83
Lost Horizon
-
anduska14 #83 elkezdtem :) -
link -
Király! http://magyaritasok.hu/news/1994/lost_horizon
Repüljön rá mindenki! -
én nem találtam végigjátszást, úgyhogy csak csináld nyugodtan, én nagyon örülnék neki! -
anduska14 #79 Készült már a játékhoz magyar nyelvű végigjátszás? Én elkészíteném. Kerestem, de nem találtam, de szóljatok ha van, mert még egyet nem akarok csinálni :) -
sasa5671 #78 Elkészült a Lost Horizon fordítása.
Letölthető: Sasa5671 játék magyarítások
Játékok - Lost Horizon menüpont.
Kalandra fel!
-
Az király!! Várjuk nagyon! -
sasa5671 #76 A Lost Horizon fordításával várhatóan szeptember végéig elkészülök. -
Én is,meg a húgom is. Sztem még sokan mások is. -
suno #74 én is -
cornellred #73 én már nagyon várom:) -
sasa5671 #72 Elnézést, amiért mindig csak én írok a fórumba.
Kicsit frissíteni szeretném az előbbi hozzászólásomat.
A játék fordítása 77%-os, most kezdtem hozzá az Indiában játszódó részhez. -
sasa5671 #71 Sajnos a vártnál lassabban haladok a fordítással.
Közben a játék szövegeit is tesztelem, javítgatom.
Készen van a teljes hongkongi rész. Sorban haladok a fejezetekkel.
Ha valaki szeretné teszteli, próbálgatni, írjon egy e-mailt.
-
sasa5671 #70 A Lost Horizon fordítása ténylegesen elkezdődött.
A honlapomon nyomon követhetitek a fordítás állapotát.
Lost Horizon fordítás
-
sasa5671 #69 Épp most próbálgatom, hogyan lehet magyarra fordítani a játékot.
Az ékezetes betűket bemelegítésként már megcsináltam. -
Robi546 #68 Hello All!
Még valamit szeretnék mondani azt hogy:
Hellboy írta ide a topicba hogy nem engedi be kenni az olajos náddal a követ na és nem engedte nekem se de tudom miért:
Próbáld meg azt hogy le mész a víz alá és ott a kapu-ra kattints rá az egér bal felével és a jobb-al is és aztán próbáld meg bekenni náddal, lehet hogy jó lesz! :) Nekem ez volt a baj! :)
-
Robi546 #67 Jah okés, na már végigjátszottam, nagyon jó game! :)
Na Szasztok! -
Nincs hozzá. -
Robi546 #65 Hello all!
Aktív még a topic ???
Mert ha igen akkor szeretnék 2 dolgot kérdezni.
Na szóvál az első az lenne hogy:
Magyarítás nincs még a játékhoz ???? Ha igen tudnátok linket adni pls??? előre is thx és a másik kérdésem meg az lenne hogy:
Nem tudok tovább jutni a játékban! :(
Még ott a Tibeti Hegységben vagyok és azt szeretném kérdezni hogy nem i tud valaki segíteni abban hogy:
Amikor Tibet-ben kijutunk a táborból a teher autóval aztán ott van olyan fel vonó és van 3 út ahonnan jöttünk a táborból,amerre elmegy az autó és még felfelé aztán megyek arra felfelé ott bejutok azon az ajtón a kutya bemegy a házába,stb... ezt meg csináltam és ott az asztalon vagy hol van az van olyan láda vagy mi és össze kell kötni a kábelokat és nem tudom hogy hogy kell mármint végig menni egyik kábelon és ahova vezet oda beszúrni vagy hogy ??? Előre is köszönöm, remélem érthetően leírtam :)
Thx csak ebben kellene segítség meg a magyarítás link-jét nem i tudja valaki oda adni ha van pls segítsetek, thx még egyszer! :) -
Hali!
Itt hogy sikerült tovább menned? Nekem sem engedi bekenni a náddal! Leírnád pontosan, hogy és mit csináltál? -
Jelenleg nincs arról hír, hogy valaki csinálná, vagy szeretné, csak még nem kezdte el. -
Dobsi #62 Várható valamikor ehhez a játékhoz magyarítás? -
Nincs kék ruházd, azt kell szerezned, az hiányzik neked. Még az oázis sincs a térképeden, előbb annak kéne megjelennie. Kaptál a ruhaboltostól fehér ruhát?
-
livin #60 Csináltam 3 képet. -
Én sem tudom akkor, pedig annak kéne lenni, amit írtam, ha nálad van az araanygömb. Ne add fel, valami kis apróság lesz a bibi. Én is sokáig próbálgattam mindent. -
livin #58 Feladom a szerencsejátékosnál nem tudok semmit csinálni mert nincs pénzem.Amúgy a leírás azt írja menjek a berberekhez de az istenért sem akar a teve menni se síppal sem anélkűl.
Foggalmam sincs mit lehet még tenni mindent kiprőbáltam beszéltem mindenkivel a tárgyak megvannak...
Amúgy jó lenne a játék de ez most nagyon elvette a kedvem tőle. -
Spoilerbe írom, nehogy ránk szóljanak:)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Menj vissza a szerencsejátékoshoz, és add oda az aranygömböt, majd a detectorral vizsgáld a poharakat így fogsz nyerni.
-
livin #56 Kurbli,síp.arany detector,kis doboz,arany gömb ennyi van nálam.Kellene még lennie valaminek? -
vagy nincs meg mindened, nem tudom. -
Pedig a fuvolát kell használni a tevén, próbáld mégegyszer a fuvolát.:) -
livin #53 Igen rakattintok bejon egy terkep de onnan csak vissza a varosba tudok menni. -
Ha jól emlékszem csak kattints oda a sátrakra:) -
livin #51 Illetve átjön hozzám de csak a szénát eszi. -
livin #50 Egy kis segítség kellene elakadtam a tevés résznél.Hiába fújom a sípot nem megy sehová.Mit nem csináltam még? -
MrAndree #49 Már ideje volt. :) -
zsozso29 #48 Na végre kint a hivatalos Angol verzió...! -
Köszi, akkor nem figyeltem:P
Nekem is nagyon tetszik, az év kalandjátéka számomra:)) -
zsozso29 #46 Ha még aktuális, igen a főmenüben található! Azért jó kis kalandjáték nem? Nekem tetszik nagyon! -
Nos, én végigjátszottam, de nem úgy, hogy követtem a végigjátszást, csak akkor néztem bele, ha nagyon nem tudtam, hogy mit lehet még csinálni, szerencsére többnyire magamtól jöttem rá és így az igazi. De tényleg nagyon jól volt leírva.:))
A bónuszt miért nem vettem észre? Hamar kikapcsoltam? Mert a nevek jöttek a végén, vagy a főmenüben szerepelt a bónusz? -
zsozso29 #44 Köszi szépen! :PPPP
Akkor már csak 1 fejezet maradt hátra...
Persze utána megnyílik egy bónusz pálya ami kb 5-10 perces, egy kirakós amiből egy újabb kalandjáték cím derül ki, és még....