Vonat, busz, kamion fotózás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Freedom88
ha sikerülne a hatósági vizsgájuk, de a 2-esnek már nem sikerült. Errõl ennyit. Olyan cégtõl venni mozdonyt, amit jól tudjuk, hogy sz@r, mert már a motorkocsijaival is szívtunk de nagyon.

T.T.

v43 001
Budapest-Ferencvárosban vannak egyenlõrre. Aztán elvileg szétosszák õket. 25 darab érkezik.

Az élet egy olyan vonat amit TE vezetsz, de nem tudhatod hogy a váltók hogy állnak!!!

Szobi30
ezek hol lesznek, melyik városban??

www.szobi.picturepush.com

v43 001
Megérkezett a 480 002! :)

Az élet egy olyan vonat amit TE vezetsz, de nem tudhatod hogy a váltók hogy állnak!!!

Nohab
Jó lenne, de ilyen szar minõségben... inkább nem.
v43 001
Nem semmi :O Indóháznak beküldhetnéd :)

Nohab
Ellenõrzõkocsi.

Elég komolynak néz ki.
Nohab
Ennyit tudtam kihozni belõle. Ablakpárkány + sudoku könyvek.
v43 001
Hmmm... A német/svájci étkezõkocsikon szokott lenni áramszedõ. Lehet hogy ez olyan. Jó kapás!

Nohab
Nohab
Höhö...Itt áll Gyõrben egy áramszedõs piros/szürke vagon (csak a tetejét látom). Elõtte a Liszt figyel Bp. felé. Remélem kihúzzák azt a másik tehert elõle, mert még ilyet nem láttam.
Hali:)

к.ιηтнуα.

szombati kép, csak most jutott eszembe hogy csináltam képet :D

Miskolc-i busz Pesten :)

v43 001
Hehehe :D Ez nem régi kép :) Amúgy jó :)

Menetrendszerinti Különjárat.. teccik érteni?? <#idiota>

v43 001
Jó kis nosztalgia villamos :D<#eljen>

whiskeyman
A pesti rakpartról, menet közben :D

&#1641;(&#830;&#9679;&#814;&#814;&#771;&#830;&#771;&#830;)&#1782; CefreTeam&#8482; &#3663;&#865;&#815;&#3663;&#64831;

Tinka123
Osztrák, személyautón is láttam már, de nemtudom miért kék, meg piros : D

\"..Láss is, ne csak nézz baz*meg..\" \"..Az én életem nem valami álom, kimondom azt ami szivemen a számon..\"

v43 001
Hát ennek meg milyen rendszáma van? :D Jó kép! :)

Nohab
http://bakonyvasut.hu/ <#nezze>

Kár, hogy egy napra esik a Gerecse túrával...
Freedom88
"Egyébként megvan a pályázat a Kelenföld - Tárnok vonal felújítására"

Pár év és el is kezdik, ami pár évig fog tartani, ami pár évvel csúszni fog. Szóval már csak pár év és menni fog a kétvágányúzás. Elsõ körben csak beépítenek egy megállót...

T.T.

v43 001
Király. Hát akkor majd csak bent csinálok róla fotókat, nem megyek már ki a Délihez. Kösz az infót! esetleg azt nem tudod mikor mennek ki?

#248 Hát elvileg Tatabánya és Bicske között. Azt hallottam hogy fesõvezetékszerelés miatt feszmentesítések lesznek és ezért jönnek át hozzánk a Bhv-k és társaik. Többet sajnos nem tudok, de ha lesz infó, ide kiírom.

#249 Okés :) Ha van valami kiírom. Egyébként megvan a pályázat a Kelenföld - Tárnok vonal felújítására. Tehát lassan azt is majd elkezdik felújítani és kétvágányosítani :) Lehet majd menni oda is fotózni.
Valamint tudom még nektek ajánlani (akik kimennek odaáig) Zirc és Dudarbánya közötti bauxitvonatot. Elvileg minden nap van, M47-es viszi a tehervonatot.

ha tudtok vmi infót hogy mikor/hol várható valami érdekesség, írjátok meg bátran, egyszer elmennék én is fotózgatni, de csak úgy kiállni valahova nincs türelmem :)

Nohab
Véletlenül nem tudod merrefelé? Csak az április 11-15-rõl hallottam.
Nohab
Szereztem pár infót.
Bbmot illetve egy 328 as lesz bent. Ha minden igaz ma este viszik be õket.
v43 001
<#eljen> Ez az, tessék fotózni! :D

Freedom88
tanfolyamra bekerülés és a hatósági vizsgáig eljutás az bonyolult. Nem gyengén bonyolult.

T.T.

thomson002
Két kép a villamospótlókról :
2VP

1VP

Szili : Szép képek !

http://indafoto.hu/Thomson

kifli
nem is bonyolult :D
Freedom88
vonatvezetõ már nincs.
Mozdonyvezetõ: érettségi szükséges. Tanfolyamra bekerülés, sikeres hatósági vizsga és már az is vagy...

T.T.

Freedom88
elvileg ja, hagyományos szerelvények vannak szóban, könnyebb kitolni mint a FLIRT-et.

T.T.

Freedom88
április 1-2-3

T.T.

kifli
lehet nem pont idetartozik, de milyen végzettség kell, vonat vagy mozdony vezetõnek?
v43 001
Így van, gõzmozdonyok lesznek bent a Déliben! Majd tessék fotózni ;) Ja és az 1-es vonalon most lesz pályafelújítás/feszmentesítés hétvégente. Szerintem menj ki fotózni, jól fogsz járni ;)

Nohab
Még nem indult be nekem a szezon. Majd, ha szépen nõni kezdenek a növények. Terveim már vannak.

A déliben lesz valami jármûbemutató valamelyik pénteken. 150 éves lesz a déli vasút. A 109 109 szerintem borítékolható.
v43 001
Na, hahó.... Éledjünk fel fotósok.
Egy mai kis dízelfröccs :P

v43 001
Pár kép a mai felsõvezeték szakadásról:

thomson002
Ma készült :

v43 001
Tyûû, kösz az infót :D De az sajnos Bián már elhaladhatott.

Nohab
Most ment el a 18as Gigant Gyõrbõl két üres bölcsõkocsival Pest felé. Sajnos csak telefon volt nálam.
thomson002
Én úgy tudom, hogy már muszáj kivinni Felsõ Majláth-ig.

Freedom88
végül meddig hosszabbodik meg?

T.T.

thomson002
Köszönöm !

Folytatódik a "Zõd nyíl" projekt, így újabb pályaszakasz kerül lezárásra és ezzel a felújítással együtt lebontják ezt is, hogy meglehessen majd hosszabbítani a pályát.

v43 001
<#taps> Jó képek!

Miért mi lesz? Am ha pm-be adsz egy msn-t akkor ajánlanák valamit :)

thomson002
Pár új képpel boldogítalak titeket :D

Diósgyõri végállomás (sajna már nem sokáig)

Ezek meg olyan bónusz képek <#miaz>

Szili : <#worship>

v43 001
Jó képek!<#eljen>
A buszossal az a gond hogy szembe süt a nap ahogy látom. De a vonatos kép jó lett :)

thomson002
Kimentem Lillafüredre és csináltam pár képet. Jármûvekrõl nem csináltam sokat kb ezt a kettõt mindössze :D , de akit érdekel a többi kép annak itt a LINK .

A 2 jármû :D
Kezdem a szebbik képpel :

Hát ilyen is van...

Szili : Jó képek !<#eljen>

CroftManor
sok helyen még ilyen vonat jár.

Nothing is True, Everything is Permitted

<#vigyor3><#eljen>