16
-
#16 "Amikor az emberek digitális tartalmakkal töltik be a holtidőket, attól a pihenőidőtől fosztják meg magukat, amely alatt megemésztik az információkat, megjegyzik azokat, vagy hatásukra új ötleteik támadnak."
Akkor nekem marha hiperszuper agyam van, mert nekem max. 4-5 másodpercbe telik, tehát szinte azonnal szuper ötletem támad a látott/hallott dologgal kapcsolatban - sokszor ezalatt olyan gondolatmenet megy végbe amiből soha nem következtetnének arra, hogy mi volt az ötletadó - és mindeközben nézem/hallgatom tovább a digitális forrást. -
Jack Bauer ahős #15 A megye nagyságú városokban általában Budapest-nagyságú parkok is vannak. (Lásd pl.: Central park) -
#14 Magyarorszagon igen, viszont a vilag sok mas helyen nem. -
cateran #13 Mar megint a hiperapro Mo-bol indultok ki....tenyleg ennyire sotetek vagytok es nehez felfogni,hogy 1-1 nagyobb varos akkora a vilagban,mint Mo-on 1 megye? -
#12 Ezt azért gondold át mégegyszer:D -
Sir Ny #11 Naccerű. Megint megszakértettétek, hogy rajtatok kívül mindenki hülyebarom. Még valami okosság mára? -
#10 1984-ben is mindíg meg a háttérben a telekép és nyomja a párt szövegét. Hogy még a háttérben is halld az agymosást :) -
nextman #9 1 óra oda, 1 óra vissza, hány órás napi program lesz ez futással együtt?:)
Aztán büdösen, izzadtan fel a buszra/villamosra és visszafele?
Ez engem zavarna.. -
#8 Szerintem mindenki oda tud érni 1 órán belül parkba vagy olyan helyre, ahol viszonylag normális környezetben tud futni. Én sem a Margit-szigeten lakok, busz+villamossal vagy 2 busszal megyek oda (kb. fél óra alatt érek oda). -
gombabácsi #7 Egy régi Galaktikában volt egy novella, ami egy jövőbeli világról szólt, ahol az emberek fülébe születéskor beoperáltak egy fülhallgatót. A fülhallgatóból folyton szólt valami, hogy az embereknek sose legyen saját gondolatuk.
Pite volt ez a scifi író, ugyanis ma már kb. ez van, de erőszakos operáció nélkül: az emberek önként habzsolják kétpofára a danúbiusz rádió szintű szarokat, a kertévéket, a lostokat, barátok köztöket... -
waterman #6 akkor szálljon fel a villamosra, vagy akármire, menjen el a legközelebbi park szerűségig, vagy ahol lehet futni és ott fusson. a futóterembe is el kell menni.. tényleg nem értem mi veszi rá az embereket, hogy egymás izzadtságszagában fussanak, biciklizzenek, mikor a valóság sokkal jobb. arról nem is beszélve, hogy a futópadon futáskor pont azok az izmok nincsenek megdolgoztatva, amikkel előre kéne löknie magát az embernek, mivel a futópad megy alatta és csak rakosgatni kell a lábat. -
#5 A legtöbb embernél is csak háttér a tv, valami amire bámulhat, miközben gürcöl a gépen és egy fokkal kellemesebb mint az előtted lévő izzadt hátát kellene bámulnod. Mondjuk abba is gondolj bele, hogy nem mindenki lakik egy nagyobb park közelében, tehát nem biztos, hogy van lehetősége a szabadban futni. -
#4 Én eleve nem értem, miért jó ilyen futópadon futni. Egy helyben, teremben (szar levegőn), unalmas ronda belső környezetben, és nem is ingyen. Én mostanában voltam sokszor a Margit-szigeten futni, fülemben az mp3 lejátszó fülese (elég sokan csinálják ezt).
Az agyat nyilván azok a kütyük nem hagyják pihenni, amiknél szükség van arra, hogy információt fogadj be. Zene csak háttérzeneként funkcionál ilyenkor, de rádió, tv (utóbbi persze csak futópad esetén, de ilyet se láttam még) figyelmet igényel. Én pont úgy vagyok vele, hogy legalább addig had "tisztuljon ki az agyam", tisztuljak meg a fölösleges gondolatoktól, tényleg növeli a befogadó képességet meg valahogy jobban is érzem magam utána. Falmászás meg úszás még jobb ilyen célre, nameg a jóga is - de gyak bármilyen sport ^^ -
#3 Testépítő gép. Az szép...:D -
Zoliz #2 mer ha nem kötnéd le az agyad rájönnél, hogy mekkora balfék vagy :D
a fogyasztói társadalom egy hasznos tőkeerős szelete... -
#1 és ez csak is kizárólag a digitális kütyükre igaz?