87
Internet Explorer 9
-
#87 Helo,hogy miként lehet működésre bírni a [email protected] Flash playert az IE9 alatt? Hiába telepítem a Youtube-on a videón kiírja,hogy telepítsem a legújabb AFP-t. Már az ideg megöl,tegnap a Firefox mondta be az unalmast most elővettem ezt,de anyám...borogass. -
pasla09 #86 Ha gyakran nézegeted, akkor egyet a 10 közül kezdj el bezárogatni.. előbb utóbb ott lesz a kívánt oldal is. -
#85 Tudja valaki hogy hogyan lehet betenni az explorer 9-ben a kezdölapon megjelenő kedvenc helyekre oldalakat, mert van egy oldal amit sokszor látogatok, de egy véletlen kattintással sikerült a kezdöoldalrol bezárnom és azota hiába nézem az oldalt nem jelenik meg ujra a kedvenc helyek között. -
#84 Itt a 64bites flash! Only IE!
Katt! -
#83 Annak mi lehet az oka hogy a 64 bites verzió nem nyitja meg a flash alapú oldalt?
Konkrétan farmeramaba akarok belépni kiírja hogy kell a flash telepítsem rámegyek telepítés eltűnik az ablak de nem történik semmi.
A nem 64 bites része az megnyitja. -
pasla09 #82 Láttam,nem is azért írtam.. -
#81 Szerintem már lentebb elnézést kért, nem?! -
pasla09 #80 :)Én pl. nem használok Ffox-ot,nem is megyek a fórumára szidni....és (ha jól látom) az Avast-ot is messze elkerülöm fórumostól.. :) -
#79 Elnézést !
Tényleg nem teszteltem, csak akkor épp valamiért haragudtam rá. -
Tomy Lee #78 És folytatja is letöltést.
lck olyanhoz szólt hozzá amihez nem ért.. -
pasla09 #77 Az IE9 rendes böngésző.. -
#76 Dehogy folytatja. Ahhoz rendes böngészőt kell használni. -
Tomy Lee #75 Hello!
Az IE9 64 bit folytatja letöltést ha kilépek böngészőböl és a gépet is újraindítom?Megbízható?Mert van linkem ami nem működik letöltés vezérlővel ezért kérdezem,köszi -
#74 Lehet hogy nem explorer hiba, de hátha köze van hozzá.
Az mitöl lehet, hogy ha bekapcsolom a gépet és rákattintok az explorer ikonra akkor nem kapcsolodik azonal a netre csak ha a hálozati kapcsolatoknál manuálisan rányomok a csatlakozásra? Ha mondjuk a flash akar frissiteni a neten akor azonnal automatikus kapcsolodik.
Sima ADSL modemem van automatikus kapcsolatra beállitva jelszó és pass bekérés nélkül.
hol kéne még állitani, hogy a gép bekapcsolásával egyidöbe kapcsolodjon a netre is ? -
kl24h #73 Általában CTRL+F billentyűkombináció szokott lenni.
Az IE9 nem ismerem, de az IE8 esetében a Status Bar ha be van kapcsolva, akkor ott kell legyen az is. Ha nem mutatja a Status Bar-t, akkor be kell kapcsolni (IE8 esetén): View > Toolbars > Status Bar előtt legyen pipa. -
#72 .....Bocsi, de az is érdekelne, hogy folyamatjelés van e? Olyan izé, hogy hol tart az oldal betöltése? :-) 8-ban alul volt..
Köszi előre is! -
#71 Hello! Felraktam a 9-es explorert, s nem találok olyat, hogy keresés ezen a lapon?!! Van ilyen? -
doktor tarhonya #70 Kép címének mentése vágólapra gomb csak nálam nincs??? -
atyca #69 Sziasztok!
Hogyan tudom megoldani azt,hogy egy oldal a megnyitása után ne csak HTML formátumban nyíljon meg?Teljesen csak a felugró ablakban lévő összes tartalom megnyitása gombra kattintva jelenik meg.
