19495
A sorozat aktuális sztoriján túlmutató (tehát a könyvet érintő) kérdéseket, válaszokat, spoilereket
legyetek szívesek az író topicjában [link] tárgyalni.
A viták elkerülése érdekében: amíg NEM adták le a magyar tv-ben az aktuális részt, addig használjátok a spoiler taget,
ha pedig már lement az HBO-n is, akkor lehet nyíltan beszélni a történésekről.
Interaktív térkép
Világtérkép
-
Hoz_Hun #593 Nem tudjátok a 8. rész nem mnt le tegnap webizodként? -
Hoz_Hun #592 Hát kb igen. -
Prof William #591 Kb mintha valaki odamenne a szétgyúrt agyalapig teletetkózót börtönviselt nehézfiúk elé majd elkezdené gyalázni az anyjukat vagy csak simán beszólna nekik. -
#590 elvileg az kellene, hogy menjen -
MaRee #589 Most akkor ez a hetedik rész ez fog menni holnap a TV-ben vagy hogy van ez? -
VvD #588 Pontosan így gondolom én is. Egy csöppet hülye volt :) -
Hoz_Hun #587 Jaj, nem bírtam ki és megnéztem a 7. rész. Most várhatok másfél hetet. Vagy vasárnap újra lesz webizód?
Föööj, nagyon fölpörgött ez a sorozat. Még szerencse, hogy már olvasom a könyvet. Tényleg nagyon jó egyébként. Kicsit féltem, hogy ilyen Gyűrűk Úrás monoton, unalmas lesz, de nem. Nagyon jól van megírva. -
Belkar #586 Szerintem Rost csak azért kavarták bele az egészbe hogy statisztáljon Theon jellemépüléséhez amit nem tudtak máshogy megoldani de ne legyen igazam :) -
G_ArchAngel #585 Erre sem tennek nagy tetet:D -
#584 azt tudni kell hogy a Targaryen ház mindig is vérfertőzéssel szaporodott... és ugye a vérfertőzéssel jár az őrültség is. Dany szerencsére ebből a dologból kimaradt:) -
Prof William #583 A tesó nem volt túl nagy észlény ebben a részben.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Dhorgo tartotta volna a szavát. Ha nyer királlyá tette volna aztán valszeg megállította magában hogy de elpuhultak ezek a Vestrosiak azután ment volna vissza kontinensére.
De jelenleg a kedves hugica jelenleg felette áll bátyónak...
Meg amúgy is milyen idióta áll oda arcoskodni meg kardot rántani Barbárok királya (aki ennék kvesebbért is ölt már) elé? Most komolyan azt hitte hogy nem lesz megtorlás?
-
#582 ..nahát pedig idáig nekem az a bajszos csávó volt a legszimpatikusabb,aztán jol bekavart a végén,ej.,ej -
xem #581 Sajna nem utazással van a gond, létra tetején dolgozva kicsit poénosan jönne ki hogy kezemben a könyv, s nem halad a munka :D -
#580 ő lesz a hét királyság királynője -
#579 szerintetek az északi prostinak lesz valami komolyabb szerepe is később (a könyvekben feltűnik egyáltalán)? gyanús, hogy egyébként nem szerepeltetnék ennyit :) -
#578 mintha kezdődne valami :) -
#577 sztem simán nézhető...nem zavaró az akadás
és már van felirat hozzá...hát én ledöbbentem a végén -
mindero #576 Ha utazol az sokat segít, én vonaton 2 hét alatt elolvastam napi 1 óra vonatozással. -
xem #575 Sajna munka időben nem lehet, olvasni. Így marad az, hogy mikor van szabad időm akkor olvasom. Néha meg alig van 1-2 óra akkor is van mit dolgozni. Egyedül 1 kertes házban mindig van tenni venni intézkedni dolog, talán szeptembere ki is végzem a 4 könyvet. -
simon7108 #574 mennyire rosszabb a minősége a webripes 7. résznek mint a szokásos HDTV FQM-eknek amik fent szoktak lenni?(NEM a 720p-s hanem csak a sima)
mert már van felirat de ha rosszabb a minősége akkor inkább megvárom a hétfőt. -
G_ArchAngel #573 Az majdnem normalis, 100oldal/ora az olvasasi sebessegem hasonlo szedesnel, magyarul.
A masodik ellenben - nem emlekszem a magyarra - angolul eleg durva: szeltol a kotesig ernek a sorok es szerintem max 10-es betumeret. -
xem #572 2nap volt az első könyv, két hét szünet miatt, csak most kezdtem el olvasni a másodikat. -
xem #571 Olvasom, most tartok a 2-ik könyv első negyedénél. -
Hoz_Hun #570 Ááá, így már világos. Köszi. :) -
mindero #569 Olvasd el a könyvet, ha mindent elmondunk mi az értelme? :) -
xem #568 De ha befejezem a mondatot, akkor lelövöm a poént. Nem mindig szeretek poén gyilkos lenni. Véletlenül valaki aki kiolvasta mindegyik könyvet, pü-be nem irná meg, hogy Joffrey-t valaki elteszi láb alól? Nagyon 1 unszimpi karakter. -
gulyasandras #567 Game of Thrones ratings are in. But they went down a tick for the first time, with Sunday night’s premiere slipping a tad. The 9 p.m. airing delivered 2.4 million (compared to last week’s 2.6 million). Most of the difference was picked up during the encore airing, with the night’s total finishing at 3.2 million (compared to last week’s 3.3 million). -
#566 már alig várom, h megjöjjön a könyv... :D
biztos pár napig nem mozdulok ki itthonrol :) -
#565 Gondolom azért amiért a forró sárkánytojás sem égette meg!
Mert a sárkányokat nem lehet tűzzel elpusztítani! Biztos a tiszta vérvonalnak valami köze lehet a sárkányokhoz! De majd kiderül!
Figyeld meg hogy mindig amikor leadnak egy új részt növekedni fog a száma hogy hány részben szerepelt! Ez csak a már leadott részekre vonatkozik!
-
#564 ennyi erővel az évad végét is kivárhatja :) -
xem #563 Olvasd el a könyvet, az első köny végén kiderül hogy miért nem égeti a tűz. Mert ő a ......... -
gulyasandras #562 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Shaw: Are all the Targaryans immune to fire?
Martin: No, no Targaryans are immune to fire. The thing with Dany and the dragons, that was just a one-time magical event, very special and unique. The Targaryans can tolerate a bit more heat than most ordinary people, they like really hot baths and things like that, but that doesn't mean they're totally immune to fire, no. Dragons, on the other hand, are pretty much immune to fire.
-
#561 Jamie Lannister -
#560 Drogoval -
#559 ""Forgattam egy pilotot az egyik networknek, a nevét nem mondom meg, nevezzük mondjuk Foxnak."
:ASD
Hatalmas figura. :)) -
#558 A mélynövésű kedvencünkkel :D -
#557 Egymásik -
#556 Sean Bean interjú -
G_ArchAngel #555 Nem volt az olyan durva, amilyenben en uvoltok es leeg a szor a labamon, abban a baratnom mosolyogva uldogel:D -
Hoz_Hun #554 Hát ez érdekes. De akkor mi a magyarázat arra, hogy az elején nem égeti meg a fűrdő? Vagy az nincs benne a könyvben?