19495
10802156721311543414.jpg

A sorozat aktuális sztoriján túlmutató (tehát a könyvet érintő) kérdéseket, válaszokat, spoilereket
legyetek szívesek az író topicjában [link] tárgyalni.

A viták elkerülése érdekében: amíg NEM adták le a magyar tv-ben az aktuális részt, addig használjátok a spoiler taget,
ha pedig már lement az HBO-n is, akkor lehet nyíltan beszélni a történésekről.

Interaktív térkép

Világtérkép

• G_ArchAngel #153
    de azok:(
  • simon7108
    de azok nem kutyák:D
  • Narxis
    Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee, szegény rémfarkas... :((((((
  • G_ArchAngel #150
    Nem most, egy honapja nem lehet kapni...

En angolul alltam neki, de kurva nehez, pedig nem ez az elso fantasy vagy tortenelmi konyvem, sajnos meg az sem segit, hogy a magyart evekkel ezelott olvastam, mert sokszor teljesen mas a fogalmazas.

A baratnom biztos, hogy nem fogja latni, mert eleg durvan kutyabarat, meg annak is eltepne a nyelocsovet, aki csak belerug egy kutyaba, nem hianyzik, hogy osszetorje, amin nezi...
  • Shiwo
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    a regényben volt róla szó, hogy ment, csak itt nem volt külön kiemelve...majd biztos mutatják még a falnál
  • simon7108
    azt a kis szőke buzit a saját kezemmel fojtanám meg....
    meg az anyját is.
    ez a 2 olyan rohadtul unszimpatikus karakterek.remélem lebuktatják majd az anyját.
    egyelőre nem olvasom gyorsan a könyvet kb egyformán haladok a sorozattal de lehet belehúzok és reménykedek benne,hogy csúnya végük lesz
  • hapi
    persze hogy nem jó a felirat a 720p-hez.
  • mascarun
    Na az Alexandtából már el is kapkodták az összes "Trónok harca" könyvet!
    Már csak a "Varjak lakomája" címűt lehet kapni! Jó cucc lessz ez.
  • mascarun
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Elvileg ha jól emlékszem Havas kapta meg az alom legkisebb farkasát, de ő nem ment vele a falhoz. Mi lett vele?
    Vagy cask annyira elhanyagolható részlet hogy csak nekem tünt fel!
  • MrSpock
    Igen ők azok akiket még bírok,bár Havas még elég zöldfülű,nem tudja mire vállakozott,bár gondolom később már magára talál. Tyrion meg gondolom fondorlatos lesz,ezt nézem ki belőle,és nagyon kemény volt mikor adta a pofonokat:D Akkor örültem nagyon:D Khal Drogo-ból is remélem valami jó karakter kerekdik,eddig csak szigorúan néz,és az asszonynal törődik,mondjuk én is elszöszölnék vele:)
  • mascarun
    Szerintem a törpe is jó arc, meg Havas!
  • MrSpock
    Ráhiábztál!:D Azt a kis köcsögöt ejj,személyesen nyírnám ki,hihetetlen unszipatikus karakter. Dícséret a castingolóknak!:D Már az első részben is tenyérbemászó feje volt ,de itt ahogy nyivákolt. Ez így estére nekem elég sok(k) volt:) Nah de ettől jó egy sorozat,egyből van útálni való karakter nem is egy. Akit szeretünk az Arya,és Daenerys.:)Jah és a szép kis kutyusok,olyan értelmes fejük van,elfogadnék egy ilyent:)
  • Shiwo
    gondolom főleg Lannistereket :D
  • MrSpock
    Meglestem a 2.részt és már kellően megútáltam pár szereplőt:) Remélem szörnyű véget fognak érni!:D
  • Shiwo
    jó az...pár név nem lett ugyan lefordítva (pl a farkasok nevei), de amúgy nézhető vele
  • mascarun
    Hosszúpuskán már fentvan a felirat! még nem próbáltam ki jó e!
  • kovi04
    Legkésőbb holnapig kész lesz. Húsvét van, ilyenkor azért ne várjuk el a fordítótól, hogy egy egész napot szenteljen a sorozatnak.
  • mosoporr
    sose lesz kész a felirat :(
  • G_ArchAngel #135
    sose fog lejonni a HD:(
  • mindero
    Az lehet, de 7 könyv lesz, és ez nem olyan sorozat amit csak úgy félbe lehet vágni.
  • BaliBoy
    Tudomásom szerint már a második szériát is berendelték.
  • mindero
    Dehogynem lehet: ha kaszálják.
  • BaliBoy
    Nagyon jó kis sorozat lesz. Az HBO-ban nem lehet csalódni. :)
  • Atomreaktor
    én nem olvastam a könyvet, számomra már túl brutális egy kicsit, de ezek a mai kor igényei sajnos (pl. borgias sem 11 éveseknek való). ettől függetlenül jó sorozat lesz ez.
  • Narxis
  • mindero
    Most vasárnap (illetve hétfőn).
  • Narxis
    Hali!
    Megnéztem az első részt, nagyon tetszett. Ronon(Stargate: Atlantis) jól adja a barbár harcos főnököt. :D Mikor lesz a köv. rész?
  • csgj
    Hali!
    Nekem is nagyon tetszett az első rész. Aztán elkezdtem gondolkodni azon, hogy honnan ismerős a sztori... Felnéztem a polcom tetejére, és ott állt egy könyv gerincén a felirat: TRÓNOK HARCA. XD (Még az első kiadás.) Akkoriban még gyerekfejjel nem kötött le a történet, és nem is sokat olvastam belőle. De most már tudom, hogy érdemes lesz megint elővenni. :-D

Várom a második részt. Nagyoooooon. :-D
  • G_ArchAngel #125
    110-es kommentben levo linket nezd meg, eleg jo:...
  • Montanosz
    ja, én már látom conan remake főhőseként))
  • sandor8206
    na első rész meg volt, tetszett!
    Könyvet nem olvastam, mindent értettem ki kinek micsodája és mit akar, aki nem érti az vagy nem nézte kellő figyelemmel vagy fogyi
    Ördögfióka nagyon kemény, jó karakter :-) rész végi dugi meglepett :-P

Már most kíváncsi vagyok, hogy kik,mik lesznek a Mások. Jó sorozat lesz + fasza hogy már tuti lesz 2. évad

OFF

Jason Momoa ahogy látom jó lesz Conan-nak is, kegyetlen hogy mennyit nőtt az SG-Atlantis óta
  • mindero
    Be van rendelve a 2. szezon.

Jönnek a brutális csaták!
  • G_ArchAngel #121
    ősfarkas - amúgy fantasy környezetben gyakran előfordul, nem mindig gonosz, vérengző fenevad, csak kicsit nagyobb a mérete és a fogai, mint amilyen a valóságban lenne:)
  • mascarun
    Egyébként ez a rém farkas mitől lesz rém?
  • Shiwo
    mihez képest :D a zsebszótárnál nagyobb, ha nem is vékonyabb...
  • G_ArchAngel #118
    inkabb vastag, de amugy pici:)
  • Shiwo
    nem pici a könyv (egyik sem a 4 közül), arra készülj fel lelkileg :D
  • mascarun
    Idehaza nincsenek is hódok! xD
    De amit megvennék már nyilván ki van nyomtatva úgyhogy azért újabb fákat nem vágnának ki!
    Viva la Hódok! xD
  • G_ArchAngel #115
    40k egy Kindle es veded az erdoket, marad kaja a hodoknak;)
  • mascarun
    Köszönet! inkább majd megveszem. Papíron jobban szeretem. :)