Italautomata építés/üzemelteté
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Erőművem\": Core2Quad [email protected], 5Gb Noname Ram @ 800 Mhz, Ati Radeon HD5830 @ 1GB, Asus P5KSE, Noname 420W, 750GB Samsung Hdd.
\"Erőművem\": Core2Quad [email protected], 5Gb Noname Ram @ 800 Mhz, Ati Radeon HD5830 @ 1GB, Asus P5KSE, Noname 420W, 750GB Samsung Hdd.
-tRs-Landor
Az élet egy olyan vonat amit TE vezetsz, de nem tudhatod hogy a váltók hogy állnak!!!
\"Félni nem kell, de óvatosnak lenni igen\" ( Teller Ede )
amúgy ez tuti biznisz lenne, úgyem tudnák megállni hogy ne igyanak valamit amikor tûzõ napon bringáznak
\"Félni nem kell, de óvatosnak lenni igen\" ( Teller Ede )
Egyrészt, erre egy-két cég már berendezkedett.
Másrészt, nem lenne belõle szinte semmi hasznod: ha olcsó dolgokat adsz drágábban, azt a kutya sem venné, ha pedig olcsón, akkor zsebbõl kellene fizetned a közintézménynek a kihelyezés bérét...
Nem hiszem, hogy visszahozná az építés, biztonsági berendezések árát (pénzérme-felismerõ, biztonsági érmetartó, stb...)
Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.
Vannak erre már bevált automaták és emberek, szerintem nem valami eredeti ötlet.<#fejvakaras>#fejvakaras>
"A barátok olyanok mint a hópelyhek. Ha lepisiled őket eltűnnek" :)
@toki.picturepush.com \"A bank az a hely ahol az embereknek pénzt adnak csak be tudják bizonyítani ,hogy nincs rá szükségük !\"
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
de ilyen maszeknak pl. jóska autószerelõmûhelyében, vagy egyéb magáncélú helyekre alkalmazható lenne, de érteni kéne hozzá elég szépen. pl. hûtõbõl hogy csinálnál autómatát?
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Olyan ötletem támadt hogy hobbiból ital és étel automatát készítenék és kihelyezném közintézményekbe, ide-oda ahova engedik.
Attól lenne mûködõképes hogy olcsó dolgokat lehetne csak venni, pl. Tesco-s üdítõ, ólcsó túrórudi, noname csokik, stb.
Mennyire életképes az ötlet? Arra gondoltam hogy valami régi hûtõket alakítanék át és Linux rendszerrõl menne az automatizálás, mikrovezérlõkhöz nem értek.
Ebbõl jó kis mellékkereset lenne, heti 1-2 alkalommal újratöltöm a cuccokat és kész.
Oltsatok le ha defektes az ötlet. Nem tudok igazából semmit a témáról csak szívesen belevágnék.