19500
10802156721311543414.jpg

A sorozat aktuális sztoriján túlmutató (tehát a könyvet érintő) kérdéseket, válaszokat, spoilereket
legyetek szívesek az író topicjában [link] tárgyalni.

A viták elkerülése érdekében: amíg NEM adták le a magyar tv-ben az aktuális részt, addig használjátok a spoiler taget,
ha pedig már lement az HBO-n is, akkor lehet nyíltan beszélni a történésekről.

Interaktív térkép

Világtérkép

• xem
    10-hez mikorra várható a felirat? Ma esetleg holnap? Kicsit bele kukkantottam, jónak igérkezik az utcsó rész.
  • ddany7
    ha valakinek lenne felirat az utolsó részhez, légyszi linkelje
    köszi
  • Tower Guard
    Jah hát basszus nekem is kedvenc volt, ez egy hatalmas trauma volt számomra a sorozat szempontjából... nah de azért megnézem az uccsót!
  • Shiwo
    a vége a legjobb, azon hangosan felröhögtem :)
  • simon7108
    nem mertem megnézni a 9. részt egész eddig és ahogy látom jogosan:(
    azért még spoilerbe írom hátha valaki még mindig nem látta:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Kár,hogy megölték Nedet:( Ő volt a kedvencem,meg kellett volna fogadni a tanácsot az elején,hogy ne szeressek meg egy szereplőt sem...de szerintem az lehetetlen egy ilyen sorozatnál.Remélem Arya jól kifilézi azt a rohadt köcsögöt meg a tanácsnokokat is azzal egyutt aki elárulta Nedet.(nem jut eszembe a neve)
  • MaRee
    Na kivégeztem az első kötetet, hát mindenki kösse fel a gatyáját :)
    Nagyon remélem hogy nem fognak az utolsó részből sok mindent kihagyni, mert annyi minden történik. A végéhez képest az, hogy Nedet lefejezték, egy nagy semmi
  • Belkar
    Ez nagyon nagy :D
  • G_ArchAngel #1271
    kurva jo film lehetne :D
  • RatBaG #1270
    http://comment.blog.hu/2011/06/19/egy_pasi_meg_egy_kicsi
  • MaRee
    Igaz, korán van még :) Akkor azért volt olyan furcsa, hogy csak kb 40 oldal / órával haladok :D
  • Belkar
    Igen mert PDF-ben A4-es a lapméret de a könyvben meg A5-ös és így sokkal több oldalra fér el.
  • MaRee
    Melyik könyv 896 oldal? Nekem PDF-ben van meg az összes, és az első csak 510, pedig végig megvan.
  • Palinko
    majd olvasod a könyvet :D
  • Victor1103
    Tényleg az se volt piskóta

Ma este finálé. Elég keserédes mert már tűkön ülök, hogy végre lássam másfelől pedig utána jön a hosszú várakozás...
  • Shiwo

én hiányolom a felsorolásból Dexter 4. évadjából
    Ritát, a feleségét

• RatBaG #1263
    akárhányszor meglátom baelish-t...

mindig fehér konrád ugrik be...

• Victor1103
    Off:

De Starbuck halála WTF volt mert anno a semmiből jött bumm. a scifi channel a promokban meg úgy senki nem utalt rá, hogy meg fog történni és 3 rész telt el a visszatérésig amire szintén senki nem számított szóval double WTF. Amúgy meg a halála elég kétértelmű mivel mindenki a maga módján értelmezi a visszatérését:)

On
  • Malakai
    Khm, Battlestar Galactica spoiler..
    Starbuck hamar visszatért, így nem is játszik. Hogyha ellenpélda van a listában is, akkor sry, jópárat nem láttam ezek közül. :) ( Bobby máshogy tért vissza :)
  • Victor1103
    Top 10 sorozathős sokkoló halála

Ned Starkkal a listában teljesen egyetértek nekem is bekerült a top 10-be, de Magdi anyus wtf? Starbuck halála a BSG-ből pedig sehol sincs...
  • krisz073
    5. könyv mikor várható Magyarul?
  • G_ArchAngel #1258
    Igen, de ez egyelore (par napon belul) 5 ilyen, illetve ehhez hasonlo vastagsagu konyv:)
  • ddany7
    a könyv kajak 896 oldal? :P
  • ToM1113
    rendben.

Amúgy is szeretek olvasni. :)
  • Victor1103
    Érdemes mindenképp elolvasni mert azért csak részletesebben tárgyalja az eseményket mint a sorozat. Közbe pedig ahogy haladsz a könyvvel úgy nézed a részeket is
  • ToM1113
    Üdv!

Egyik barátomtól hallottam erről a sorozatról és állitólag nagyon jó.

Ha jól tudom ez egy könyv alapján készült. Érdemes elolvasni?
    ( általában a könyvek sokkal jobbak szoktak lenni mint a belőlük készült filmek.)

• 89
    Rockynak az Eye of the Tiger számára jobb lett volna, de így is kurvanagy xD
  • Hoz_Hun
    Ki az aki ezt végignézi?
  • Frosty01
    nem elég :D
  • Tababo
  • Palinko
    ez már kicsit sok :D
  • RatBaG #1248
  • Belkar
    Ok bocs hogy szóltam, de engem személy szerint zavar a dolog. És nem értem hogy miért kell a sorozat topikját teletömködni könyves spoilerekkel amikor direkt ott van a könyv topikja. De ha rajtam kívül mást nem zavar akkor felőlem azt csináltok amit akartok akár az egész könyv történetét is bemásolhatjátok.
  • zorovpeter
    Például amit írtam is egy tök fölösleges hozzászólás, bocs, az ilyet levélben szoktam megírni, csak kijött.
  • zorovpeter
    Nem fut bele véletlenül, mert előtte írta mindegyik, hogy: "2. könyv". És bár több száz hsz-el ezelőtt én is spoilereztem egyet a könyvből, már nem teszem (mert nincs kedvem még 100+ fölösleges hozzászólást olvasni arról, hogy jajj elolvastam, szegény én) még úgy se, hogy felhívom rá a figyelmet, hiszen "ez a sorozat topic". De sérül az igazságérzetem mikor azt hiszem a sorozatról írnak 67 új üzenetet, úgy érzem ezt el kell olvasnom, erre a téma egy game of thrones játék, majd a gyűrűk ura, majd a gyűrűk ura játék. És tudod borzalmas, ha az ember igazságérzete sérül...

ps: Szerintem ha írsz a könyv topicba azért rakd csak spoilerbe amit írsz.
  • Frosty01
    TÁMOGATOM. ha legközelebb beleszakítok egy jelöletlen könyves spoilerbe és lelki sérüléseket szerzek modájhasználathoz fogok folyamodni! :D
  • Belkar
    Ez nem teljesen ugyanaz mert ha a könyvről beszélgettek az már magában hordozza a spoiler veszélyt ráadásul 2. könyvről aminek köze nincs a jelenlegi első évadhoz és ha mondjuk egy sorozat néző bejön a topikba véletlenül belefut egy durvább spoilerbe akkor meg elrontjátok a teljes élményét szerintem nem túl fárasztó egy kattintással átmenni a könyv topikjába ahol akár spoiler nélkül is lehet beszélgetni...
  • zorovpeter
    Pontosan, és ha a játékról akartok beszélni annak nyissatok egy topikot a játékoknál, a gyűrűk urához hasonlításnál szintén. Legyél már egy kicsit elnézőbb... Kösz!
  • Belkar
    A könyves spoilerekkel menjetek már a KÖNYV topikjába légyszi. Kösz!
  • zorovpeter
    Nem tudom, hogy miről van szó. Megírod a másik topicban?
  • kovi04
    2. könyv

Jó, de ott Martin vágott át minket.