19495
A sorozat aktuális sztoriján túlmutató (tehát a könyvet érintő) kérdéseket, válaszokat, spoilereket
legyetek szívesek az író topicjában [link] tárgyalni.
A viták elkerülése érdekében: amíg NEM adták le a magyar tv-ben az aktuális részt, addig használjátok a spoiler taget,
ha pedig már lement az HBO-n is, akkor lehet nyíltan beszélni a történésekről.
Interaktív térkép
Világtérkép
-
Hoz_Hun #2222 Tegnap megvettem az első évadot DVD-n. Egész pofás kivitel. Tetszik, hogy beletettek egy map-ot, meg ki kicsoda családfát. :)
Még csak az első részbe néztem bele, de szép a képe. -
ddany7 #2221 Daenerysre rá sem ismertem barna hajjal, fuuu sokkal szebb -
#2220 ehhez amúgy lesz felirat, vagy ne várjam? -
#2219 *mármint a kommentekben -
#2218 "Szagértenek" keményen. :D -
#2217 http://comment.blog.hu/2012/03/24/vicces_negerrel_is_ut_a_tronok_harca_2_evad -
#2216 ó :O aszittem kikerült valahogy az első rész bár a 00-s számozás gyanús volt. -
#2215 Úgy látom felkerült a hivatalos YT oldalra is:
-
MaRee #2214 Ez egy összefoglaló az első évadból. -
#2213 Ez miez? -
#2212 Game of Thrones S2E00 You Win or You Die 720p WEB-DL H264-P2P!!! -
ZZ88 #2211 Pontosan, én se a színészre, hanem a karakterre tettem a megjegyzést. -
#2210 Az "apjának" akar(t) megfelelni. Minden tette ez irányba mutat, ezért is lett ekkora gecaj. -
#2209 :D:D -
#2208 Az. De ez azt jelenti, hogy jo a szinesz. Epp ez a szerepe, utalatos kis suttyo :) -
ZZ88 #2207 De irritáló ez a kis geci királyfi. -
#2206 -
#2205 -
#2204 ha eredeti nyelven kezd el valaki nézni egy sorozatot, akkor utána a magyar szinkron tényleg nagyon szarnak fog tűnni. de aki alapból szinkronnal kezdi el az ahhoz szokik hozzá. azért annyira nem borzasztóak sorozatok meg filmek szinkronjai, csak hát persze eredeti nyelven minden jobb, és azt überelni nagyon nehéz. -
MaRee #2203 Hát ez tényleg nem jó magyarul, mint általában semmilyen film :) -
#2202 Egyetértek, így, hogy az egész évadot angolul néztem meg, kínszenvedés lenne átváltani magyarra. Sok ismerősöm viszont szinkronosan kezdte el nézni, és ők azóta is arra esküdnek :) -
Neoncsoves #2201 daenerys szinkronhangja mekkora shit... :D ez az egész film angolul a legjobb szerintem... -
-
gulyasandras #2199 Game of Thores: The Complete First Season 517,860 (Units this Week) $17,602,061 1 -
#2198 trailer legjobb pillanata mikor Tyrion megüti Joffrey-t :D -
#2197 Jó lesz nagyon! -
#2196 -
Neoncsoves #2195 -
#2194 így is értettük ;) :D -
kovi04 #2193 Éééés többszörös szóismétlés, de jó vagyok! -
kovi04 #2192 A 9gag-en az egyik GoT-os képnél az egyik agyhalott elárulta a hozzászólások között a széria egyik legnagyobb csavarját (legalábbis azt, hogy kik halnak majd meg). Legyetek óvatosak! -
#2191 a sárkányok nem azok a tipikusan gyorsnövésű lények -
#2190 a 2. évadban lesznek nagy, tűzokádó sárkányok? -
#2189 argh..beteg.. -
#2188 ne xDDDD -
MaRee #2187
:D :D :D ::D -
ddany7 #2186 köszi mostmár értem, meg beugrott,csak hirtelen nem emlékeztem, hogy a jelvény mint jelöl :) -
#2185 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Én olvastam a könyvet is, és szerintem arra gondolnak a srácok, hogy Tyrion az első évadban a sátorban beszélgetett arról az apjával, Tywin-al, hogy a fater őt szeretné majd a nővéréhez, Cersei-hez küldeni, hogy legyen az újonnan megválasztott király keze.
Ha jól sejtem azért spoileresek a képek, mert az első évadban csak beszéltek róla, de nem történt meg, hiszen elfoghatták volna odafelé útközben, vagy megölhette volna egy vadkan, stb. A képek viszont elárulják, hogy gond nélkül eljut majd a Lannister-ek várába, ami egyébként valóban meg fog történni a könyv szerint is.
-
ddany7 #2184 spoilerben írja már le valaki a kitűzőről mit kell tudni,mert én megnéztem az évadot,de már nem emlékszem rá,mi a sztorija -
#2183 én is arra gondoltam, ezért nem értettem, hogy miért spoiler :]