517
Probléma e a nagy kor különbség a \"szerelmes\" emberek életében?
-
Timikecuncika #517 Kössz a megerősítést! :) -
clio1616v #516 vannak fontos dolgok a párkapcsolatban, de az nem az, hogy ki hány éves
az a lényeg, hogy jó legyen a szex
ne csináljatok egymásnak problémát semmiben
és jó legyen az önértékelése mind a két félnek -
clio1616v #515 :D méghogy foglalt... -
IXEMGabeo #514 Ha tehetném és szingli lennék simán összejönnék egy 40 éves nővel is, ha megtetszene a személyisége. Mondjuk az egy dolog h foglalt vagyok, de nálam még egy középkorú nő is nő még feltéve, ha nem akar gyereket. -
garadas20 #513 Szerintem simán, mondjuk úgy 10 év különbség már picit problémásabb, de a szerelemnek ez sem probléma. -
IXEMGabeo #512 simán...ilyen korban abszolút nem baj.
13 éves lány mondjuk egy 18 éves sráccal az még nem igazán oké és fordítva is még elég fura lenne, de huszonévesek között én nem verném nagy dobra. -
Timikecuncika #511 Viszont most az a kérdésem, hogy szerintetek... ha a lány 4 évvel idősebb... az még bőven elfogadható, igaz? -
garadas20 #510 Mérlegeld, majd döntsd el. -
Timikecuncika #509 itt nem a lángról volt szó
köszönöm a lehetőséget, de most kihagyom :) -
IXEMGabeo #508 akarsz róla beszélni mi vezetett oda, hogy kialudt a láng? -
IXEMGabeo #507 azt nem mondod komolyan? -
Timikecuncika #506 szingli lettem 6 év után ^^ jelenleg örülök, hogy lyuk van a seggemen :D -
IXEMGabeo #505 gondolom nálad minden oké e téren:) ha szabad lennék állok rendelkezésedre, ha netán hiányzik neked valami kis kényeztetés:D:P -
Timikecuncika #504 ha nincs jó szex, akkor nincs kapcsolat... ez igaz! -
clio1616v #503 nem a korkülönbség számít, hanem hogy jó legyen a szex -
Timikecuncika #502 Én is örülök, hogy benéztem -
Timikecuncika #501 ha szeretek valaki, akkor nem érdekel a külvilág... mert nem ők szeretik, hanem én. Véleményük lehet, meghallgatom, DE én döntök ^^ -
#500 hát aki többet ad a környezet véleményére, annak úgy is kell -
IXEMGabeo #499 örülök, hogy benéztél. Igazságszerint a külső környezet is rendkívül befolyásoló lehet egy egy ilyen különleges kapcsolatnál... -
Timikecuncika #498 Miért probléma, ha kölcsönösen elfogadják egymást, akkor le van ejtve a kor ^^ -
#497 soha ez vicces feltételezés xD -
IXEMGabeo #496 hmm érdekes:)
nálad is jelentkezett régebben az apakomplexus? vagy rosszul gondolom? -
IXEMGabeo #495 azárt vagyunk itt, hogy kibeszéljük az egykori élményeinket, a jelenlegi gondjainkat és a távlati célokat ez itt a Privát szféra ez a topik...Mellesleg az a jó a fórumban, hogy senki nem látja ki vagy akármit mondhatsz -
#494 nem akarok részletekbe bocsátkozni mert ez már magánszférába tartozó téma,meg hát azt sem tom kivagy meg stb xD najó annyit elmondok h az első komoly párkapcsolatom egy tőlem 10 évvel idősebb ffi-val volt anno,de nem működött hosszútávon,mert féltékeny volt mkire,birtokolni akart stb,belefáradtam és kiléptem a kapcsiból,volt 4 év korkül kapcsolatom is,az sem működött,túl gyerekes volt,nem jöttünk ki,de azt bizton állíthatom h 2 év korkülönbségű kapcsolat tökéletesen működik xD de szerintem ez nem általánosítható,ahány ember annyi féle...ha nem lenne férjem, akkor se jönnék össze se jóval fiatalabbal,sem jóval idősebbel...röviden ennyi,hosszabban is tudnék neked papolni,de nem akarok xD -
IXEMGabeo #493 mikor fogsz? -
#492 igérem válaszolok csak nem most xD -
IXEMGabeo #491 mesélj volt e valaha késztetésed arra, hogy náladnál jóval idősebb sráccal? esetleg jóval fiatalabbal jöttél-e össze? volt-e életed korábbi szakaszában olyan, hogy meg tetszett volna neked esetleg náladnál jóval fiatalabb srác (mondjuk egy 5-6 akár 10-es évvel)? ha nem lenne férjed összejönnél-e esetleg jóval idősebb vagy jóval még ifjabb ürgével?:) írd le, amit gondolsz -
#490 loool neked is van topikod xD -
#489 még igen...kb. évvégéig:D -
IXEMGabeo #488 helyes legalább elárultad a korod:D 23 vagy ezekszerint -
#487 nekem se annyira, de most jó őket visszanézni. én 94-ben kezdtem a sulit, aztán lettek nagyon népszerűek...:D -
IXEMGabeo #486 meg Hip hop boys meg a Pa Dö dö szarságok:D nekem nem jöttek be akkoriban mondjuk még óvodás voltam... -
#485 Azt ne mondd, hogy zeneileg visszasírod azt a Backstreet Boys korszakot.:D
Sok minden hiányzik abból az időből, de a zene pont nincsen köztük.:)) -
#484 én mindig sokat nosztalgiázom:D pár nappal ezelőtt az akkori fiúegyüttesek klipjeit néztük youtube-on:D felejthetetlenek XD -
IXEMGabeo #483 jaja a 90-es évek még jó volt imádtam, ugyebár te is én is akkor voltunk gyerekek jó volt tényleg... -
#482 ...jaja, így vizsga után:P
fúúú, lakótársaimmal mindig kiszoktunk borulni az ilyesmiken. amikor mi ennyi idősek voltunk, léteztek még normális gyerekek. pl. játszottunk,"csatáztunk", bicajoztunk, meg az osztálykirándulásokat sem azért vártuk, hogy minél hamarabb berúgjunk és rámászhassunk az első fiúra/csajra... érdekes...*.* -
IXEMGabeo #481 szeva, benéztél a topikomba? jó olvasgatást:D
múltkor a Stadionoknál leszálltam a villamosról és kb egy töpszli, kinézetre 9 év körüli csaj beszélt a mobilján (véletlen hallottam, ahogy mentem a zebra fele), hogy akkor mikor randizunk? és a kiscsaj kisbarátnője meg ott bíztatta így meg úgy:D:D szakadtam. Elég kemény mennyire korán érő a mai fiatalság... -
#480 ez komoly??? mondjuk gondoltam, de valahogy bíztam benne, hogy 13-14 évesen még nem dugnak mindnyájan, csak aki "olyan"...huh -.- -
IXEMGabeo #479 jaja, sejtem...el tudom képzelni -
sKeezo #478 azt nem is mondtam hogy szűz még :D de amúgy az. és a mai lányoknál már ritka ha 13-14 évesen szüzek. ezt jobb ha tudod.