19495
A sorozat aktuális sztoriján túlmutató (tehát a könyvet érintő) kérdéseket, válaszokat, spoilereket
legyetek szívesek az író topicjában [link] tárgyalni.
A viták elkerülése érdekében: amíg NEM adták le a magyar tv-ben az aktuális részt, addig használjátok a spoiler taget,
ha pedig már lement az HBO-n is, akkor lehet nyíltan beszélni a történésekről.
Interaktív térkép
Világtérkép
-
kovi04 #1233 A zombikat nem veszem számításba, ha erre gondolsz. :) Én most az ilyen Gandalf szerű feltámadásokra gondoltam. -
#1232 lesz még neked itt meglepetés :D -
kovi04 #1231 Jó lenne, de nem. GRRM világában aki meghal, az tényleg meghal. Legfeljebb álomjelentekben térhet vissza pár percre. -
#1230 Jó lenne ha megoldanák, hogy csak valami dublőr volt ott igazából :D de sajnos nem -
#1229 LOL
xD -
zorovpeter #1228 Kommentek között: "Ned Stark will return... as Sean Bean, the white." :'D -
zorovpeter #1227 Na, már csak 4 nap, itt az előzetes. -
#1226 link! -
zorovpeter #1225 A 10. rész előzetesét nézzétek meg, hehe. -
#1224 Ejj basszus. Én nem olvastam a könyvet, de meglepett ahogy végződött ez a rész.
Ez így már elvette a kedvem az egész sorozattól ha megcsinálják a köv évadot ha nem. Ezt az utolsó részt még megnézem, de ez nekem valahogy !sokk! volt most jelenleg jajj... -
Belkar #1223 Ha már Fan Art akkor mindenkinek ajánlom Ted Nasmith oldalát nagyon jól rajzol főleg gyűrűk ura illusztrációkat de van trónok harca is :)
-
#1222 Én meg pár képpel traktálnám a topikot, remélem nem veszitek zokon.
Fan art Winterfell:
-
MaRee #1221 Bocsi a dupláért, de valamiért nem jó a VIP jogom és nem tudom szerkeszteni a hozzászólásaim.
Szóval ez is GoT, ez már valamivel pörgősebb :) -
MaRee #1220 Keresgéltem GoT témájú zenéket, és az egyik kedvencem, a Blind Guardian írt is egyet, ez annyira nem jó mint mondjuk a Tolkien témájú zenéik, de nem rossz :)
Egyébként akit érdekel vagy egy kicsit tetszik az ilyen stílusú zene annak ajánlom a dalaikat, mindegyik valamilyen lovagos/fantasy történetet dolgoz fel(gyűrűk ura, szilmarilok, stb), és vannak jó kis középkorú hangszerelésűek is, könyvolvasáshoz jók :) -
#1219 Nem tudom, de az első pilotokban még Jennifer Ehle volt megjelölve mint Catelyn Tully. Kicsit szerintem rokonszenvesebb arcú, de persze ízlések kérdése. -
Hoz_Hun #1218 Ja, Harry Potterben ő Hermione anyja. Asszem '67-es születésű. De nem esküdnék meg rá. -
Belkar #1217 Egyébként szerintem Cat teljesen rendben van egyáltalán nem 60 évesnek néz ki inkább a 40-es évei közepén járhat de annyira nem rusnya amennyire Kata mondja. Ennek ellenére nekem nem szimpatikus valamiért de magával a színésznővel nincs bajom. -
G_ArchAngel #1216 Nem tudom...
En angolul olvasom, s mivel elbeszeles, vegig multidoben van, Cat szepsegerol meg had been-kent irnak, ergo szep volt regen, nem most.
A castingba pedig - remelem, nem tudom - RR Martin is beleszol(hatot)t, ergo irokent igy latja a film jeleneben szereplo Lady Starkot. -
G_ArchAngel #1215 Azert eleg eros a hatarvonal a Falon innen es tul.
Olyan mintha Kanadaban esne, illetve mely a ho, mert Eszakon van, USA eszaki reszen meg mar nem csak hofoltok es hideg van. -
#1214 (nem feledkeztünk meg, ő a Havas Jon) -
#1213 Ne feledkezzünk meg Kit Harington-ról se. -
#1212 De. Valyriai acéllal. :P -
Hoz_Hun #1211 Jó'van - jó'van, nem kell megölni. -
#1210 Te ki is vagy? -
#1209 te tiszta hülye vagy...Hoz csak viccelődött -
#1208 lehet, de szerintem Sean Bean és Robb mellé kitűnő választás, mind kinézetre, mind színészi játékra tekintettel -
#1207 Én? Neked valahol félrehord a szemed vagy az agyad akkor. Kritikával illettem a tömegjeleneteket (kevés statiszta, de még CGI tömeg sincs), illetve néhány karaktert tekintve nagy mellényúlást. De ahogy látom ezt többen is mondják rajtam kívül, és nem is csak ezen a fórumon. -
Belkar #1206 Hát szerintem aki sorozat után kezdi el olvasni a könyvet az már nem számít nagy meglepetésekre. -
#1205 Arya, Havas John, Jaime, Tyrion, Bran és Robb Stark, Drogo stb. mind telitalálat karakterek. De vannak oltári mellényúlások is. -
Hoz_Hun #1204 Ez azért van mert leszóltad a filmet. :DDD -
Tababo #1203 akkor miért nézi a sorozatot ha tiszta lappal akar indulni és semmilyen infót nem akar olvasni? -
#1202 Mert lehet valaki el szeretné olvasni még a könyvet, és a legcsekélyebbnek tűnő dolgot sem szeretném lelőni, hadd legyen meg mindenkinek a felfedezés és újdonság öröme.
Még valaki valamibe belekötni esetleg? -
Tababo #1201 igaz...arya baromi jó meg még van 1-2 -
Tababo #1200 akik olvasták könyvet, szinte mind azt mondja hogy Catelyn nem volt jó választás -
Hoz_Hun #1199 Hát a szépség relatív dolog. Catelyn amúgy nekem sem tetszik. A királynő viszont nagyon bejön :). Sansaval nincs bajom. Valóban minden szereplő pár évvel idősebb, mint a könyvben.
Viszont akárki akármit mond, Arya telitalálat, viselkedés, kinézet mindenben. :) -
Belkar #1198 Egyébként ezeket miért Spoilerbe rakjátok? Semmi olyasmiről nem írtok ami spoiler lenne és megrémítitek szegény sorozatnézőket hogy kitudja miről beszéltek :D -
#1197 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nem ezt mondtam. De mindkét szereplő alulmúlja szépségük könyvben való ajnározását, főleg Catelyn. -
#1196 Annak aki rátámadt Sean Bean-re? Az úgyse értené, különben nem támadta volna meg. :p
Sean Bean 4ever! -
#1195 a sorozatban szerintem tökéletesen megfelel a szerepére és ez a sorozat topicja thx -
#1194 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!..ehhez képest a filmben is szebb, mint az anyja :)