19500

A sorozat aktuális sztoriján túlmutató (tehát a könyvet érintő) kérdéseket, válaszokat, spoilereket
legyetek szívesek az író topicjában [link] tárgyalni.
A viták elkerülése érdekében: amíg NEM adták le a magyar tv-ben az aktuális részt, addig használjátok a spoiler taget,
ha pedig már lement az HBO-n is, akkor lehet nyíltan beszélni a történésekről.
Interaktív térkép
Világtérkép
-
Engem inkább Ser Jorah hangjára emlékeztetett. -
Belkar #1941 Nem tudom ki volt az az okos aki ezt kitalálta... Egyébként egyesek szerint a teaserben a Stannist játszó színész beszél :) -
Akkor továbbra is Game of Thrones címen fog futni a sorozat? Gondolom ha Clash of Kings néven folytatódna akkor néhányan nem tudnák mi az. :D -
-
éreztem, ezért meg sem közelítettem a play gombot :D -
Kár volt megnéznem, tele van spoilerrel
-
idézet arra is igaz:D -
Boccs ezért :D -
-
http://www.agot-genesis.com/
te ez nagyon jó:S -
Na, ha ez online móka lesz és elbírok a játékkal akkor jövök majd én is csatázni. :) -
Nem tom írták é már, jön magyarul a játékfeldolgozás
-
Belkar #1929 Trónok harca képregényben:
http://www.newsarama.com/php/multimedia/album_view.php?gid=3626
Az első 4 fejezetet dolgozza fel szóval lesz még több is
-
joffrey fejében pástétom
-
Belkar #1927 Hát szerintem a Cersei POV mindenkivel megutáltatta a karaktert azért egy Joffrey POV-t megnéznék :D Mi járhat a fejében :D -
MaRee #1926 Az ő szemszögéből is láthatjuk a cselekményt. De óvatosan itt a könyves offal, törölni fogom ha spoilereztek :) -
szempont? (nézőpont?) -
G_ArchAngel #1924 Point of View
-
bocsesz, de mi az a POV?
-
Jah jamie dettoo igy vagyok vele -
Hjah Jaime tényleg átérezhető így. Bár Cersei-n még a POV se segített a szememben:) -
Belkar #1920 Én is így voltam vele de aztán a 3. könyvben Jaime kapott POV-ot és nagyon megkedveltem annyira hogy előlépett az egyik kedvenc karakteremmé :) -
lehet még csak én nem tartok előrébb a könyvben, de joffrey mikor a henteslegény és arya ellen volt akkor ott is úgy volt, hogy elpityeregte magát az a féreg...:D -
Attól még egy geci.
Majd meglátod a második könyvben, mikor belejön az uralkodásba. -
Még csak az első könyvnél tartok, de ott eddig nekem Joffrey talpraesettebbnek tűnik, nem olyan kis "nyomorék" mint a sorozatban. -
aztán lenyomta a seggét a trónra, hogy előmelegítse Robertnek :D -
szerintem sem egyedül jaime lépett az őrült király ellen! Ő csak jól hátba szurta ... -
Peter Dinklage rulez! Teljes mértékben megérdemelte! -
Azért ez így nem igaz szerintem. Robert Baratheon, Ned Stark etc. nem léptek föl ellene? Ők vezették, konkrétan Robert Baratheon a harcot az '"Őrült Sárkány" ellen, viszont Jaime ölte meg. -
Pont ez a szépsége a karakterének. Csak neki volt bátorsága fellépni az Őrült Király ellen. -
legjobban joffrey-t utálom én is, aztán pedig Cersei-t Tywin-t úgy nem ismerem még csak a sorozatból..:D Jaime alapbol unszimpi:S (király ölő) -
Én csak Cersei-t és Joffrey-t utálom.
Tywin az kemény, Jaime meg jó arc. :) -
-
a kis lannister, az életben is verdesi az aranytallért :D :D :D
igaz még csak az első könyvet olvasom, mégis tyrion-t kivételesen szeretem a többi családtagját meg gyűlölöm. -
Kis ember nagy gázsival! :D -
G_ArchAngel #1906 -
Belkar #1905 Remélem azért még az első is kap :) pl Peter Dinklage is jelölve van ő aztán megérdemli :D -
még nem, de nagyon jo :) -
Gratulálok hozzá, remélem a többi évad pedig még többet kap. :) -
ez voltmar?