19500

A sorozat aktuális sztoriján túlmutató (tehát a könyvet érintő) kérdéseket, válaszokat, spoilereket
legyetek szívesek az író topicjában [link] tárgyalni.
A viták elkerülése érdekében: amíg NEM adták le a magyar tv-ben az aktuális részt, addig használjátok a spoiler taget,
ha pedig már lement az HBO-n is, akkor lehet nyíltan beszélni a történésekről.
Interaktív térkép
Világtérkép
-
Félreértettél. Te csinálod a történetet.
Kezded akármelyik háznál, fejleszted a karakteredet, interaktálsz, diplomáciába lépsz egyéb házakkal, vezeted a sereged stb.
Amolyan King Arthur, Mount & Blade, Heroesés Total War stílus RPG-vel karöltve.
-
Szerintem az nem gond,hogy nem külön történet van mert az lenne az igazán gagyi,mivel sose tudnának egy ilyen szinvonalú történetet kitalálni.Sose szerettem az olyan filmből készült játékokat amik teljesen külön storyra épülnek,szal sztem jó lesz ez :D. -
Belkar #2063 A stratégia is szörnyen gagyi lett ezt sem tűnik sokkal jobbnak. Nem értem GRRM miért adta el a jogokat egy ilyen huszadrangú kiadónak mint ez a Cyanide Studios legalább akkor már Bethesda-nak adta volna és akkor kapnánk egy rohadt jó szerepjátékot... -
Videojáték trailer.
Első ránézésre elég gagyi. Úgy lenne a jó, ha saját történetet élnénk meg a saga világában, nem újraélni a könyveket, az úgy elég kötött... -
a rémfarkasokat meg be lehet fogni a szán elé xD -
-
Az ilyen nyomorékokat nem lehet valahogy kitiltani?
Már majdnem mindegyik fórumon ott vannak! -
Na én is épp ezt akartam linkelni cikkestül! De így már felesleges! -
Kurva jó hangulata van, egyből 3-szor néztem meg. :D -
Nem jött össze a beszúrás, na mind1.
Hivatalos Teaser -
.
-
arról már "kitárgyalták" hogy pixeles lesz normális méretben. -
MaRee #2052 Ott van a fejlécben. -
valami jó minőségű magyar nyelvű térképet tudtok linkelni? karácsonyi ajándéknak szeretném kinyomtattatni. -
IMDb:
Season 2, Episode 1: Episode #2.1
Original Air Date—15 April 2012 -
Zenszkij #2049 Van már hivatalos dátum, hogy mikor kezdik adni az HBO-n? -
végülis, most ő a következő segítő. -
G_ArchAngel #2047 Vegig kell nezni, hogy melyik szinesz ismert leginkabb, mert ugye nemhiaba lett Sean 'Boromir' Bean az elso evad arca.
Szamomra szimpatikus huzas lenne az Emmy-dijas Peter Dinklage. -
aadam #2046 hát szerintem Margaery-nál fontosabb és népszerűbb karakter Davos, érdemesebb lenne vele reklámozni mint Margaery-vel. -
MaRee #2045 Stannisszel fogják valószínűleg reklámozni, a teaserben is tőle volt az idézet. -
kovi04 #2044 A legfontosabb szereplőkkel (Tyrion, Daenerys, Jon, Arya), plusz ha van eszük, akkor az újak közül bevetik Stannist és Margaeryt. -
Belkar #2043 Szerintem Dany esetleg Tyrion ők ketten a legnépszerűbbek -
igen -
Csak typo. :) -
Az első évad az első könyvet mutatja be? -
kíváncsi vagyok hogy a második évadot melyik szereplővel fogják promózni
(ned helyett) -
-
-
nem Tirion, ugyanúgy Tyrion mint eredetiben. A neveket, ha nem jelentenek valamit (Pl. Havas) akkor eredetiben hagyta a fordító. -
G_ArchAngel #2035 A forditasban 'Tirion'?
Mondjuk valahol ertheto, mert a magyar olvasokat megzavarna a T+y. (Tyrion Lannister) -
Már annyian mondtátok, hogy nem, levettem a polcról a könyveket és elolvastam. Valóban, nektek van igazatok én emlékeztem rosszul, hogy ezekkel kezdődik a második kötet, mert ezekkel fejeződik be az első. Ezért is linkeltem lelkesen a videót. Bocs.
Na de nem linkelek több faxságot, megyek bulizni, ünnepelni. :) -
Ezek mind az első könyvben vannak.
Az utolsó három pont, azok a clffhangerek, amivel az író lezárja a könyvet -
Bizony nem mostanában olvastam, és nyilván a sorozat hagyta frissebb emlékek miatt írtam amit, de ugye most elsősorban a tv-sorozatról volt szó, ill. a belinkelt videóról, és abban bizony minden -amiket Kata is felsorolt a #2031-ben- az első szériában szerepelt. -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nos,
1. Tiriont apja elküldi King's Landingbe, hogy legyen a király Segítője, mert Cersei és Joffrey hülyeséget hülyeségre halmoz.
2. Robbot észak királyának kiáltják ki zászlósurai.
3. Yoren elmenekíti Ayrát királyvárból.
4. A varjak kilovagolnak a falon túlra, hogy megnézzék mi a helyzet és egyszer s mindenkorra a vadakkal leszámoljanak.
Utána meg van pár snitt az első részből, főként csak a szereplők végigmutogatása céljából. -
akkor bizony már rég olvastad, mert ez már clash of kings verzió :)
meg "nem hivatalos trailer", gyakorlatilag hivatalos trailer, maximum nem tv spotos promo. nyilván fanmade... -
Pontosan melyik párbeszéd is az? Igaz, én olvasni magyarul olvastam, és az is igaz, hogy az angolom se tökéletes, de nekem a #2022-ben linkelt videóból az összes párbeszéd az első kötetből/szezonból ismerős...
Ettől függetlenül köszi hogy linkelted, nagyon hangulatos - ha ofisöl, ha nem :) -
Akkor olvasd el a második kötetet, a párbeszéd jelenetek már mind abból vannak, úgyhogy ezen nem nyitok vitát. -
kissssss #2027 nope......... (chuck testa) -
MaRee #2026 Oké, csak season 1-ből vannak bele bevágva dolgok, azért mondom, hogy fan made :) -
Belkar #2025 Itt a hivatalos Season 2 Trailer aki még nem látta volna: