19495
A sorozat aktuális sztoriján túlmutató (tehát a könyvet érintő) kérdéseket, válaszokat, spoilereket
legyetek szívesek az író topicjában [link] tárgyalni.
A viták elkerülése érdekében: amíg NEM adták le a magyar tv-ben az aktuális részt, addig használjátok a spoiler taget,
ha pedig már lement az HBO-n is, akkor lehet nyíltan beszélni a történésekről.
Interaktív térkép
Világtérkép
-
-
#2059 Az ilyen nyomorékokat nem lehet valahogy kitiltani?
Már majdnem mindegyik fórumon ott vannak! -
#2058 Na én is épp ezt akartam linkelni cikkestül! De így már felesleges! -
#2056 Kurva jó hangulata van, egyből 3-szor néztem meg. :D -
#2055 Nem jött össze a beszúrás, na mind1.
Hivatalos Teaser -
#2054 .
-
#2053 arról már "kitárgyalták" hogy pixeles lesz normális méretben. -
MaRee #2052 Ott van a fejlécben. -
#2051 valami jó minőségű magyar nyelvű térképet tudtok linkelni? karácsonyi ajándéknak szeretném kinyomtattatni. -
#2050 IMDb:
Season 2, Episode 1: Episode #2.1
Original Air Date—15 April 2012 -
Zenszkij #2049 Van már hivatalos dátum, hogy mikor kezdik adni az HBO-n? -
#2048 végülis, most ő a következő segítő. -
G_ArchAngel #2047 Vegig kell nezni, hogy melyik szinesz ismert leginkabb, mert ugye nemhiaba lett Sean 'Boromir' Bean az elso evad arca.
Szamomra szimpatikus huzas lenne az Emmy-dijas Peter Dinklage. -
aadam #2046 hát szerintem Margaery-nál fontosabb és népszerűbb karakter Davos, érdemesebb lenne vele reklámozni mint Margaery-vel. -
MaRee #2045 Stannisszel fogják valószínűleg reklámozni, a teaserben is tőle volt az idézet. -
kovi04 #2044 A legfontosabb szereplőkkel (Tyrion, Daenerys, Jon, Arya), plusz ha van eszük, akkor az újak közül bevetik Stannist és Margaeryt. -
Belkar #2043 Szerintem Dany esetleg Tyrion ők ketten a legnépszerűbbek -
#2042 igen -
#2041 Csak typo. :) -
#2040 Az első évad az első könyvet mutatja be? -
#2039 kíváncsi vagyok hogy a második évadot melyik szereplővel fogják promózni
(ned helyett) -
#2038 -
#2037 -
#2036 nem Tirion, ugyanúgy Tyrion mint eredetiben. A neveket, ha nem jelentenek valamit (Pl. Havas) akkor eredetiben hagyta a fordító. -
G_ArchAngel #2035 A forditasban 'Tirion'?
Mondjuk valahol ertheto, mert a magyar olvasokat megzavarna a T+y. (Tyrion Lannister) -
#2034 Már annyian mondtátok, hogy nem, levettem a polcról a könyveket és elolvastam. Valóban, nektek van igazatok én emlékeztem rosszul, hogy ezekkel kezdődik a második kötet, mert ezekkel fejeződik be az első. Ezért is linkeltem lelkesen a videót. Bocs.
Na de nem linkelek több faxságot, megyek bulizni, ünnepelni. :) -
#2033 Ezek mind az első könyvben vannak.
Az utolsó három pont, azok a clffhangerek, amivel az író lezárja a könyvet -
#2032 Bizony nem mostanában olvastam, és nyilván a sorozat hagyta frissebb emlékek miatt írtam amit, de ugye most elsősorban a tv-sorozatról volt szó, ill. a belinkelt videóról, és abban bizony minden -amiket Kata is felsorolt a #2031-ben- az első szériában szerepelt. -
#2031 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nos,
1. Tiriont apja elküldi King's Landingbe, hogy legyen a király Segítője, mert Cersei és Joffrey hülyeséget hülyeségre halmoz.
2. Robbot észak királyának kiáltják ki zászlósurai.
3. Yoren elmenekíti Ayrát királyvárból.
4. A varjak kilovagolnak a falon túlra, hogy megnézzék mi a helyzet és egyszer s mindenkorra a vadakkal leszámoljanak.
Utána meg van pár snitt az első részből, főként csak a szereplők végigmutogatása céljából. -
#2030 akkor bizony már rég olvastad, mert ez már clash of kings verzió :)
meg "nem hivatalos trailer", gyakorlatilag hivatalos trailer, maximum nem tv spotos promo. nyilván fanmade... -
#2029 Pontosan melyik párbeszéd is az? Igaz, én olvasni magyarul olvastam, és az is igaz, hogy az angolom se tökéletes, de nekem a #2022-ben linkelt videóból az összes párbeszéd az első kötetből/szezonból ismerős...
Ettől függetlenül köszi hogy linkelted, nagyon hangulatos - ha ofisöl, ha nem :) -
#2028 Akkor olvasd el a második kötetet, a párbeszéd jelenetek már mind abból vannak, úgyhogy ezen nem nyitok vitát. -
kissssss #2027 nope......... (chuck testa) -
MaRee #2026 Oké, csak season 1-ből vannak bele bevágva dolgok, azért mondom, hogy fan made :) -
Belkar #2025 Itt a hivatalos Season 2 Trailer aki még nem látta volna:
-
#2024 Attól még season2 trailer. -
MaRee #2023 Még mielőtt valaki azt hinné, ez nem hivatalos trailer! -
#2022 -
#2021 kép a második évadból? -