6
 • drevil666
  #6
  800 tanulóval Egyetem....
  másik: ki nem [email protected] le hogy nem bírják-e Facebook nélkül????????????,
  áram nélkül szar, de IT nélkül még kibírom!
 • jimySz
  #5
  Fészbúk okosságok:
  facebook.uhh.hu
 • bakagaijin
  #4
  Ha így használnák az jó lenne. Engem az zavar baromira, hogy a netes újságcikkek tele vannak ezekkel a like bannerekkel, meg hogy N ember tetszett a cikk, követni akarják mit olvasok, stb. Ezekre én ugrok, és vadul adblock-olok. A másik ami zavart, hogy tonnaszám ömlött a falon, hogy x lájkolja y videóját, amin z lájkolja, hogy x tehene felzabálja mittoménki termését. broáf. => Na, így került a facebook nálam banra. Ha valaki akar valamit, akkor ír egy mailt vagy hívjon fel :).
 • CptObvious
  #3
  Nem tudom mit kell így csesztetni facebook-ot. Bár én már a kezdetek óta úgy érzem, hogy célirányosan uszítják az embereket, hogy igenis utálják facebook-ot, mert az maga megtestesült gonosz és tönkre teszi az életüket, meg egyéb baromságok. Mostanra mondhatni DIVAT lett belőle. Ez is olyan mint pl Justin Bieber, a kis nyálgép.
  -Hé te is utálod Justin Bieber-t?
  -Jahh, kis köcsög.
  -És te mért is utálod?
  -Hááá nem tom. Haverom mondta mekkora köcsög, szóval azé.
  -Jahh, én is. Kis pöcs, mindenki utálja.

  Körülbelül ez a helyzet facebook-kal is. Most utálja a nép egy része, mert az a menő.

  Senkinek se szorítanak fegyvert a tarkójához, hogy márpedig nézze a facebook-ot vagy a falon látja viszont az agyának egy részét. Innentől fogva eleve értelmetlen facebook-ot szidni. Ha valakinek ebből áll az egész, az az ő egyéni problémája, az ő hülyesége.

  Itt vagyok például én.

  Vannak a barátaim és én. Jó kis csoport vagyunk, szeretünk is össze járni. Viszont mindegyikünk tanul, dolgozik. Mindenkinek másképp jut szabadidő. A város különböző pontjain lakunk, néhányan Budapesten kívül.

  De facebook-on keresztül remekül elvagyunk egymással, mondhatni napi szinten.

  Beszélgetünk, hülyülünk. Ha valakivel történt valami érdekes, megosztjuk egymással - mert nem fogom egyenként felhívni minden olyan ismerősömet, akiről úgy gondolom, hogy igen, neki szeretnék mesélni erről.
  Napi szinten pedig nem találkozgatunk.
  Aztán persze ha leszervezzük a találkát, újra előkerülnek a facebook-on kitárgyalt témák, mert szemtől-szembe mégis más.
  És igen, a közös programjainkat is facebook-on szervezzük. Mert van egy jól működő felület, ahol könnyű kommunikálni egymással.
 • Szefmester
  #2
  Na de most komolyan... ki az a barom aki egész nap ilyen közösségi oldalakon lóg éjjel nappal? Be vagyok regelve itthon két helyre, de csak akkor lépek fel ha valaki üzenetet küld vagy a rendszer küldött üzenetet. Azt lecsekkolom és már lépek is kifelé, mert nincs semmi okom hogy ott lézengjek. Nézegessem mások képeit? Minek? Abban mi a jó? Akit ismerek az tuti mesél arról mi történt vele, esetleg megmutatja a képeket egy-egy eseményről.

  Az ilyen [email protected]úk meg társai semmire sem jók, max a rég látott ismerősökkel a kapcsolattartásra, de biztos nem arra hogy minden szabad percem ott töltsem...
 • Rotyoka
  #1
  Ez már fájdalmas...
  Az oké, ha otthon vagy és nem tudsz mit csinálni netezel, de ha lehet mást is (pl elmenni inni vagy moziba vagy vmi) akkor jóhogy nem maradok otthon...