19495
10802156721311543414.jpg

A sorozat aktuális sztoriján túlmutató (tehát a könyvet érintő) kérdéseket, válaszokat, spoilereket
legyetek szívesek az író topicjában [link] tárgyalni.

A viták elkerülése érdekében: amíg NEM adták le a magyar tv-ben az aktuális részt, addig használjátok a spoiler taget,
ha pedig már lement az HBO-n is, akkor lehet nyíltan beszélni a történésekről.

Interaktív térkép

Világtérkép

• Hoz_Hun
    Tegnap megvettem az első évadot DVD-n. Egész pofás kivitel. Tetszik, hogy beletettek egy map-ot, meg ki kicsoda családfát. :)
    Még csak az első részbe néztem bele, de szép a képe.
  • ddany7
    Daenerysre rá sem ismertem barna hajjal, fuuu sokkal szebb
  • Láma!
    ehhez amúgy lesz felirat, vagy ne várjam?
  • a.carkey
    *mármint a kommentekben
  • a.carkey
    "Szagértenek" keményen. :D
  • RatBaG #2217
    http://comment.blog.hu/2012/03/24/vicces_negerrel_is_ut_a_tronok_harca_2_evad
  • Narxis
    ó :O aszittem kikerült valahogy az első rész bár a 00-s számozás gyanús volt.
  • Steve Downie
    Úgy látom felkerült a hivatalos YT oldalra is:

• MaRee
    Ez egy összefoglaló az első évadból.
  • skinnyman
    Ez miez?
  • Narxis
    Game of Thrones S2E00 You Win or You Die 720p WEB-DL H264-P2P!!!
  • ZZ88
    Pontosan, én se a színészre, hanem a karakterre tettem a megjegyzést.
  • a.carkey
    Az "apjának" akar(t) megfelelni. Minden tette ez irányba mutat, ezért is lett ekkora gecaj.
  • Steve Downie
    :D:D
  • MeoH #2208
    Az. De ez azt jelenti, hogy jo a szinesz. Epp ez a szerepe, utalatos kis suttyo :)
  • ZZ88
    De irritáló ez a kis geci királyfi.
  • Lacee
  • ForzaInter
  • ForzaInter
    ha eredeti nyelven kezd el valaki nézni egy sorozatot, akkor utána a magyar szinkron tényleg nagyon szarnak fog tűnni. de aki alapból szinkronnal kezdi el az ahhoz szokik hozzá. azért annyira nem borzasztóak sorozatok meg filmek szinkronjai, csak hát persze eredeti nyelven minden jobb, és azt überelni nagyon nehéz.
  • MaRee
    Hát ez tényleg nem jó magyarul, mint általában semmilyen film :)
  • Steve Downie
    Egyetértek, így, hogy az egész évadot angolul néztem meg, kínszenvedés lenne átváltani magyarra. Sok ismerősöm viszont szinkronosan kezdte el nézni, és ők azóta is arra esküdnek :)
  • Neoncsoves
    daenerys szinkronhangja mekkora shit... :D ez az egész film angolul a legjobb szerintem...
  • ToCsEk

• gulyasandras
    Game of Thores: The Complete First Season 517,860 (Units this Week) $17,602,061 1
  • Zomil
    trailer legjobb pillanata mikor Tyrion megüti Joffrey-t :D
  • Steve Downie
    Jó lesz nagyon!
  • RatBaG #2196
  • Neoncsoves
  • Andr0
    így is értettük ;) :D
  • kovi04
    Éééés többszörös szóismétlés, de jó vagyok!
  • kovi04
    A 9gag-en az egyik GoT-os képnél az egyik agyhalott elárulta a hozzászólások között a széria egyik legnagyobb csavarját (legalábbis azt, hogy kik halnak majd meg). Legyetek óvatosak!
  • Láma!
    a sárkányok nem azok a tipikusan gyorsnövésű lények
  • Szolnokboy1
    a 2. évadban lesznek nagy, tűzokádó sárkányok?
  • Shiwo
    argh..beteg..
  • Andr0
    ne xDDDD
  • MaRee

:D :D :D ::D
  • ddany7
    köszi mostmár értem, meg beugrott,csak hirtelen nem emlékeztem, hogy a jelvény mint jelöl :)
  • Steve Downie
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Én olvastam a könyvet is, és szerintem arra gondolnak a srácok, hogy Tyrion az első évadban a sátorban beszélgetett arról az apjával, Tywin-al, hogy a fater őt szeretné majd a nővéréhez, Cersei-hez küldeni, hogy legyen az újonnan megválasztott király keze.
    Ha jól sejtem azért spoileresek a képek, mert az első évadban csak beszéltek róla, de nem történt meg, hiszen elfoghatták volna odafelé útközben, vagy megölhette volna egy vadkan, stb. A képek viszont elárulják, hogy gond nélkül eljut majd a Lannister-ek várába, ami egyébként valóban meg fog történni a könyv szerint is.
  • ddany7
    spoilerben írja már le valaki a kitűzőről mit kell tudni,mert én megnéztem az évadot,de már nem emlékszem rá,mi a sztorija
  • toysoldier
    én is arra gondoltam, ezért nem értettem, hogy miért spoiler :]