19495
A sorozat aktuális sztoriján túlmutató (tehát a könyvet érintő) kérdéseket, válaszokat, spoilereket
legyetek szívesek az író topicjában [link] tárgyalni.
A viták elkerülése érdekében: amíg NEM adták le a magyar tv-ben az aktuális részt, addig használjátok a spoiler taget,
ha pedig már lement az HBO-n is, akkor lehet nyíltan beszélni a történésekről.
Interaktív térkép
Világtérkép
-
Hoz_Hun #553 Én meg ma bementem Alexandrába és megvettem őket.
Előtte elkezdtem olvasni gépen és úgy ítéltem meg, hogy ez a sorozat kell nekem. :) -
#552 -
#551 újra felkerültek a könyvek, az érdekeltek itt érhetik el
http://www.mediafire.com/?aqanrdqtjwlkqqs -
gulyasandras #550 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Granny Do Targaryens become immune to fire once they "bond" to their dragons?
George_RR_Martin Granny, thanks for asking that. It gives me a chance to clear up a common misconception. TARGARYENS ARE NOT IMMUNE TO FIRE! The birth of Dany's dragons was unique, magical, wonderous, a miracle. She is called The Unburnt because she walked into the flames and lived. But her brother sure as hell wasn't immune to that molten gold.
Revanshe So she won't be able to do it again?
George_RR_Martin Probably not.
-
xem #549 Arya, az első évadban nem sok szerep jut.
Stark papa - Robert háááát nem lövöm le a poént :P
Jeffry az a kis görcs egy poén gyilkos. -
#548 nem az számít meddig alakít, hanem hogy hogyan :D (najó kicsit azis hogy meddig :D) -
#547 Valóban nagyon jó lett a színészi gárda...szinte minden szálon vannak kiváló karakterek.
Akiket még kiemelnék a játékuk miatt: Robert király, Lord Baelish-Varys páros, Véreb-Hegy páros, Syrio -
G_ArchAngel #546 Sracok, nagyon nem erdemes karaktereket megkedvelni, hosszutavra legalabbis semmikepp:) -
mindero #545 Olyen emberrel még nem találkoztam akinek Khal dorgo szimpatikus lett volna
Örvendek -
mikusmate #544 Nekem sok karakter szimpatikus, pl. Tyrion, Snow, Arya, Khal Drogo, Dany, Ned, Catelyn, Bran. De nem állítanék fel sorrendet, szinte egyformán bírom mindet.
De ha eltekintünk a karakterektől, akkor a játék alapján Viserys, Jaime, Cersei, Joffrey is jók... legalábbis rég utáltam karaktereket ennyire, és ez számomra azt jelenti, hogy jól játszanak :) -
Hoz_Hun #543 Nálam Arya és Tyrion aztán Ned aztán Daenerys. Meg még Jon Snow is bírom. -
#542 Nálam a sorrend, Sansa, Dany, Catelyn. -
Hoz_Hun #541 Hát nagyon remélem. Ahogy néztem egy szavazást a 3. legnépszerűbb karakter. Első a törpe toronymagassan aztán Ned utánna Arya. :) -
#540 biztos fog még szerepelni, különben nem sok értelme lesz a részeknek. -
#539 Jah.. :D -
#538 remélem nem intézik el olyan gyorsan mint a Gyűrűkurában :D -
mindero #537 Lehet h az eddigi részekre gondoltak? Elvileg szerepelnie kell... -
#536 A törpe hatalmas arc. :DDD Remélem nem nyírják ki.
Szegény Boromir meg két tűz közé fog kerülni, az alkesz Robert nem látja a fától az erdőt. -
Hoz_Hun #535 Az IMDB-n miért írják, hogy Arya csak 7 részben szerepel? Elvileg végig fontos szereplő. Nem fog szerepelni az utolsó 3 részben? -
mindero #534 na ez tényleg jó volt, tyron bron jó párost fognak alakítani -
G_ArchAngel #533 Eh sorry, azt hittem a puhaboritasu mar van es csak a kemenykotesure kell varni. Mindegy, meg csak a 2. elejen tartok. -
Hoz_Hun #532 Ez mókás :)
Illusztrált útmutató a Házakhoz -
#531 Ned Stark végre a sarkára állt...félek, hogy nem díjazza majd a többi királyság a döntéseit -
Hoz_Hun #530 Lehet abban is a Lannisterek keze (mása) van. Lehet hogy csak a csaj tisztavérű leszármazott (nem tudom, nem olvastam a könyvet). Legalább is erre kövvetkeztetek. -
#529 rendelni, azt lehet. elő. -
MaRee #528 Ez engem is érdekelne, meg hogy miért mondta, hogy a sárkánynak nem árt a tűz vagy ilyesmi? Mert az ő keze nem égett meg mikor bele nyúlt a tűzbe, akkor Viserys az valami fattyú volt? :D -
G_ArchAngel #527 5. konyv mar regota rendelheto (angolul) -
#526 az ötödik könyv idén fog kijönni. a hatodikat szerintem felejtse el örökre mindenki, abból nem lesz semmi. -
Hoz_Hun #525 Kénytelen leszek elolvasni a könyveket. Na azután várni még 5 évet, mire megírja a folytatást... az lesz szép. Úgy olvastam rettentő lassú a faszi. -
BlackWolf #524 :D hát utána várni 2 hetet ? észre se fogom venni :D most lemegy a 10 rész utána várni 1 évet? :D:D Ezvan. -
Hoz_Hun #523 Utánna meg várni két hetet...
Lehúztam a 7-ik részt, de szerintem nem nézem meg csak a jövő héten. Különben túl sokat kell várni a következőre. -
Hoz_Hun #522 Kérdés:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A csaj azért nézte végig Vyseris "megkoronátását" mert azt hitte, úgy sem árt neki a forróság? -
mikusmate #521 Nincs, csak webrip. Elvileg jövő héten lesz csak 720p, mert TV-ben akkor adják. -
G_ArchAngel #520 7-esbol van valahol 720p? -
BlackWolf #519 Nemtudjátok csinálja valamelyik csapat a 07es rész fordítását ?:) vagy várni kell rá 1 hetet ? kemény lenne tegnap a 06 os ma a 07 est megnézni az öregem díjazná:D -
simon7108 #518 nekem csak az az egyetlen bajom a sorozattal,hogy csak 10 részes az évad és így lényegében le megy ez a 10 rész 9 hét alatt és aztán lehet 1 évet várni a folytatásra:(
jó volna ha már ősszel folytatnák de ez nem fog megtörténni sajnos... -
simon7108 #517 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!nagyon jó rész volt.az egyik legjobb eddig.kíváncsi vagyok,hogy-hogy lesz tovább.és úgy tűnik lebuktak a Lannisterek a testvéri szeretetükkel:D na meg Vyseris is meg kapta az aranykoronáját XD -
xem #516 Igaz vannak benne élőholtak, még csak a 4 könyvből az első van kiolvasva. Ki tudja hogy vissza csempészik-e azt a nyavajgós szőkét. -
xem #515 Hát furcsa volna ha felkelne :D -
MaRee #514 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Viserys most meghalt akkor??