-s max repjegy tételt ? (ami elõrendelve idõben megvan 15k-ból is ?!)

érdekes hozzáállás, ha van ott melod és legalább minimálbért keresel, ez az összeg kb. 3 napi fizetés max.

és akkor nem beszéltünk arról, ha nem minimálbért keresel...

de ez az egész hugyszagu igazából.

szerk.: jahogy le van szervezve.
Tehát még hozzá se fingtál ahhoz a melóhoz.

mindent értek.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

MR ME
hajrá!

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.