Amnesia: The Dark Descent
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
IGN: Zaraki
Az én istenemnek kalapácsa van, a tied egy keresztre szögezve halt meg .... összeraktad?
túl van tárgyalva a téma.
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,
Fordítok: nem a hirtelen ijesztgetõs jeleneteken van a hangsúly, hanem az atmoszférán. Az atmoszféra miatt fogsz fosni folyamatosan a játék alatt, és nem attól, mert hirtelen megjelenik a monszta.
(A monszta az csak fokozza. Ha beleéli magát az ember a játékba, akkor nagyon jól meg lehet figyelni mit csinál mikor pánikol.)
@
Magadra utaltság és atmoszféra. Ezekkel operál az Amnesia.
Na meg a fejtörõkkel.
@
Elkepesztõen mulatságos ez a fajta magatartás, ha nincsen semmi érdemleges gondolat amit hozzálehetne fûzni a témához máris kezdõdik a személyeskedés és a másik helyesírásának kritizálása, és ez még csak a trollkodás EGYIK formája.<#unalmas>#unalmas>
emp-vel ellentétben, én nagyon nem nevettem!
Az én istenemnek kalapácsa van, a tied egy keresztre szögezve halt meg .... összeraktad?
Teljesen egyetértek. Tényleg mulatságos, amikor olyasvalaki kritizál egy írást, aki az elemiben oktatott, alapvetõ helyesírási szabályok terén is komoly kihívásokkal küzd.
És ez csak a jéghegy csúcsa... <#mf1>#mf1> <#csodalk>#csodalk>
na most akkor kérlek szépen döntsd már el hogy mit a frász karikát akarsz<#guluszem1>#guluszem1>!
doom dead space stb stb nem horror, nem volt benne semmi félelmetes??? hahahahaha könyörgöm ne nevettess már<#nevetes1>#nevetes1> akkor ennyi erõvel az Amnesiara is rá aggathatnánk hogy nincsen benne semmi félelmetes<#szomoru2>#szomoru2> csak végig haladsz teljes nyugodalommal az elõre megírt útvonalon és egy ásítással tudomásul veszed hogy semmi érdemleges nem történik.
Én nem tudom hogy te mégis mire akartál ki lyukadni ezzel az ellentmondásokkal teli írásoddal de így utólag megköszönöm hogy sikerült megnevettetned.<#worship>#worship>
végezetül pedig eléggé nézõpont kérdése kinek mi a félelmetes és horrorisztikus maradjunk ennyiben.
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Akkor már inkább Dead Space.
Minden embernek joga léte valóját neki tetsz? álmokra cserélni
Akkor már inkább fear. Most pedig ezt is ki kell próbálnom 😄
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Már ha csak abból indulok ki, hogy azokban általában volt az ember - játékos - kezében fegyver amivel el tudta tenni az ellent a láb alól, és nem 3 alap ütésbõl halt a kari, már úgy nem félelmetesebbek. A hangsúly meg marhára nem a beszaratáson van, a játék elejétõl a végéig be leszel szarva hirtelen ijesztgetõs dolgok nélkül is, azt garantálom!
Ez a játék nyújtotta nekem az eddigi legtökéletesebb para élményt, pedig nem az elsõ ilyen játékom!
Mazochistáknak, acélidegzetûeknek a füles és a 0,7-es gamma kötelezõ! <#csodalk>#csodalk><#ijedt>#ijedt><#eplus2>#eplus2>
De ez csak az egyik probléma volt, van még 2 de igazából csak 1 probléma ami jelentõsebb ez pedig az elõre scriptelt események, ennél a játéknál is elkövették ugyan azt a problémát mint a doom 3-nál mivel ott is mindig ugyan úgy esett le a lépcsõ vagy mindig ugyan arról a helyrõl fog elõ jönni a pedomaci ahányszor csak újabb játékot kezdesz, új meglepetések nem fognak érni.
a 2 probléma pedig az hogy nem volt túl nagy dobra verve a játék, minden fõbb játék oldal ki rakott egy nyúlfarknyi cikket hogy mikor fog meg jelenni és milyen stílusú a program azt ennyi semmi reklám vagy valami.
Walk the Talk.
Errõl a cuccról még csak nem is hallottam. Muszáj beszereznem.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
A srác kommentárja nagyon feldobja az egészet. fõleg mikor parázik 😄D Iszonyatos hangulat. érdemes végiglesni 😊
益田せいじ
van többjátékos mód?
Love Sign: MASTAAAAA~ SPAAAAAAAAAAAAAAAARK!!!