Game of Thrones (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
A végén kicsit féltem, hogy a sárkival nem történik meg az a bizonyos dolog, de végül megtörtén így még ebbe sem tudok belekötni😊
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Neveket okoskák.Neveket.Ne kisregényt
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Per Aspera Ad Inferi.
A magadfajta képmutató idiótákból van kurávra elegem. Divat szidni ma az emberiséget, pedig elődeid munkája tette lehetővé, hogy ekkora ordas hülyeségekkel böfögjed teli a netet... Aztán még megsértődsz, amikor véleményed következményeit kérik számon tőled.
Hát baszod, ez epic fail a javából. " (by molnibalage)
Szerintem ez elegge meggyozo ellenvelemeny, inkabb valami higgadt uriember, meg cifu havi egynapi jelenlete is jobb megoldas.
Sry molni, nem szemelyes indittatasbol irtam le mindezt, csak objektiv eszrevetel, hogy mas habitusu ember alkalmasabb, hiszen q vitak nagyobb turelmet igényelnek.
Utoljára szerkesztette: UUUU, 2017.08.18. 19:12:43
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
party promoted to: super goober! ignored list: pares,tetsuo
Utoljára szerkesztette: UUUU, 2017.08.18. 18:50:12
Utoljára szerkesztette: Stockbauer33, 2017.08.18. 18:19:32
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
A HG választás terén szóljatok akkor az illetékeseknek (én nem vagyok az), ha jól értem Pares nem vállalja, és Molninak van már pár plusza, csatlakozom én is.
HG Molni +1
BTW az ilyesmire nincs jó megoldás, 7/24-ben senki sem nyomogatja az F5-öt a topic lapján, hogy na, mikor fog valaki valami csúnyaságot csinálni. Pláne egy pörgős topicban ez jobbára csak a topiclakókon múlik. Az illető nem tűnik annak, egyébként...
Utoljára szerkesztette:
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
Per Aspera Ad Inferi.
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
ep6-7
Nem bánom egyébként, ha lesz, csak kiváncsi vagyok, hogy... megint jön a húzzuk itt 20 percig, aztán teleport valami fontos helyre, elvégre évadzáró, ha csak nem
euron? vele még lehet valami csúnyát kezdeni, akár meg is halhat egy fontos "kedvencünk" akkor őket nem kellene elteleportálni a vízről
Utoljára szerkesztette: kastil, 2017.08.18. 13:46:47
Egyébként eddig egy paraszt volt itt eddig, aki nem volt képes a spolier tagot használni, az ő köcsögségén az sem segített volna, ha van más HG.
Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2017.08.18. 13:27:15
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/
Vagy Pares
Házigazda aki aktívan van fent rögtön spolierba tehetné / törölhetné.
MaRee régen jóvolt ide de már eldobta a kardot
Kiáltsunk ki valakit hg-nak
100% hogy meg fog történni.. már alapból ott is vannak, ahol ez a jelenet le fog játszódni.
Hanem hogy valaki idejön és beböfögi a spoilert SPOILER tag nélkül.. Ezek után tök mindegy, hogy maga isten is a házigazda..
Annyi kéne csak, hogy lehetne ezeket a dolgokat reportolni..és aki ilyet csinál kapna 1 hónap bant vagy valami..
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2017.08.18. 06:03:06
Amúgy ma sikerült megnéztem a 4.-5.-6. részt, eddig sajna kimaradtak, azt kell mondjam, Arya elég jó karakter lett, egyik kedvencemmé lépett elö. 😄 Kíváncsi vagyok az évadzáróra.
Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10