19495
A sorozat aktuális sztoriján túlmutató (tehát a könyvet érintő) kérdéseket, válaszokat, spoilereket
legyetek szívesek az író topicjában [link] tárgyalni.
A viták elkerülése érdekében: amíg NEM adták le a magyar tv-ben az aktuális részt, addig használjátok a spoiler taget,
ha pedig már lement az HBO-n is, akkor lehet nyíltan beszélni a történésekről.
Interaktív térkép
Világtérkép
-
Csaba007 #1033 Most mit vágsz fel,hogy tudod mi lesz benne? Akkor ne nézzed...És ne írjál ide. -
kovi04 #1032 Még szerencse... -
#1031 csak no para meghagytam a csattanót :D -
#1030 nagyongyorsan töröltetném a helyedben -
#1029 tehülyevagybaszdmeg? -
#1028 Nálam alapszabály sorozatnál amúgyis hogy nincs promo nézés -
kovi04 #1027 Csak szólok, hogy az HBO volt olyan kedves, hogy elspoilerezte az évadzáró előzetesében az egyik poént, úgyhogy ezúttal nem ajánlott a megtekintése. -
G_ArchAngel #1026 visszaspoiler pedig erdekes lehet a konybol, mert aki nem olvasta, el sem tudja kepzelni, hogy mennyi minden kimaradt az eddigi reszekbol.
A sorozatbol szinte semmit nem lehet megtudni Westerosrol, a multrol es a csaladokrol. -
#1025 18-25 közötti életkorral miért nem lehet felfogni, hogy itt a könyvből nem spoilerezünk? mert ha még valami 12 éves kisgyerek lennél, akkor megérteném a hiperaktivitást. -
#1024 Szerintem pedig legyen spoiler, de csak onnantól, hogy van magyar felirat. Amit hamarabb raknak ki a házigazda töröl. Könyvről pedig nincs spoiler mivel ez a sorozat topicra így itt a sorozatról follyon inkább az eszmecsere. -
G_ArchAngel #1023 Szvsz egyszeru, meg nem nekem is sikerult, pedig mostanaban szobanoveny vagyok agyilag: nem kell spoilerezni. PONT
Tartsa meg mindenki maganak az infot es kesz, szerintem a topiclakok es a sorozat is megerdemli ezt a banasmodot.
Aki meg nem bir magaval irjon privatot annak, akirol tudja, hogy mar olvasta es kerdezzen ott. Aki meg spoilerezek, annak mehet a tabla/torles vagy ban, ha nem ert belole. -
#1022 Vagy jobban kiemelni fent az író topicját az általánosba -
zorovpeter #1021 nem akartam, bocs -
kovi04 #1020 Kellene egy házigazda, aki ismeri mind a négy könyvet, és kitörli a könyv-spoileres hozzászólásokat, az utalásokkal együtt. -
#1019 lesz még ezekből a könyv spoilerekből pár hiszti az évek folyamán ahogy elnézem :D -
ddany7 #1018 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!azt nem kérdeztem,hogy Drogoval mi lesz :D na de mindegy mostmár -
#1017 nézhetted volna mire a válasz. de igaz -
kovi04 #1016 Legalább odaírhattad volna, hogy könyv-spoiler. -
#1015 igen az válaszoltam az előzőnek. bár nem valami nagy. -
ddany7 #1014 sajnos én elolvastam... nagyon annak tűnik -
zorovpeter #1013 Ez most könyv spoiler? -
zorovpeter #1012 1:30-nál azt hittem, hogy... milyen jópofa, hogy megjelenik a john snow.
Aztán rájöttem, hogy az Jon Snow. -
#1011 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!drogot majd dany nyírja ki. yoren volt az aki jonnal találkozott mikor ment a falra. -
ddany7 #1010 Ez a 9. rész annyira nem volt izgalmas szerintem.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Tény,hogy a végén lecsapták Ned fejét, meg hogy Khal Drogo most meghal,vagy túléli egy varázslatnak köszönhetően, szerintem ott igyis ugyis harc lesz.
Amit tutira veszek,hogy Ned legkisebb lánya Arya főszereplővé fog válni .
Ki volt az aki fogta Aryat hogy ne nézze végig a lefejezést? -
#1009 jaja remélem így lesz -
kovi04 #1008 Gondolom így lesz. Talán a második könyv címét meghagyják alcímnek, mondjuk 'Game of Thrones: Clash of Kings', vagy valami hasonló. -
#1007 Amúgy így most ezzel az évaddal vége lesz a Trónok Harca könyvnek és annak ellenére, hogy Trónok Harca lesz ugyan úgy a második évad címe az már "A Clash of Kings" című regénnyel fog foglalkozni? -
#1006 milyen lenne jó, bábús? de sztem cgi lesz remélem drágább :D -
#1005 A végéről: Baaaazmeeeg! :O:O:O:O
Voltak benne fura snittek. Vagy csak az én verzióm volt szar! -
#1004 Computer Generated Image
Az animációk amiket kismillió filmben és sorozatban látsz -
#1003 mi az a CGI? -
#1002 én megígértem és még a következő vége hmmm :) -
kovi04 #1001 TV-s szinten erre futotta. Mondjuk kíváncsi leszek, hogy az utolsó részben milyen lesz a CGI minősége. -
G_ArchAngel #1000 De ha olvastad volna a konyvet, akkor is meglepetes lett volna, csak nem a TV-ben:D -
Relevart #999 Kicsit elfogyott a pénz szaga volt az egésznek...ha nem vártam volna nagy csatákat az előzetes alapján, még jó is lett volna:) -
#998 Hát ha olvastam volna a könyvet itt nem lett volna meglepetés, de ez így ütött rendesen -
kovi04 #997 Ezzel én is így voltam a könyv olvasása közben. :D -
#996 WHAT THE FUCK? O_O
Nem hiszem el, hogy ez történt a rész végén -
#995 kitartást kívánok nekik -
G_ArchAngel #994 Engem nem erdekel, mert olvasom, de masokat sajnalok, mert tudom milyen, amikor ra vagy valamire kattanva es eled teszik az infot, amit csak, ki kell jelolni...