19495
A sorozat aktuális sztoriján túlmutató (tehát a könyvet érintő) kérdéseket, válaszokat, spoilereket
legyetek szívesek az író topicjában [link] tárgyalni.
A viták elkerülése érdekében: amíg NEM adták le a magyar tv-ben az aktuális részt, addig használjátok a spoiler taget,
ha pedig már lement az HBO-n is, akkor lehet nyíltan beszélni a történésekről.
Interaktív térkép
Világtérkép
-
#833 amikor lenyisszantotta az idősebbik fejét, akkor látszódott az arca -
#832 Ez tuti az első részből van? Nem is emlékszem rá hogy ilyen alakot mutattak volna. -
Hoz_Hun #831 De a másoknak, nem ilyen a... páncéljuk és a fegyverük.
Bár szó se róla, ez a kép elég meggyőző. -
#830 szerintem az első részben aki elintézte a két felderítőt az az volt
gúgli találat:
-
Hoz_Hun #829 Nem könyves spoiler:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Amúgy csak én gondolom úgy, hogy még nem is láttunk egyáltalán "másokat" a filmben? Az első részben azok is "csak" zombik voltak szerintem. Azoknak a vadembereknek a reanimált holtestei gyílkoltak. -
Hoz_Hun #828 Csak PC-re? Idén kiadják? Gyorsan össze röffentették. Jó már nem lehet. :/ -
#827 Szerintem jobban hangzik az, hogy mások, mint hogy járkálók (ez így kicsit nevetséges magyarul :D) -
Hoz_Hun #826 Amúgy nem tudom miért "másoknak" hívják őket, miért nem "járkálóknak". tudom a könyvben is "mások", de már ott is miért így fordították le. Bár asszem nem is járkálnak, hanem suhannak vagy mi. Meg tudom hívják őket "Others"-nek is, de a filmben is Walkers-ek (White Walkers). De mindig az jut eszembe, hogy a fal védi őket a buziktól (mások-tól). :)
Nem tudom olyan gáz. :) -
#825 Érkezik játék formájában az előzmény -
mindero #824 Hát ez megint remek rész volt.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Különösen Barristan rangtól való megfosztása tetszett, nagyon hatásos volt. Az Aryás lovászfiús rész tényleg el lett bohóckodva, de gondolom nem akarták idejekorán beszennyezni a kezét. Meg lehetett volna egy kicsit izgalmasabbra is csinálni ahogy menekül, bujkál de nem volt rá sajnos elég idő. -
#823 #821-re -
#822 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!hát ha a tűz az ellenszer, akkor Daenerysnek majd talán lehet szerepe a gyújtogatásban :D -
Hoz_Hun #821 Nem könyv spoiler, sima 8. rész spoiler
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ahogy a dagadt is elmondja azok a zombik, nem a mások. A halottakat ha megérintik akkor viszatérnek zombiként. Erősebbek és nem halnak meg a sima fegyverektől (és kék a szemük). A végtagjaik levágva is mozognak. Megállítani csak akkor lehet ha széttadrabolják őket illetve tűzzel. A tűzre nagyon fogékonyak, szinte egyből kigyulladnak.
A mások az más kategória. Máshogy kell őket elpusztítani... de ez már könyves spoiler lenne. -
#820 nagyon ellenszenves, hogy még neked áll feljebb. a könyvről írj a másik topikban. ha kell beszélgetőpartner, átmegyek. -
karajjj #819 én szinkronosan kezdtem az első hárommal, aztán ugye áttértem a feliratra a maradék részeknél és nekem nem volt különösebben problémám vele, egyedül a gesztesi király idegesített, a többi nagyon korrekt -
#818 az eslő 4 rész meg van szinkronosan sztem egész jó, bár jobb az eredeti -
#817 ahogy a magyar kereskedelmi csatornákat ismerem csak szinkronizáltan adnák le...láttam egy részt úgy az HBO-n és valami elképesztően silány az eredetihez képest, szó szerint csak felhúztam magam rajta :) -
#816 hmm valamelyik magyar tv csatorna nem akarja megvenni? :D -
zorovpeter #815 Ja, közvetlenül utána lesd meg mit írtak és olvasd el mi van a spoiler rész előtt.
Mit gondoltál mi lesz ott ha kijelölöd? Süti?
(De már mondtam, ha ennyire bassza a csőrötök nyugodtan szedjétek ki- aki tudja.) -
#814 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Akkor ez végülis a nemrég a mozikban játszott "Náci zombik" előzménye. Nem? -
gulyasandras #813 The Game Of Thrones rose to a series high 2.7 million viewers for its initial airing on Sunday night, and a 1.2 adults 18-49 rating. -
#812 Elvileg ebben a topicban minden spoilert elolvashatna az aki az aktuális részt látta ..... eddig is ez volt a probléma, hogy aki naprakész a SOROZATBÓL, annak is csukott szemmel kell idejönnie, nehogy olyat lásson aminek (még) semmi köze a SOROZATHOZ. -
#811 Aham...szóval rossz tpoikban vagyok
Game of Thornes (TV).
Nekem úgy tűnik olyan információt osztott meg...ami a TV-ben még soha sem volt.
És ráadásul senki sem kérdezte. Valamint nem jelölte meg, hogy könyv Spoiler.
Direkt nem jöttem erre, addig míg nem láttam az aktuális részt...és erre a második olvasatlan üzenetben ezt kell olvasnom.
Miért is kellett volna gondolnom, hogy olyat ír le....amiről még közel sem volt szó az eddig leadott részekben?
De rendben...én vagyok a hibás. -
#810 a spoiler tag azért van hogy figyelmeztessen, csak magadnak köszönheted hogy elolvastad. gz! -
#809 Faszért kellett ez. Legalább írtad volna oda hogy könyv SPoiler....de nem.....csak úgy simán.
És még értelme sem sok volt....mert semmi köze nem volt az aktuális részhez.
Tönkre tettél minden élményt. Remélem jól alszol. -
#808 xD -
#807 valamint jól viselik a hasszúrást és dezodort használnak, hogy ne legyenek büdösek :D -
#806 és a tűz az ellenségük. :P Bár ezt ki nem találtuk volna abból, hogy a jeges, havas északon élnek. :D -
#805 Kék szemű zombik, elég ennyit tudni róluk ;) -
#804 ok :)
De legalább beszél a másokról. Eddig nem sok infót szórtak el róluk.
-
#803 szerintem a szerepére gondolt :) -
#802 Azért Gobbi Hildához hasonlítani durva volt! -.-
Jó nő ez! -
Hoz_Hun #801 Baszki, meg sem ismertem. Pedid már a Potterben is csúf karakter volt (a könyvben szebbnek képzeltem, jó lesújtó volt látni a vásznon). Na mindegy. Ebben a hajléktalan, toprongyos szerepbe éppen jó. Mondjuk kb annyira szexi mint Gobbi Hilda. -
#800 Nem tom, nekem valamiért tetszik. :D
-
#799 kinek mi a szexi :D -
#798 Jah, jól néz ki, szexi volt abban is és ebben a szerepben is. -
Hoz_Hun #797 Másik topikban válaszoltam. :) -
kovi04 #796 Az ilyen kérdéseket a másik topicban tedd fel. -
#795 Ez a Natalia Tena mindig érdekes karaktereket játszik.
Potterben is ilyen fora figurát alakított! -
#794 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!de neki annyi? vagy megmenekül?