STOP
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék
\"Az optimista a fényt látja az alagút végén, a pesszimista a sötétet az alagútban, a realista a közeledő vonatot, a mozdonyvezető pedig a három idiótát a síneken.\"
Vivimos por ti, vence por nosotros.
Hõsünk beszállt az anyós ülésre, és beszédbe elegyedtek.
Egyszer a nõ, lehajtott egy földes útra
***jöhet a folytatás***
jó sok barátság köttetett, szivemben mindig lesz hely nektek sg.hu
kezdem én 😄
1.nap
22:00 után.
elindult, felszállt a legközelebbi buszra majd elindult Budapest határához, mert odáig van bérlete😄 az még ingyen van 😛 és a szabályokat nem szegi meg.
útközbe leállt haverkodni egy két emberkével akik megpróbálták lehúzni egy kis apróval, de erre õ vad storyzásba kezdett hogy most megy stoppal Angliába. Idõközben 23:45-öt ütött az óra és az új haverok eközben elmondták eme élet minden csínját-bínját és az új tudással elérkezett Budapest közigazgatási határához, ahol leszállt a buszról és elkezdett sétálni miközben szakszerûen a kezét kinyújtotta úgy hogy a karja 90 fokot zárjon be a felsõ testével -> <#eljen>#eljen>
***jöhet a folytatás 😛***
...
pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
Te inkább maradj csak otthon.
jó sok barátság köttetett, szivemben mindig lesz hely nektek sg.hu
Néztem, én voltam az elsõ ki hozzászólt a tápigjához 😄 Am nemhiszem hogy komoly tápig a másik, bár ez se valami komolyságról híres, de hát kitudja 😄DDDD
nézd meg a másik topikot is amit nyitott , nem tud leszokni a szerencsejátékról.
lehet csak flametopikot akart nyitni ezzel is , de ha tényleg baja van menjen el pszichológushoz nem hiszem hogy itt az sg-n fognak neki segíteni.
\"Erről van szó!\"
falu végéig elmész aztán rájössz mégis jó anyádéknál lakni és visszamész a batyuddal közbe meg elfogyasztod a hamuba sült pogácsát , ami az útravaló volt 😄DD ASDASDSAD
\"Erről van szó!\"
sõt, laptop nem is kéne, csak pár nagyobbkapacitású memóriakártya
i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu
i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu
...
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
Jelentem összepakoltam elindultam viszek magammal annnyi pénzt hogy bármi történjen busszal tovább mehessek Angliába, amint megérkeztem jelzek felétek!, köszönöm mindenkinek a jó kívánságot, vigyázni fogok magamra, remélem hogy szadisták köré nem kerülök!
Viszlát!
8. végén mi is elmegyünk haverokkal, + 1-2 csaj, na persze csak ha összejön :É
I met God. She's black
Az élet egy olyan vonat amit TE vezetsz, de nem tudhatod hogy a váltók hogy állnak!!!
Jó utat!
Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)
Az élet egy olyan vonat amit TE vezetsz, de nem tudhatod hogy a váltók hogy állnak!!!
Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
érdekes hozzáállás, ha van ott melod és legalább minimálbért keresel, ez az összeg kb. 3 napi fizetés max.
és akkor nem beszéltünk arról, ha nem minimálbért keresel...
de ez az egész hugyszagu igazából.
szerk.: jahogy le van szervezve.
Tehát még hozzá se fingtál ahhoz a melóhoz.
mindent értek.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!