19500

A sorozat aktuális sztoriján túlmutató (tehát a könyvet érintő) kérdéseket, válaszokat, spoilereket
legyetek szívesek az író topicjában [link] tárgyalni.
A viták elkerülése érdekében: amíg NEM adták le a magyar tv-ben az aktuális részt, addig használjátok a spoiler taget,
ha pedig már lement az HBO-n is, akkor lehet nyíltan beszélni a történésekről.
Interaktív térkép
Világtérkép
-
Attól még season2 trailer. -
MaRee #2023 Még mielőtt valaki azt hinné, ez nem hivatalos trailer! -
-
kép a második évadból? -
-
MaRee #2019 Kicseréltem a fejlécben a világtérképet erre. -
Belkar #2018 Egyébként hivatalosan csak ennyi ismert a világból a többi mind csak túlbuzgó rajongók fantáziájának a szüleménye... -
tyűű, ekkora nagy a világtérkép, nem semmi!
szép!
kérhetem ezt is berakni banner alá!? -
MaRee #2016 Egy Essos nevű másik kontinensen, a Keskeny-tenger túloldalán. Világtérkép -
ez szép zene nagyon!
---
azt nem értem még, hogy itt van a magyar nyelvű térkép.
de a dothrakiak azok hol vannak ? ugye jól gondolom, hogy ezen a térképen nincsenek rajta!? :) merre is vannak akkor? -
-
-
Wow, ez nagyon jó kis oldal. :D -
Nem tudom volt-e már, én most bukkantam rá. :) -
Belkar #2010 Én felismerek majdnem mindenkit de egyet értek van egy két szereplő aki elég bénán van megrajzolva... -
MaRee #2009 Jó ez a rajz, de nekem annyira nem jön be ez a mangás stílus, nem nagyon ismerek fel csak néhány embert. Attól persze fasza
-
Belkar #2008 Na ki talál meg mindenkit? :D
-
Belkar #2007 15 ember aki feltűnik minden játékos/képregényes/kocka találkozón:
-
Ahhoz lehet nagyobb kép kellene. Ha 300 dpi-ben nyomtatod ki (hogy ne legyen pixeles ez a minőség azért elkél), ez a kép csak kb. 11 x 35 cm lesz. -
nem tom :D nem hiszem, hogy drága dolog :D -
Forgatás az Adrián -

Nármkcisz: éis ezen gondolkoztam! :D kb. mennyibe fájhat ezt kinyomtatni plakátméretben? asszem pár rajongó ismerősömnek meg is van a karácsonyi ajándéka :) -
uhh ez nagyon jó, kinyomtatom! -
-
karajjj #2000 namégegyszer
-
karajjj #1999 -
Időjárás -
Én is visszavontam
-
lassú :P -
Az Arryn közte van, azt visszavontam! :P -
Klassz!!
Érdekes hogy néhány olyan ház nincs köztük, amiknél jelentéktelenebbeket pedig megcsinált, pl. hiányoltam a Westerling-et, Tarly-t, Tarh-ot. Frey-t, Arryn-t, akik azért elég jelentős családok a sztoriban.
Ha meg már a kisebb házakat is belevette a listába, még mehetne hozzájuk Buckwell, Massey, Rosby, Flint, Locke, Manderly, Ryswell, Hawick, Mooton, Piper, Coldwater, Corbray, Melcolm, Crakehall, Farman, Lefford, Reyne, Florent, Dondarrion stb. stb. Van még vagy két tucat... :) -
"Good News! Game of Thrones won 3 Spike TV Scream Awards: Best TV Show, Supporting Actor (Peter Dinklage) & Breakout Female (Emilia Clarke)."
facebook oldalról -
Belkar #1991 Nem rossz csak zavaró hogy sok háznak nem írták oda a jelmondatát csak annyit hogy kire esküdtek fel :S -
karajjj #1990 vektorosban nincs valahol? :O -
http://comment.blog.hu/2011/10/17/starkek_lannisterek_meg_a_tobbiek -
(Ha érdekel valakit online GoT szerepjáték, pm-ben megkereshet). -
ne menjünk bele, de sokkal előbb jutnának eszembe életkorból adódó aggályok Jon történetével kapcsolatban, mint az említett két szereplőnél. de mondom, ne menjünk bele, mert durván spoiler. -
Nana, régebben valóban korábban kellett felnőtté válniuk a zembereknek. 13 éves az már öreg... :D -
hát igen, nem kicsi visszhangja lett volna, ahogy leadják filmben, mikor Khal Drogo hátulról megerőszakol egy 13 éves pucér csajt...
-
én is igy vagyok vele!
mindamellett, ha jol emlékszem a filmben nem is hangsulyozták az életkort, ha meg mondták akkor 3-4 évvel idösebbet mondtak mint a könyvben. nyilván az HBO sem vállalta volna 13 évesek meztelen mutogatását stb...