19495
A sorozat aktuális sztoriján túlmutató (tehát a könyvet érintő) kérdéseket, válaszokat, spoilereket
legyetek szívesek az író topicjában [link] tárgyalni.
A viták elkerülése érdekében: amíg NEM adták le a magyar tv-ben az aktuális részt, addig használjátok a spoiler taget,
ha pedig már lement az HBO-n is, akkor lehet nyíltan beszélni a történésekről.
Interaktív térkép
Világtérkép
-
#1937 Kár volt megnéznem, tele van spoilerrel -
#1936 idézet arra is igaz:D -
#1935 Boccs ezért :D -
#1934 -
#1932 http://www.agot-genesis.com/
te ez nagyon jó:S -
#1931 Na, ha ez online móka lesz és elbírok a játékkal akkor jövök majd én is csatázni. :) -
#1930 Nem tom írták é már, jön magyarul a játékfeldolgozás
-
Belkar #1929 Trónok harca képregényben:
http://www.newsarama.com/php/multimedia/album_view.php?gid=3626
Az első 4 fejezetet dolgozza fel szóval lesz még több is -
#1928 joffrey fejében pástétom -
Belkar #1927 Hát szerintem a Cersei POV mindenkivel megutáltatta a karaktert azért egy Joffrey POV-t megnéznék :D Mi járhat a fejében :D -
MaRee #1926 Az ő szemszögéből is láthatjuk a cselekményt. De óvatosan itt a könyves offal, törölni fogom ha spoilereztek :) -
#1925 szempont? (nézőpont?) -
G_ArchAngel #1924 Point of View -
#1923 bocsesz, de mi az a POV? -
#1922 Jah jamie dettoo igy vagyok vele -
#1921 Hjah Jaime tényleg átérezhető így. Bár Cersei-n még a POV se segített a szememben:) -
Belkar #1920 Én is így voltam vele de aztán a 3. könyvben Jaime kapott POV-ot és nagyon megkedveltem annyira hogy előlépett az egyik kedvenc karakteremmé :) -
#1919 lehet még csak én nem tartok előrébb a könyvben, de joffrey mikor a henteslegény és arya ellen volt akkor ott is úgy volt, hogy elpityeregte magát az a féreg...:D -
#1918 Attól még egy geci.
Majd meglátod a második könyvben, mikor belejön az uralkodásba. -
#1917 Még csak az első könyvnél tartok, de ott eddig nekem Joffrey talpraesettebbnek tűnik, nem olyan kis "nyomorék" mint a sorozatban. -
#1916 aztán lenyomta a seggét a trónra, hogy előmelegítse Robertnek :D -
#1915 szerintem sem egyedül jaime lépett az őrült király ellen! Ő csak jól hátba szurta ... -
#1914 Peter Dinklage rulez! Teljes mértékben megérdemelte! -
#1913 Azért ez így nem igaz szerintem. Robert Baratheon, Ned Stark etc. nem léptek föl ellene? Ők vezették, konkrétan Robert Baratheon a harcot az '"Őrült Sárkány" ellen, viszont Jaime ölte meg. -
#1912 Pont ez a szépsége a karakterének. Csak neki volt bátorsága fellépni az Őrült Király ellen. -
#1911 legjobban joffrey-t utálom én is, aztán pedig Cersei-t Tywin-t úgy nem ismerem még csak a sorozatból..:D Jaime alapbol unszimpi:S (király ölő) -
#1910 Én csak Cersei-t és Joffrey-t utálom.
Tywin az kemény, Jaime meg jó arc. :) -
#1909 -
#1908 a kis lannister, az életben is verdesi az aranytallért :D :D :D
igaz még csak az első könyvet olvasom, mégis tyrion-t kivételesen szeretem a többi családtagját meg gyűlölöm. -
#1907 Kis ember nagy gázsival! :D -
G_ArchAngel #1906 -
Belkar #1905 Remélem azért még az első is kap :) pl Peter Dinklage is jelölve van ő aztán megérdemli :D -
#1904 még nem, de nagyon jo :) -
#1903 Gratulálok hozzá, remélem a többi évad pedig még többet kap. :) -
#1902 ez voltmar? -
#1901 megkapta_elso_emmy_dijat_a_tronok_harca -
#1900 csak ajánlani tudom ;) -
Belkar #1899 Ha szeretsz olvasni akkor azonnal menj a boltba mert kihagyhatatlan! Ha nem szeretsz akkor inkább ne vedd meg mert elég hosszúak a könyvek. Esetleg töltsd le internetről pdf-ben olvass bele és nézd meg tetszik-e. -
#1898 ha röviden akarok válaszolni: meg.
ha hosszan, akkor: nagyon is meg. -
#1897 Sziasztok! Most végeztem a sorozattal, a Spartacus utáni űrt olyannyira sikerült betöltse, hogy elhatároztam, megveszem a könyvet is. Kérdés: megéri?
(lehet ezt nem ide kellett volna elsősorban írnom de ezt a topikot szerintem többen olvassák)