Köszi előre is! -
Puhos #68 Szia!
A hiba nálad lehet, mert a Facebook nálam rendesen megy IE9-en! Az iwiw-et nem tudom, mert nem használom. -
gaspijoci #67 Hali!
Miért van az, hogy a facebook, az iwiw, és a freemail nem működik rendesen? Google chrome-al simán jók. -
#66 Közben megoldódott: törölni kellet és újra felvenni. Igy már a google.com-ot vette fel. Azzal már magyar. -
#65 Hali !
A keresés szolgáltatónál hogy lehet beállítani hogy ne google.co.uk legyen hanem google.hu ? -
#64 De mar telepitve van az angol verzio:| nekem csak a magyarositas kellene hozza, Flash Blocker nincs IE-hoz ?:) 1-2 dolog ha lenne benne meg lecserelnem teljesen a Chromet
pl. Konyvjelzosav ugy ahogy chromeba van, aztan az oldalak zoomjat minden oldalnak kulon jegyezze le , Flash blocker es kb ennyivel meg is lennek elegedve -
kollektor #63 Innen letölthető a magyar nyelvű i.e. 9 :
http://windows.microsoft.com/en-US/internet-explorer/downloads/ie-9/worldwide-languages -
#62 Amugy tenyleg durvan gyors lett, ez meg a Chromenal is gyorsabb, pedig abba is van GPU gyorsitas:) es itt meg azt is erzem hogy ha ramegyek egy linkre hamarabb betolti, es a bongeszo elindulasa is gyors:) Ez az eddigi legjobb IE -
#61 honnan tolthetek magyar nyelvi fajlokat hozza? 32 bites rendszerhez? csak 64 bitest talaltam -
#60 Ugh most töltöttem le a végleges verziót de ez piszokgyors. Az Ms rendesen odatette magát. Egy böngészőt sem tudnák mondani ami hansonlót produkálna. Jó mondjuk vasam is van alá. -
Apocalipto #59 Kezdetleges verzió van, mindennapos használatra nem ajánlott. -
#58 flash van már a 64 biteshez? -
#57 tölthető a végleges IE9 -
#56 teljesen random az egész van olyan oldal is amit napi rendszerességgel nézeg (SG, facebook, )
de van olyan is amire csak akkor kattintottam elösször, igy nem tudom behatárolni hogy mit nem szeret.
Csak az segit ha ujrainditom az explorert vagy alapálapotra állitom a menüben
egyébként w7 64bit ultimate megy alatta ha ez jelent valamit, napi frissitéssel -
Frobi #55 az ie 8 hoz hol lehet beállítani hogy egy külföldi oldalt lefordítsa magyarra ?????,,,,, -
#54 Milyen oldalak ezek ha szabad kérdezni? Én még nem tapasztaltam ilyet egy oldalnál sem! -
#53 ha ujraunditom az explorelt utánna egy darabig megjelenit megint mindent még azt az oldalt is ami elötte rossz volt majd egy idö után megint elöjön a hiba.
igy ha kompatibilitási hiba lenne akkor csak mindig annál az oldalaknál fordulna elö , de ez teljesen random hogy mikor és melyik oldalnál tünnek el a képek -
#52 Próbáltad a kompatibilitási nézetet? -
#51 azt nem tudja valaki hogy miért van az ennél is és az RC elötti bétánál is hogy néhány oldal megnyitása után nem jeleniti meg a képeket az oldalakon?
minden megjelenik az oldaqon csak éppen a képek nem ,de nem csak a feltöltött képek hanem az oldal keretéhez tartozoak sem -
#50 Letölthető az Internet Explorer 9 kiadásra jelölt változata!
"A kiadásra jelölt változat a véglegesbe beépíteni tervezett összes funkciót tartalmazza. Az utóbbi megjelenése az „elkövetkező hónapokban” várható."
-
#49 pl. a workspace.office.live.com -
#48 nem működnek alapból az IE-t támogató oldalak, de van kompatibilitási nézet, szal megoldható