19495
A sorozat aktuális sztoriján túlmutató (tehát a könyvet érintő) kérdéseket, válaszokat, spoilereket
legyetek szívesek az író topicjában [link] tárgyalni.
A viták elkerülése érdekében: amíg NEM adták le a magyar tv-ben az aktuális részt, addig használjátok a spoiler taget,
ha pedig már lement az HBO-n is, akkor lehet nyíltan beszélni a történésekről.
Interaktív térkép
Világtérkép
-
#1774 thx^^ -
#1773 grat, nagyon jo lett :) -
MaRee #1772 Na így már tökéletes! Köszi! :) Az idézet külön jó -
#1771 na igy mar befér elvileg:
link -
#1770 túl nagy, 780x200 legyen kb
amúgy jól néz ki -
#1769 tya -
MaRee #1768 Na ez mocskos jó lett!!!!! -
#1767 Na vmi iesmi sikerült hamár házak :
-
#1766 Én is csak ajánlani tudom, ha végeztél az elsővel, menni fogsz a másodikért. -
#1765 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nem geciség, Sean Bean minden filmjében meghal. Ez tudott. :) -
MaRee #1764 Nem tudom hol mennyi, csak sokan írták már, hogy nem tudják beszerezni a könyvet, meg várni kell rá más boltokban. -
#1763 én alexandrától rendeltem az első kettőt ugyan ennyi... -
MaRee #1762 Ne zavarjon hogy olyan hosszú, nagyon olvastatja magát a könyv :)
Egyébként molybolt.hu-n le vannak árazva most a könyvek, ha valakit érdekel! -
#1761 letenni nemtudod majd. -
#1760 persze a topicban többen is keringenek akik olvasták mind a négy könyvet köztük én is. sokan csak tartanak afelé. sztem nyugodtan kezdd el majd meglátod milyen. -
#1759 Most néztem végig a 10 részt. Nagyon király volt! Van aki olvasta a könyvet? Jó? Kicsit elrettent, h 850 oldalas :S -
Belkar #1758 This Is Westeros!
-
#1757 okok, np :) egyébként a mester homepagérol jutottam el oda :) de tényleg gáz:P -
MaRee #1756 datango ezt kitöröltem ha nem bánod, mert spoiler hegyeket tartalmaz :)
Aki akar az úgyis rákeres magának, de azért ne adjuk alájuk a lovat -
Belkar #1755 Amit az 1720-as hozzászólásban linkeltem ott vannak a lényegi infók amúgy csak poénkodnak. -
#1754 ez nagyon jó kis klipp:) csak valaki nem tud hozzá magyar feliratot készíteni? :S mert nem nagyon értem amit mondanak benne ... -
#1753 Az első évadban sztem ő a kulcsfigura és az egyik legnagyobb név is a stáblistán, így én nem érzem geciségnek :D valakinek az arcával el kellett adni a sorozatot és ő nagyon alkalmas volt erre a feladatra.
És azt hiszem sokak kedvence marad a többi évadban még úgy is, hogy ő már nem fog többet szerepelni :) -
#1752 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!ez amugy nem geciseg h sean beannel reklamozzak mikozben tobbet nyilvan nem is fog szerepelni benne, mert kinyirtak a karakteret? :) (ezert is neztem nagyot anno amikor tenyleg lefejeztek) -
G_ArchAngel #1751 Szerintem hasonlitani fog, ha felno:) -
G_ArchAngel #1750 -
#1749 :)))
-
G_ArchAngel #1748 TL;DW -
Belkar #1747 Videók a Comic Conról
http://www.sorozatjunkie.hu/2011/07/23/a-game-of-thrones-os-bagazs-elvan/#comments
Azért elég durva hogy néz ki egy-két szereplő a való életben -
#1746 namajd probalok csinalni vmi komolyat is:) -
#1745 sztem egy kicsit tul magas a banner, picit kissebbre kéne venni :)
meg egy game of thrones felirat is elférne benne -
#1744 nekem nincs vele semmi bajom:) és tetszik is, csak értetlen voltam :) -
MaRee #1743 Igen, de ezek az első-második évadban szereplő fő családok. Plusz szerintem ez volt a legjobb a lenti bannerek közül, ha nektek nem tetszik akkor váltom. -
#1742 de több család van mint 7 nem? (banner)
-
Belkar #1741 Hehe ez jó -
#1740 throne of games? :) -
#1739 A rendelt kajamaradékok mellette büntetnek -
Belkar #1738 Nerd Stark
-
#1737 én erre szavazok. -
#1736 jólesz?
-
Belkar #1735 A második az tök jó szerintem de igazából a harmadik kivételével mindegyik tetszik :D