19495
A sorozat aktuális sztoriján túlmutató (tehát a könyvet érintő) kérdéseket, válaszokat, spoilereket
legyetek szívesek az író topicjában [link] tárgyalni.
A viták elkerülése érdekében: amíg NEM adták le a magyar tv-ben az aktuális részt, addig használjátok a spoiler taget,
ha pedig már lement az HBO-n is, akkor lehet nyíltan beszélni a történésekről.
Interaktív térkép
Világtérkép
-
MaRee #1273 Na kivégeztem az első kötetet, hát mindenki kösse fel a gatyáját :)
Nagyon remélem hogy nem fognak az utolsó részből sok mindent kihagyni, mert annyi minden történik. A végéhez képest az, hogy Nedet lefejezték, egy nagy semmi -
Belkar #1272 Ez nagyon nagy :D -
G_ArchAngel #1271 kurva jo film lehetne :D -
#1270 http://comment.blog.hu/2011/06/19/egy_pasi_meg_egy_kicsi -
MaRee #1269 Igaz, korán van még :) Akkor azért volt olyan furcsa, hogy csak kb 40 oldal / órával haladok :D -
Belkar #1268 Igen mert PDF-ben A4-es a lapméret de a könyvben meg A5-ös és így sokkal több oldalra fér el. -
MaRee #1267 Melyik könyv 896 oldal? Nekem PDF-ben van meg az összes, és az első csak 510, pedig végig megvan. -
#1266 majd olvasod a könyvet :D -
#1265 Tényleg az se volt piskóta
Ma este finálé. Elég keserédes mert már tűkön ülök, hogy végre lássam másfelől pedig utána jön a hosszú várakozás... -
én hiányolom a felsorolásból Dexter 4. évadjából
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ritát, a feleségét
-
#1263 akárhányszor meglátom baelish-t...
mindig fehér konrád ugrik be...
-
#1262 Off:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!De Starbuck halála WTF volt mert anno a semmiből jött bumm. a scifi channel a promokban meg úgy senki nem utalt rá, hogy meg fog történni és 3 rész telt el a visszatérésig amire szintén senki nem számított szóval double WTF. Amúgy meg a halála elég kétértelmű mivel mindenki a maga módján értelmezi a visszatérését:)
On -
#1261 Khm, Battlestar Galactica spoiler.. SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Starbuck hamar visszatért, így nem is játszik. Hogyha ellenpélda van a listában is, akkor sry, jópárat nem láttam ezek közül. :) ( Bobby máshogy tért vissza :) -
#1260 Top 10 sorozathős sokkoló halála
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ned Starkkal a listában teljesen egyetértek nekem is bekerült a top 10-be, de Magdi anyus wtf? Starbuck halála a BSG-ből pedig sehol sincs... -
krisz073 #1259 5. könyv mikor várható Magyarul? -
G_ArchAngel #1258 Igen, de ez egyelore (par napon belul) 5 ilyen, illetve ehhez hasonlo vastagsagu konyv:) -
ddany7 #1257 a könyv kajak 896 oldal? :P -
ToM1113 #1256 rendben.
Amúgy is szeretek olvasni. :) -
#1255 Érdemes mindenképp elolvasni mert azért csak részletesebben tárgyalja az eseményket mint a sorozat. Közbe pedig ahogy haladsz a könyvvel úgy nézed a részeket is -
ToM1113 #1254 Üdv!
Egyik barátomtól hallottam erről a sorozatról és állitólag nagyon jó.
Ha jól tudom ez egy könyv alapján készült. Érdemes elolvasni?
( általában a könyvek sokkal jobbak szoktak lenni mint a belőlük készült filmek.)
-
#1253 Rockynak az Eye of the Tiger számára jobb lett volna, de így is kurvanagy xD -
Hoz_Hun #1252 Ki az aki ezt végignézi? -
#1251 nem elég :D -
Tababo #1250 -
#1249 ez már kicsit sok :D -
#1248 -
Belkar #1247 Ok bocs hogy szóltam, de engem személy szerint zavar a dolog. És nem értem hogy miért kell a sorozat topikját teletömködni könyves spoilerekkel amikor direkt ott van a könyv topikja. De ha rajtam kívül mást nem zavar akkor felőlem azt csináltok amit akartok akár az egész könyv történetét is bemásolhatjátok. -
zorovpeter #1246 Például amit írtam is egy tök fölösleges hozzászólás, bocs, az ilyet levélben szoktam megírni, csak kijött. -
zorovpeter #1245 Nem fut bele véletlenül, mert előtte írta mindegyik, hogy: "2. könyv". És bár több száz hsz-el ezelőtt én is spoilereztem egyet a könyvből, már nem teszem (mert nincs kedvem még 100+ fölösleges hozzászólást olvasni arról, hogy jajj elolvastam, szegény én) még úgy se, hogy felhívom rá a figyelmet, hiszen "ez a sorozat topic". De sérül az igazságérzetem mikor azt hiszem a sorozatról írnak 67 új üzenetet, úgy érzem ezt el kell olvasnom, erre a téma egy game of thrones játék, majd a gyűrűk ura, majd a gyűrűk ura játék. És tudod borzalmas, ha az ember igazságérzete sérül...
ps: Szerintem ha írsz a könyv topicba azért rakd csak spoilerbe amit írsz. -
#1244 TÁMOGATOM. ha legközelebb beleszakítok egy jelöletlen könyves spoilerbe és lelki sérüléseket szerzek modájhasználathoz fogok folyamodni! :D -
Belkar #1243 Ez nem teljesen ugyanaz mert ha a könyvről beszélgettek az már magában hordozza a spoiler veszélyt ráadásul 2. könyvről aminek köze nincs a jelenlegi első évadhoz és ha mondjuk egy sorozat néző bejön a topikba véletlenül belefut egy durvább spoilerbe akkor meg elrontjátok a teljes élményét szerintem nem túl fárasztó egy kattintással átmenni a könyv topikjába ahol akár spoiler nélkül is lehet beszélgetni... -
zorovpeter #1242 Pontosan, és ha a játékról akartok beszélni annak nyissatok egy topikot a játékoknál, a gyűrűk urához hasonlításnál szintén. Legyél már egy kicsit elnézőbb... Kösz! -
Belkar #1241 A könyves spoilerekkel menjetek már a KÖNYV topikjába légyszi. Kösz! -
zorovpeter #1240 Nem tudom, hogy miről van szó. Megírod a másik topicban? -
kovi04 #1239 2. könyv
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Jó, de ott Martin vágott át minket. -
mindero #1238 Ez se igaz teljesen, másik topikba válaszolok. -
Prof William #1237 Ez az! Lehetett volna az utolsó kívánsága hogy egy Other nyírja ki így második évadban kék szemű zombiként tért volna vissza. :) -
#1236 2. könyv
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Branre gondoltam, már nagyon úgy nézett ki elpatkolt :D -
G_ArchAngel #1235 LOTR hc fantasy, szinte az osszes fantasy vilagban van resurrection, meg a sci-fi based RPG-ben is ujra tudnak epiteni minimalis szovetekbol.
-
MaRee #1234 Jólvan azért ne bántsuk már szegény Gandalfot, ő nem ember volt, hanem maia, rá azért más szabályok vonatkoznak. Én kifejezetten örültem, hogy nem halt meg véglegesen.