19495
A sorozat aktuális sztoriján túlmutató (tehát a könyvet érintő) kérdéseket, válaszokat, spoilereket
legyetek szívesek az író topicjában [link] tárgyalni.
A viták elkerülése érdekében: amíg NEM adták le a magyar tv-ben az aktuális részt, addig használjátok a spoiler taget,
ha pedig már lement az HBO-n is, akkor lehet nyíltan beszélni a történésekről.
Interaktív térkép
Világtérkép
-
G_ArchAngel #393 Miert nem lehet felfogni, hogy ez nem Spartacus-kategoria?
Ennyi erovel mondhatnam, hogy a Spartacus a Band of Brothers labnyomat sem szagolhatna meg. De minek, ha nem ugyanaz... -
MaRee #392 Pofáznak benne végig, az elején van egy kis harc meg a vége jó, közte csak érdektelen fecsegés, hogy ki konspirál ki ellen. A Spartacus 100* jobb volt, de hát csak beindul már ez is lassan. -
VvD #391 Számomra jelenleg ez a legjobb sorozat, de azért látom a hibáit. Néhol tényleg lassú és vontatott, de ez annak tudható be, hogy könyv adaptáció. Viszont a hangulata és a története eddig kiváló :) (Még nem olvastam a könyvet.) -
#390 az első rész kódolatlan volt a többi nem, ha erre gondolsz. -
#389 Az HBO-t kábel tévén is be lehet hozni a sorozat idejére?
vagy hogy van ez? -
#388 Ez mibe volt? :) -
hapi #387 Ne má. Bazz Még mindig semmi? Csak este fogom megnézni. -
MaRee #386 enkórrol 15 perc alatt jött a HD. Ez szerintem ismét ilyen kicsit semmitmondó rész lett, reméljük mostmár tényleg beindul 1-2 rész múlva. Samet hiányoltam ebből a részből :D -
G_ArchAngel #385 jelenleg nalam 2 napot ir ki, ami gondolom majd felgyorsul, de ez egyelore szanalmas... -
hapi #384 pedig már rég van
-
G_ArchAngel #383 Nincs meg gyors HD forras, en meg csak abban nezem:) -
#382 Which is the bigger number:
Five or one?
Ennyit tennék hozzá a részhez:D na most kezdődik a buli:D -
#381 számból vetted ki a szót :D -
G_ArchAngel #380 Akkor bajban leszel, mert nemsokara evezolapattal kezdik majd a szart keverni es vege lesz az elso konyvnek :D -
Hoz_Hun #379 Maradhatott volna nyugodtan linkben.
Akkor legalább nem kéne folyton a beintő törpét bámulnom akárhányszor benézek ide. Szóval sztem ez OFF. De mindegy... -
#378 a lustáknak
-
#377 http://oi51.tinypic.com/t69w5s.jpg
számomra ezt nyújtja eddig a sorozat. felcsigáz, aztán semmi sem történik.
-
G_ArchAngel #376 igen:) -
hapi #375 még ebben az évadban? -
G_ArchAngel #374 itt meg langyos a pite, jonnak majd nemsokara allkapocs leszakitos fordulatok:) -
sandor8206 #373 hát én meg azon lepődtem, hogy CSAK azt akarja
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!elfogni és nem kinyíratni, már vártam, hogy mondja nyírjátok ki -
hapi #372 Az a jelenet volt nekem az első "epic" ebben a sorozatban és nem tudtam mi fog történni. -
#371 4. rész:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!én nekem azért volt epic az a jelenet mert tudtam mi fog történni:D -
mindero #370 Ez valahogy lemaradt:
[spoiler] nem okoz gondot. [spoiler] -
mindero #369 Ez a mostani rész is elég jó volt, bár lassan eloszlik a rózsaszín köd, és fel-fel tűnik pár dolog.
Az első hogy a jeleneteknek valahogy nincs súlya (legalábbis a cliffhangereknek). Valahogy nem érzem bennük a feszültséget, lehet hogy azért mert tudom mi fog következni, vagy mert nincs elég idő a jelenetre, vagy a zene nem elég átütő, nem tudom. Pedig a színészek, környezet mindent megtesznek érte.
04 spoiler
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Mikor olvastam a regényt, és Lady Catlyn elfogja az Ördögfiókát, a regényben teljesen ledöbbentem. Valahogy jobban átjött hogy ez már-már felségárulás, és micsoda polgárháborús állapotot fog előidézni. Itt meg egy vállrándítással konstatáltam. Mondjuk egy feszültségkeltő zene nem ártott volna.
REGÉNY GIGASPOILER A 3 KÖNYVBŐL
[spoiler] Lassan asszem kitalálható hogy a Véreb lesz a 3. könyvből előrehozott haláleset, legalábbis a Kisujj szájába adott előtörténetből (amit a könyvben maga a kutya mond el a 3. könyvben) erre lehet következtetni, amúgy sincs idő a jellemének a kibontására, és a szerepe se valami túl nagy, gyakorlatilag ő az egyetlen akinek az előrehozott halála [spoiler]
-
#368 Szerintem nagyjából mindegy hogy milyen csak legyen rá vállalkozó aki szépen megcsinálja! :) -
#367 énis vmi SGU-s bannerre gondoltam, amin a szereplők rajta vannak... bár a király nem kell szerintem:D -
#366 a hangot le lehet venni, ott a sound on/off, vagy mellette a volume bar
a váltakozós dolgot elvileg bele lehetne ügyködni a mostani "statikus" háttér helyett
-
G_ArchAngel #365 Szerintem jobb lenne egy olyan, amin egy direwolf es egy oroszlan tep szet egy szarvast -
Hoz_Hun #364 Ja meg zene sztem nem kell. Lehetne váltakozós, ami a lassan váltana a különböző házak szereplői között. Az király lenne. -
Hoz_Hun #363 Én jobb szeretem a színesebbet. Legyenek rajta arcok; a Starkok, a törpe mindenképpen, meg a királynő is jöhet. :) -
#362 hivatalos site-re, családfára és egyéb ilyen helyre mutató linket bele lehetne tenni, de javaslom, hogy inkább a flash alá kellene beilleszteni őket, mert akkor azt az is látná, akinél nem jönne be a flashbanner (mert pl telefonról lép fel, vagy csak le van nála tiltva, esetleg munkahelyről netezik és nincs flashplayer telepítve, stb) -
#361 esetleg egy ilyen banner ? persze lehet akár más háttérszínnel, más háttérrel (elvileg mozgó is megoldható) és a videólink-gyüjtemény relative könnyen bővíthető egy xml átírásával...
csak esetleg valakihez fel kellene dobni, mert uw-s és atw-s tárhelyem van, az esgé meg nem szokta szeretni őket bannerben, mert vmi keretes bizgyentyűjük van -
#360 KÖzsönet!
Közben már én is találtam! -
#359 http://feliratozz.net/ -en van már -
#358 Van, nekem bsplayer letöltötte opensubtitlesről asszem. -
Hoz_Hun #357 Bár úgy lenne, de nem hiszem.
Winter is coming. -
Hoz_Hun #356 Még én se. -
#355 Felirat van már az eheti részhez? Még nem találtam. -
MaRee #354 Jaja, itt már végre bepörögnek egy kicsit az események.