19495
A sorozat aktuális sztoriján túlmutató (tehát a könyvet érintő) kérdéseket, válaszokat, spoilereket
legyetek szívesek az író topicjában [link] tárgyalni.
A viták elkerülése érdekében: amíg NEM adták le a magyar tv-ben az aktuális részt, addig használjátok a spoiler taget,
ha pedig már lement az HBO-n is, akkor lehet nyíltan beszélni a történésekről.
Interaktív térkép
Világtérkép
-
xem #1313 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!van 1 fekete, 1 zöld, 1 arany, meg a szőke :D -
xem #1312 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ez 1 fogós jó kérdés, de tippelek egyforma mind a 4 :D -
#1311 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Vajon melyik a nagyobb házisárkány? :) kép -
mindero #1310 Ilyenkor örülök h már olvastam a könyveket, nem lehet elszúrni nekem semmit :P -
#1309 Hát gyerekek ez ütött rendesen. Hihetetlen jó évadzáró volt! Geoffrey Baratheon pedig ha hamarosan nem döglik meg akkor nincs igazság a sorozatok(és regények) világában. Ritka geci egy antihős az biztos. -
#1308 mondjuk a 2. kép nem picit spoileres...
(oké, angolul kijött a 10. rész, felirat is van, de járnak ide olyanok is, akik magyarul nézik...) -
#1307 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Amúgy ha már volt pénz ilyen sárkányokat csinálni akkor csinálhattak volna durvább rémfarkasokat is! Remélem nőni fognak még! -
#1306 Nekem nagyon úgy tűnik, hogy az évadzáró után sokan megveszik majd a könyveket. Én is közéjük tartozom mert indokolatlanul nagynak érzem a szünetet. -
Belkar #1305 Bannernak ajánlanám:
Esetleg:
Vagy:
-
#1304 10 rész nagyon jó volt, mint amire számítottam:D
Csak ha láttad a 10 részt:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!na akkor jöhet az új banner:D sárkányokkal meg a főszereplőkkel családokra szétbontva, szerintem:) mintaz SGU topicban:) -
MaRee #1303 -
Belkar #1302 http://hu.wikipedia.org/wiki/Ir%C3%B3nia -
MaRee #1301 Ez most valami cinikus megjegyzés akart lenni? -
#1300 Ütős vége volt! -
G_ArchAngel #1299 Aha, tok leszarom, hogy mi lesz a Spartacus-ban, meg naptarban is huzom at a napokat, annyira nem erdekel...
Amugy elvileg jovo hettol True Blood S04 az HBO-n. Elvileg.
OFF/ON
-
Belkar #1298 HBO-s sorozatoknál mindig ilyen nagy szünetek vannak. -
MaRee #1297 Nem tudom, én úgy tudtam ez év őszén indul a következő évad, hát nem.. Franc bele, érdektelenségbe fog fulladni az egész, mint a Spartacus.
-
#1296 Olyan sokára?! :O De miért? :( -
#1295 Nekem megvan már a könyv, kb. 2hete, de már megakartam várni a sorozat végét, szoval most nekiesek az elsö könyvnek aztán folytatom is gyorsan a 2.-al...iszonyat jo ez a sorozat :) -
MaRee #1294 2012 tavasszal lesz season 2 csak :( :( :( :( -
Hoz_Hun #1293 Na végignéztem a 10. részt is. Hát ez azért ütött rendesen, pedig nagyjából tudtam mi lesz. Ha most nem lenne meg könyvben biztos tépném a hajam, hogy mi fog történni ezek után. :)
Szerintem nem kevesen megveszik majd a könyvet, csak hogy megtudják. :) -
Hoz_Hun #1292 Ahá, akkor te anti-spoilerkedtél. :) -
#1291 hosszúpuskán kint van a felirat! -
#1290 Jaja te voltál! xD
Link -
G_ArchAngel #1289 Lehet en voltam, mert soha nem arultam volna el egy ekkora csattanot.
Minthogy a lefejezest beszpojlerezok helyeben is elastam volna magam.
Hiaba olvastam a konyvet, vannak, amiket nem en biztos nem fogok elszpojlerezni. -
MaRee #1288 Vannak. -
Hoz_Hun #1287 Ezt ki mondta neked? -
#1286 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nekem azt mondtátok itt fórumon hogy nem lesznek benne sárkányok! -.- :P Na de nembaj. :) -
xem #1285 Bocsi a spoiler rész MaRee-nek szántam. -
xem #1284 Melyik oldalra? hosszúpufkára, vagy melyikre?
[spoiler] Kicsit bele tekertem a végébe vér a véremből mondatnál én is el mosolyogtam magam, 3 kis gyikocska vigyorgott a nénin. [spoiler] -
MaRee #1283 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ugye nem hagyták ki a sárkányokat a végéről??? -
#1282 OP! :D
alig várom, hazamegyek estére meg is nézhetem, holnap jönnek a könyvek... áh... kánaán. vagy ahogy a mester mondaná: "izgatott vagyok mint az állat" -
#1281 ' Nyersfordítás kész, négy után átrágom magam rajta, aztán megy a netre ' -
#1280 Durva rész volt, ütött a vége! -
#1279 ma este előtt semmiképp majd linkelem ha lesz -
xem #1278 10-hez mikorra várható a felirat? Ma esetleg holnap? Kicsit bele kukkantottam, jónak igérkezik az utcsó rész. -
ddany7 #1277 ha valakinek lenne felirat az utolsó részhez, légyszi linkelje
köszi -
#1276 Jah hát basszus nekem is kedvenc volt, ez egy hatalmas trauma volt számomra a sorozat szempontjából... nah de azért megnézem az uccsót! -
#1275 a vége a legjobb, azon hangosan felröhögtem :) -
simon7108 #1274 nem mertem megnézni a 9. részt egész eddig és ahogy látom jogosan:(
azért még spoilerbe írom hátha valaki még mindig nem látta:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Kár,hogy megölték Nedet:( Ő volt a kedvencem,meg kellett volna fogadni a tanácsot az elején,hogy ne szeressek meg egy szereplőt sem...de szerintem az lehetetlen egy ilyen sorozatnál.Remélem Arya jól kifilézi azt a rohadt köcsögöt meg a tanácsnokokat is azzal egyutt aki elárulta Nedet.(nem jut eszembe a neve)