STOP
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
jó sok barátság köttetett, szivemben mindig lesz hely nektek sg.hu
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Benzinkuton kérdezgettem meddig mennek stb, volt 1 társaság 4-en voltak és dunkerqueig mentek (nem biztos hogy jol írtam le bocsi) ott tanulnak egyetemen, beszéltünk mondták hogy ez tök jó bulinak hangzik stb, közbe söröztünk mire odaértünk már egy kicsit sikerült berugnom no problem kiszálltam rögtön kijózanodtam rohadtul hideg volt!, na és akkor a szokásos kéz ki rak kocsi megáll meddig mész? London ahhh én csak a köv. faluba megyek fuck a fasznak állsz meg akkor...., 2 óra eltelt a semmi tevéssel jött egy biznisz man bmw-vel, Folkeston-ba ment na ez jó hír volt, kifizettük a hajót várnunk kellett 5 órát mert annyian voltak, beszéltünk meg stb..., mondta hogy mikor fiatal volt akkor õ is stoppolt meg ilyesmi, meg jött a mi hajónk felszálltunk huh érdekes menet volt, odaértünk, a leszállás unalmas volt mert nagyon lassan ment minden...., megköszöntem a fuvart és elbucsuztunk egymástól, megint kiálltam stoppolni felvett egy saab-os kb 20 éves gyerek, nagyon hadarta az angolt õ engem értett de én õt nem 😄 Londonig ment az anyjáékhoz alapjába véve izgalmas volt de ezt leírni nem lehet ezt át kell élni, visszafele is szinte ugyanez volt csak rohadt hideg mellé..., és alapjába véve nem bántam meg mert nagyon sok jó embert megismertem némelyikkel e-mail cimet is váltottunk, lehet hogy nyáron bevállalok még 1 utat!
esetleg mesélhetek egész érdekes történeteket ha érdekel valakit...
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
All hail the double x!
Grove, csak te lehetsz olyan okos hogy még mindig nem esett le -.-
Bemegy az elsõ rendõrségre és kész. Nem igaz h nem segítenének neki.
Kezd nagyon sántítani ez az egész...
ASUS P5B | Core2 Duo-2,4GHz/1066MHz (E6600) | 2GB 800MHz DDR-II Geil Ultra | ASUS GTX 650 Ti DC | SB Creative X-Fi XtremeMusic
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
jó sok barátság köttetett, szivemben mindig lesz hely nektek sg.hu
pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék