19495
A sorozat aktuális sztoriján túlmutató (tehát a könyvet érintő) kérdéseket, válaszokat, spoilereket
legyetek szívesek az író topicjában [link] tárgyalni.
A viták elkerülése érdekében: amíg NEM adták le a magyar tv-ben az aktuális részt, addig használjátok a spoiler taget,
ha pedig már lement az HBO-n is, akkor lehet nyíltan beszélni a történésekről.
Interaktív térkép
Világtérkép
-
#633 amennyire én tudom, a második könyvet belenyomorgatják még 1 évadba (kérdés, hogy hány részes lesz az évad), míg a 3-ra már 2 évadot szeretne az író ... s ha jó lesz a nézettség, akkor valószínűleg nem is lesz akadálya annak, hogy jópár évadot megéljen a sorozat
-
#632 :DDD -
#631 Ez a könyv sokkal bonyolultabb szálakat tartalmaz minthogy ilyen egyszerű esetek felálljanak, amit felvázoltál:D
Szerintem azért "csak" 10 rész az első könyv mert ez igazából a bevezető... következő könyveket remélem legalább 13 részben adják le. -
simon7108 #630 azt amúgy nem értem,hogy-hogy lehetséges 10 résszel elmondani az első könyvet?nekem valahogy kevésnek tűnik.
Am remélem,hogy minél hamarabb jön már a tél:D Azokból a másokból még érdekes dolgok lesznek remélem.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!ezalatt remélem nem azt érted,hogy meghal:( az nem számít ha nem lesz király csak ne haljon meg.Vagy legalább lássuk csatában a mások vagy a Dothrakik ellen.Én csak abban reménykedem,hogy ha meg is ölik(remélem nem) akkor nem ilyen sunyi módon fog történni a kis buzi végett...De ne mondj semmit:D Csak leírtam a véleményem. -
#629 majdnem vettem egy ALCOR POET-t hogy elolvashassam a regényeket de aztán győzzött a jobbik ész és gyümölcscentrifugát vettem))
-
BlackWolf #628 Azvolt a baj , hogy elültették a bogarat az ember fülébe , de legalább letisztázódott amit eddig is sugalltak :D Jó lesz ezek után is max innentől nemolvasok spoilert mert veszélyes!! még ha láttad az aktuális részt akkor is mert lövöldözik itt az infokat a könyvekből is össze- vissza.. meg utalgatnak a jövőre.... -
#627 hát én nem tudnám élvezettel nézni így a sorozatot, hogy előre tudom mi lesz...
a könyvet olvasóknak más, mert már az egész sztorit tudják, de így kiragadni egy részletet nem szerencsés :D -
G_ArchAngel #626 PM-ben elkuldtem, mert ez spoilerben is veszelyes. -
BlackWolf #625 akik olvasták a könyvet azokhoz
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Írja már le pls valaki mi fog történni stark papával vagy mi baja lesz , hogy hal meg ? Mert mindenki írogatja , hogy reményeket ne fűzzünk hozzá , de konkrétum még nemhangzott el ... néztem googlet wikipediat , de nemtaláltam választ.. Mostmár megöl a kiváncsiság! -
Hoz_Hun #624 Jaaaa, az a dagi, az nekem is szimpatikus. Remélem ő megmarad. :) -
#623 Neeeem, az Éjjeli Őrségben aki a Havas fattyút kísérgeti. :D Jorah Mormont se rossz arc, bár szerintem szerencsétlen véget fog érni, ha jól tudom volt utalás, hogy szereti Daeneryst, az ilyen reménytelen szerelem csak rossz véget érhet. :( Vagy legalábbis én úgy érzem. -
Hoz_Hun #622 A dagi? A kopasz Varysra gondolsz? Nekem ő legjobb esetben is semleges. Aki nekem még szimpatikus az Jorah Mormont, aki Daeneryst kisérgeti.
Nem tudom miért a "kisujj" Baelis-ről mindig Gary Oldman jut eszembe. :) -
#621 OMG hatalmas rész volt, végén már sejtettem, hogy lesz itt gubanc. Ned Stark a legjobb arc, aztán pedig a törpe és a havas fattyú, talán még a dagi. Őket ne nyírják ki. :D
Lezbis jelenet jó volt, mondjuk a színészeknek elég kellemetlen lehetett. :D -
Hoz_Hun #620 Én a múlt héten vettem meg az Alexandrában. Mind a négy könyv kapható. Vagy az előttem lévő postban lévő honlapjukról is megrendelheted. Postaköltséggel együtt kb ugyan annyi. Nekem van Alexandrás kártyám így nekem jobban megérte a boltban venni.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nedhez túl sok reményt ne fűzz, de nem akarom lelőni a szórakozásodat. Azért idővel lesz egy kis elégtételed is. :) -
Belkar #619 Itt vedd meg:
www.alexandria.hu
Házhoz szállítással 3500 Ft ami teljesen korrekt -
#618 még csak most kezdődnek a dolgok :) -
MaRee #617 Na ez már valami, végre beindulnak az események! :) Hatalmas volt a mai rész, alig várom már a következőt -
#616 thx -
G_ArchAngel #615 Nem lapatnak hivnam, hanem billenos Tatranak:) -
simon7108 #614 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Akkor marha fasza:D Én csak abban reménykedem,hogy Ned Starkal nem lesz semmi.Nekem jelenleg ő a kedvencem már az elejétől fogva.Valahogy megfogott a karaktere.Olvasnám a konyvet mert kíváncsi vagyok mi lesz vele de nem találom sehol egy boltban sem...A gépen meg van mind de valahogy nem szeretek gépen olvasni.Remélem nem fog meghalni.Mondjuk az eléggé lerí a sorozatról,hogy a Starkok a főszereplők.Még ezek után arra is esélyt látok,hogy ő lesz valami módon a király.
Meg még arra is kíváncsi vagyok,hogy mit fog csinálni Joffrey ha meglátja,hogy jönnek a Dothrakik:D.Persze ha akkor még ő fog a trónon ülni.Remélem nem így lesz. -
paly90 #613 parancsolj:felirat
nagyon durva rész volt....jó hogy nem néztem meg múlt héten a hetest, mert nem bírnék annyit várni....ez az egy hét is nehéz lesz -
#612 Felirat? Aszittem gyorsan meglesz mivel már a hét elején kész volt a webripes. :S -
#611 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!és erre az utálatra még rátesz majd egy-két lapáttal -
simon7108 #610 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Előbb utóbb azért remélem elintézik:D -
Hoz_Hun #609 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Biztos hogy szerepel még Joffrey, mert a következ előzetesben benn van. De Aryara is azt írták, csak 7 episodeban szerepel és (és bár ebben a részben nem volt) a következőben benne lesz és úgy tudom az utolsóban is biztosan (lehet a 9.-ben is). Szóval az IMDB-re nem lehet adni. -
simon7108 #608 ez tényleg durva rész volt:O
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nagyon okos ötlet volt Roberttől megpróbálni megoletni a csajt...ha nem próbálja meg valszeg nem is fenyegették volna a 7 királyságot a Dothrakik de így.Na meg a vége:O.Erre aztán végképp nem számítottam.De van egy olyan megérzésem,hogy ezt a kis buzit(Joffrey)el fogják távolítani mivel az évadban az IMDB szerint nem szerepel már.Most még jobban utálom mint az elején...Szerintem még ez a Ser Barristan meg fogja kavarni a dolgokat.Nekem olyan embernek tűnik aki hű a királyhoz és nem veszi semmibe a király levelét amit hagyott. -
Hoz_Hun #607 Amúgy tényleg, minek adták le a múltkor a 7. epizodot? -
Hoz_Hun #606 Hát nem úgy tűnik, hogy van újabb webizód. Valóban elég kínos így egy hetet várni az új részre. Még szerencse, hogy "csak" négy napja néztem meg. Illetve, hogy olvasom a könyvet, mert az majdnem olyan jó mintha nézném.
Amúgy így, hogy előbb láttam a sorozat (pontosabban részeket) így a könyvben már automatikusan így képzelem el a szereplőket. Most aztán nálam tényleg passzol a film meg a könyv. :) -
Hoz_Hun #605 Dehogynem. Egy nekrofil idős bácsi, csak most gerjed rá igazán. :D -
Prof William #604 Sajnos nem. Sötét kegyetlen világban élünk ahol az egyik lovag már le szem sz***hatja másikat anélkül hogy fel ne hördülnének nézők. :) -
#603 ú de jól tettem, h a mait nem néztem meg múlthéten.. ez a 7 nap is kínkeserves lesz.. eszméletlen jó ez a sorozat! -
sandor8206 #602 minden fontos ami még nem történt meg :-) -
Hoz_Hun #601 Mea culpa.
Mentségemre szolgáljon, nem gondoltam, hogy ez egy fontos esemény a történet szempontjából. -
#600 ó akkor a kedves lovászfiút egy idős bácsi se fogja ölelgetni, és ráncos kezét combjain nyugtatni?))) -
VvD #599 Ilyet tényleg ne spoiler tag nélkül! -
BlackWolf #598 1etértek ! :K spoilert tagba vagy törölje aki tudja :) -
Hoz_Hun #597 Ez nem spoiler, a lovászfiú egy senki. :) -
sandor8206 #596 ne spoilerezzünk már -
Hoz_Hun #595 A bemutató alapján szerintem benne lesz a 8. episodban Arya első gyilkossága, mikor keresztül szúrja a lovászfiút. :D -
Hoz_Hun #594 Game of Thrones Episode 8 Preview - The Pointy End