19495
A sorozat aktuális sztoriján túlmutató (tehát a könyvet érintő) kérdéseket, válaszokat, spoilereket
legyetek szívesek az író topicjában [link] tárgyalni.
A viták elkerülése érdekében: amíg NEM adták le a magyar tv-ben az aktuális részt, addig használjátok a spoiler taget,
ha pedig már lement az HBO-n is, akkor lehet nyíltan beszélni a történésekről.
Interaktív térkép
Világtérkép
-
#1815 sminkel is csunya -
#1814 egy kis smink csodákra képes:D -
MaRee #1813 Új színészek
Stannis jónak tűnik, de Brienne?Neki elvileg csúnyának kéne lenni.
Ja most nézem hogy itt négy oldalnyi színész van, hát érdekesek :D -
kritttt #1812 Én csak azt bánom a sorozattal kapcsolatban, hogy az álmokat vagy nem vagy nagyon gyengén csinálták meg. Különösen fájó volt számomra, hogy kimaradt Eddard lázalma, arról amikor utoljára látja a hugát. -
#1811 ez tényleg nagyon jo! :D -
Belkar #1810 Van néhány idegesítő változtatás de ettől még nagyon jó a sorozat, persze a könyv jobb és részletesebb :) -
#1809 eddig szinte egy-az-egyben ugyanaz, természetesen tizede annyi részlettel. -
Hymtozis #1808 A sorozat mennyire üt el a könyvektől?
Mert "hinni" akarok a sorozatban...
Ha elkezdem olvasni a könyvet, hányingert fogok kapni sorozattól, v a sorozat is ugyanaz, csak hiányosan? -
#1807 tegnap meg is rendeltem mindkettőt :) -
#1806 Az igen jó kis photoshopjuk van -
#1805 Alexandrában a 3. könyv 2099 Ft. A 4. 1799 Ft. -
Belkar #1804 Néhány új szereplőről hír:
Kerr Logan fogja alakítani Davos egyik fiát Matthost.
Roy Dotrice (aki az angol hangoskönyveket olvassa fel) pedig Hallyne piromanta szerepébe fog bújni. -
#1803 itt lehet megnézni az eredeti helyén, nem tudom, hogy kéne beágyazni. -
#1802 A videó College Humor tartalmát tartalmazza, aki letiltotta azt szerzői jogi okok miatt. -
Belkar #1801 Ez hatalmas :D
-
#1800 :ASd:AsD:ADD -
#1799 egyik yt video kommentjében:
"I'm gonna name my son Winter so everytime he walks into a room I get to say "Winter is coming""
:DDD -
#1798 már az elsőnél is csodálkoztam, hogy lényegi változtatásokat nem igazán végeznek, és így is milyen látványos az egész -
Belkar #1797 Speciális effektek part 2
-
Belkar #1796 Na igen én kicsit öregebbnek képzeltem de majd smink + kiegészítők és lehet hogy jó lesz :) -
MaRee #1795 Hát Jaqen H’ghar szerepére valaki jobbat is találhattak volna.. -
Belkar #1794 Új hírek a 2. évad szereplőiről és egyéb infók.
http://www.sorozatjunkie.hu/2011/08/03/alakul-a-masodik-game-of-thrones-evad-castja/#comments
extra: Nonso Anozie játsza majd Xaro Xhoan Daxos szerepét, valamint Tom Wlaschiha mint Jaqen H’ghar -
#1793 amikor elöször megláttam mondtam barátnömnek hogy tiszta Sherk herceg:D -
#1792 na ez a ugri-bugri video nem tom hogy került ide én ezt linkeltem
-
#1790 "köszönet parrisnak a varázskávéért, amely felépítette a hét királyságot"
ez mit jelent? a neten próbáltam utánanézni, de nem találtam semmi utalást az íróval kapcsolatban. -
#1789 és tényleg :D
-
#1788 :D
-
simon7108 #1787 kíváncsi vagyok,hogy az épületeket vajon milyen technikával csinálják?mert egy csöppet sem látszik rajtuk,hogy nem igaziak.már ennyire fejlett lenne a grafikus technológia?:D -
KaBuTo666 #1786 4. résznél járok...A vége nagyon epic volt! Sorozat meg mondanom se kell hogy -
#1785 megvettem az alexandrába az I. Kötetet jippííí :D úgy örülök neki:D (remélem ti is:D)
---
ÁÁá mekkora efektek... else hinném, hát igen aki tud az tud... -
#1784 -
#1783 -
Belkar #1782 Ezek nagyon jók :D Van több is:
http://www.buzzfeed.com/donnad/introducing-stupid-ned-stark
Azért a kommentek között is van pár jó:
Have a document making you Regent of the Seven Kingdoms...
Give it to Cersei. -
#1781 stupid ned stark meme :D
-
Belkar #1780 Pedo Jorah :D
-
Hoz_Hun #1779 Jó lett a banner. Tetszik. :) -
Hoz_Hun #1778 Aryás kép. :D -
#1777 ez jó :D:D -
#1776 -
#1775 nah, ez már döfi!:D