A celebek rájöttek: nem fenékig tejfel a Twitter sem
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Netes viszonylatban igen, pár ember.
A "tini" már megragadt a magyar nyelvben, ez ok. De "idol"?
Mi a baj a "tinibálvány" kifejezéssel, ami "teen idol" tükörfordítása?
Vagy a "celebritás" helyett "ünnepelt személy
(szintén tükörfordítás) vagy akár a "sztár" szót is lehetne használni.
Persze ha valamit érdemben meg is szeretnél vitatni, arra nem csak hogy ott van a fórum, de jobb is!
Nem igazán értem, hogy ez miért jobb a számtalan szakmai fórumnál.
Ott is lehet komoly mélységû ismeretekre szert tenni, megvitatni, stb. valódi emberekkel, szakmabeliekkel beszélgetni.
\"Now, let\'s kill that fucking band. ... Fuck you everybody, good night! \"
Jelentése: dobozban élõ (TV/rádió/monitor) kétes értelmû és/vagy értékû személy.
Hasonló eredetû még Máriazell/Máriacell osztrák település neve, mely az ott található kazettában lévõ (pici házikó szerû izé) csodatévõ Mária szoborról kapta a nevét.
Arra amit idéztél, pedig már reagáltam, akkor most idemásolom még 1x:
"Hát öö..a Twittert aztán kvára nem használják egyre kevesebben. A cikk nem ezt mutatja, a cikk csak egy buta bulvár szösszenet.
Hogy idehaza meg alig páran használnák, azt nem tudom, nézõpont kérdése. Ha több tízezer ember neked alig pár...hát végülis így is lehet mondani."
Sehol nem állítottam, hogy a Twitter népszerûbb lenne, mint a Facebook, vagy több felhasználója lenne (konkrét adatokat amúgy sem tudok, és nem is érdekel).
A lényeg az, hogy az SG-n, és gondolom máshol is, jó magyar szokás szerint jön Vér István, hogy a Twitter de szar, de fos, nem jó semmire, gagyi. Abba már elfelejt belegondolni, hogy esetleg attól, hogy õ nem tudja mire használni, másnak még lehet aranybánya...és nem "gazsi blogolt a MARS ALIEN BÁZISRÓ". Szíved joga viccet csinálni az ügybõl, de ez nem változtat a tényeken, a Twitter igen komoly és minõségi hírforrás lehet, ha megfelelõen használod.
Részemrõl a dolog innentõl lezárva.
Ha képben lennél, innen indult az egész nagyeszû "EMBER" :
"Szerintem idehaza alig páran használják, és ez nem is fog megváltozni."
Ráadásul, te reflektáltál elõször..ne legyé má low.
Pedig, ha fb motorba belepiszkálnának és lenne bejegyzés opció (nagyobb volumenben), és parkot is fejlesztenék, az halála lenne a csibédnek másodpercek alatt..
De egyébként meg látszik milyen jól élünk, ilyen faszságokon vitázni...bár még mindig jobb mint a fronton belekben fürdeni.lol
FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P
Olyan meg nincs, hogy a twitter szar, mert a facebook jobb. bazmeg, almát a körtével...oké, vannak köztük hasonlóságok, de alapvetõen másra való a kettõ. ezért is mondom, hogy látszik, hogy nem vagy képben, különben nem mondanád, hogy egyik jobb mint a másik.
az hogy neked melyik TETSZIK jobban, teljesen más kérdés.
"mikor kb 0 statisztikát tudsz felmutatni arra, h a twitter miért is ûber."
ugyan mi a francnak mutogassak statisztikát? korábbi hszedre visszautalva, ahol a részesedésrõl beszéltél, azt sem értem. ki a franc beszélt itt népszerûségrõl, piaci részesedésrõl, meg bevételrõl, meg egyebekrõl?
ezek is összehasonlítási szempontok, persze, csak itt most nem errõl volt szó, ember.
A szûrt információ folyam nekem legfõképp személyekben teljesedik ki, és velük folytatott beszélgetésekben.Ha pedig csak elméleti síkon, akarok érdeklõdni akkor bõven jó a google.Nem azt mondom,h xar a tweet konkrétan, csak az fb jobb, ennyi.Akiket irogattál cégek, azok az fb-n is fentvannak 😄
illetve, ha van egy hobbid, mondjuk horgászol, autót tuningolsz, fõzöl, kötögetsz, sportrajongó vagy, zenélsz, bármi...akkor is nagy hülyeség az a fajta koncentrált, és szûrt információfolyam, amit a Twitter nyújt, mi?
persze minek is beszélek, ha még a Twitter és a Facebook közti egyszerû különbségeket sem érted...
Az, hogy sokan erre használják, nem a rendszer hibája, csak az emberek értelmi szintjét tükrözi.
LZ forever
"Ezt kedves webfejlesztõ és designer ismerõseim pedig csak alátámasztani tudják"
Ezek a nagy übermencs haver makijaid, ha csak ezredét kapnák a fb részesedésébõl, már 4kézláb tapsolnának 😊 persze, teliszájjal pofázni, meg fikázni könnyebb 😄 De, ha ilyen hatalmas MÁJEROK ezek a nagy ismerõseid, légy már olyan szíves linkeljél olyan oldalakat, amik hasonló részesedéssel bírnak mint az fb vagy ESETLEG nagyobbal és izléses, full extra stb 😊 kérlek 😊 😄
Látszik, hogy lövésed sincs a UX-rõl. Inkább maradj csöndben, és élvezd a szerinted oly felhasználóbarát faszbookodat 😊
Most azért, mert "néhányan" spamelésre használják az e-mailt, szar az egész e-levelezés úgy ahogy van?
A Facebookról meg annyit, hogy azt egy szóval sem mondtam, hogy nem tudom használni, viszont ettõl még igénytelen, átláthatatlan marad az UI-ja. Ezt kedves webfejlesztõ és designer ismerõseim pedig csak alátámasztani tudják, olyan emberek, akiknek a tiéddel szemben adok a véleményére.
Hogy idehaza meg alig páran használnák, azt nem tudom, nézõpont kérdése. Ha több tízezer ember neked alig pár...hát végülis így is lehet mondani.
Folyton olvashatjuk a hírekben, hogy Twitter így meg Twitter úgy, de õszintén, idehaza ez az egész kit érdekel? Amerikában lehet, hogy sokan Twittereznek, de mint ez a cikk is mutatja, egyre kevesebben, és mire Magyarországot is megfertõzhetné (=elkezdene Gyõzike meg Orbán Viktor Twitterezni), addigra odakint lecseng a Twitter-láz, és így végül el sem jut hozzánk az egész.
http://laslow.hu/blog
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Mindig így kezdődik, aztán jön a futás meg a sikítás...