19495
A sorozat aktuális sztoriján túlmutató (tehát a könyvet érintő) kérdéseket, válaszokat, spoilereket
legyetek szívesek az író topicjában [link] tárgyalni.
A viták elkerülése érdekében: amíg NEM adták le a magyar tv-ben az aktuális részt, addig használjátok a spoiler taget,
ha pedig már lement az HBO-n is, akkor lehet nyíltan beszélni a történésekről.
Interaktív térkép
Világtérkép
-
#993 emígy én sem tartom jó ötletnek a 3 napos dolgot -
G_ArchAngel #992 Peter Dinklage, Nikolaj Coster-Waldau, Jason Momoa akik meg huzonevek. Persze ez sem eletbiztositas ebben a sorozatban:) -
#991 emígy ez a törpés szajhás nem a 2. könyvben volt? -
Belkar #990 Hát jobb helyeken ez úgy van hogy a lement részek történéseiről nyugodtan lehet beszélni spoiler nélkül aki meg nem nézte még meg a legújabb részt és mégis feljön olvasgatni az megérdemli... -
Belkar #989 Sajnos, kár pedig talán ő volt a legnagyobb név... remélem azért lesz még szerepe a 2. évadban. -
G_ArchAngel #988 ne olvass spoilert baszki, amig nem nezed meg....
nehany sorozatos topicban eleg ertelemesen megoldtak, hogy spoiler sincs az elso 3 napban, itt nem lehetne? -
zorovpeter #987 wait...what? -
#986 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!lehet bannert cserélni -
#985 http://www.opensubtitles.org/hu/subtitles/4192315/game-of-thrones-hu -
MaRee #984 Óóó.. Akkor most jó sokáig pihenő Bár addig elkezdem a könyveket :) -
#983 yep -
MaRee #982 Ez az évad akkor csak 10 részes lesz?? -
Hoz_Hun #981 Vagy pont a pünkösd miatt csak holnap jön. -
#980 de :D reméljük -
kovi04 #979 Egy kicsit korai lenne, nem? :) Általában kedd hajnalban végeznek vele, de talán a pünkösd miatt már estére kész lesz. -
#978 nincs még felirat? -
Tababo #977 "nevetésre nem ingerel"
engem sem -
#976 inkább csak érdekes tény, az ember max hümmög egyet, hogy milyen cgi-t röttyentenek mellé, nevetésre nem ingerel -
ddany7 #975 most ami vicces nekem azt h magyarázzam meg? szerinted nem vicces,hogy 5m2 műho van leszorva és ugy forgatják? -
#974 Miért is? -
ddany7 #973 http://winter-is-coming.net/wp-content/uploads/2011/05/thrones01_field.gif
nagyon vicces :D -
Tababo #972 nemtudom a könyvet olvastad e, de kezd el, akkor lesznek igazi elvonási tüneteid -
MaRee #971 Nem tudom, én már vagy 5 rész óta inkább tv-ben nézem, jobban élvezem úgy a házimozin egy kis chipsszel meg stb -
#970 hh most nem volt webrip? -
MaRee #969 Legyen már holnap este, elvonási tüneteim vannak :D -
Belkar #968 8. részes SPOILER
Nem, az egy halott volt akihez hozzáértek a mások/white walkerek. Inkább zombinak nevezhető :) -
ddany7 #967 a nevekkel még bajban vagyok, de megnéztem mind a 8 eddigi részt.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A végén a csávó, akit megöltek az éjjeli őrségben, ő akkor most más volt? Vagy mi? Az nem volt tiszta... -
simon7108 #966 ez csak a CGI.attól,hogy ez gagyi még a játék maga lehet jó.Elvégre egy stratégia játék lesz.Azt meg nemigen lehet elcseszni.... -
Prof William #965 Nagyon "Most itt van ez az új film/sorozat gyorsan dobjunk össze valami játékot neki hátha lesz pár hülye aki megveszi." stílusúnak tűnik. -
Belkar #964 OFF:
Ha már LotR játékoknál tartunk mindenkinek ajánlom a Third Age: Total War-t:
http://www.twcenter.net/forums/showthread.php?t=409073 -
#963 Na, a LotR játékokat hagyjuk ... nem voltak képesek egy címhez illő játékot összehozni az évek során, pedig nem egy játék jelent meg. Talán még az MMO volt a legjobb játék, és ezzel elmondtam mindent :) -
#962 Csak már ennek a minősége sem a legjobb ..... az már jelenteni szokott valamit. -
#961 Youtube-on nézzétek az interjúkat, hatalmas arcok ezek a színészek. :D Nem tudok kedvencet mondani, mindegyik jóarc. :D -
#960 neked aztán nincsenek magas elvárásaid... -
simon7108 #959 na ebből a trailerből aztán tényleg meg lehet mondani,hogy milyen lesz...
még csak gameplay sincs benne.ennek eddig semmi koze a játékhoz csak egy vidó a játék "történetéből" -
#958 de -
#957 Én örülnék egy Gyűrűk Ura: A király visszatér-hez hasonló hack n slash félének, co-op moddal :D Tudom hogy sokan leszólták, nekem mégis nagyon tetszett, főleg mikor gamepaddal barátnőmmel éjjelnappal toltuk (az volt az első komolyabb játéka :D -
#956 ja... nagyon szar lesz -
#955 stratégiai lesz nem? -
#954 sajnálnám ha elszúrnák.csak hozzák witcher szintre azt elégedett leszek :D