19495
10802156721311543414.jpg

A sorozat aktuális sztoriján túlmutató (tehát a könyvet érintő) kérdéseket, válaszokat, spoilereket
legyetek szívesek az író topicjában [link] tárgyalni.

A viták elkerülése érdekében: amíg NEM adták le a magyar tv-ben az aktuális részt, addig használjátok a spoiler taget,
ha pedig már lement az HBO-n is, akkor lehet nyíltan beszélni a történésekről.

Interaktív térkép

Világtérkép

• Hoz_Hun
    Ha kibírod, akkor megérdemled, hogy egybe lásd az egészet. :)
  • Hoz_Hun
    Van már felirat egyébként.
  • Hoz_Hun
    Vááááágh, most megint várhatok egy hetet a következő részig. Ugye a húsvét miatt nem lesz eltolva vagy ilyesmi?
  • toysoldier
    nekem nagyon tetszett ez a rész, jó volt újra látni a szereplőket.
    ettől függetlenül 1-2 dolog nem tetszett, meg volt amit hiányoltam
  • Victor1103
    Nos megnéztem az első részt. Jó volt, tetszett, de én szerintem most megvárom amíg teljesen leadják és majd utána nézem meg egyben.
  • MaRee
    Óvatosan a spoilerekkel warezosok
  • Zomil
    HBO elöször feliratosan adta majd ha jol emlékszem 1héttel késöbb jött a szinkronos rész
  • ddany7
    Na hát annyira hanyatt nem vágtam magam,de egy király bevezető rész volt ez szerintem, következőben már tuti lesz valami OMG
  • berczely
    Szinkronos mindkettő évad! :) Persze van eredeti nyelven is!
  • JethroHUN
    Régen néztem már az első évadot, nem emlékszem. Szinkronos volt vagy feliratos? A 2. évad az csak szinkronos nem? ha az HBO fogja adni.
  • Neoncsoves
    még a 2. részhez is lehet a mai nap folyamán szerencsénk, ugyanis egy táblázat szerint HBO GO-s előfizetőknek első 2 részt adják ma!
  • skinnyman
    WebDL változat mikor szokott lenni? A sima tévés 720p verziós nekem már szar ehhez :)
  • MaRee
    Nem néztem eddig na, most reggel jutott eszembe :D De már kivárom az estét jó kis sörökkel pizzákkal :)
  • Jakuza001
    Hogy te milyen lassu vagy. :PPP
  • MaRee
    Végre eljött a nagy nap :D

Amúgy wirágboltban már lehet kapni az első részt :)

Game.of.Thrones.S02E01.HDTV.XviD-AFG
  • simon7108
    tudom.még akkor megtaláltam amikor kérdeztem csak nem találtam a hozzá való verziót,de aztán jó lett ahhoz is amit találtam.
  • Zenszkij
    ezen az HBO GO-n hogy adják majd be?
  • Steve Downie
    ez a mu színvonal
  • Láma!
    felirat az S0200-hoz:

by halamita és csapata
  • jAsOn VoOrHeEs
    Gondoltam, hogy az első kommentelő rögtön legyilkolja majd a poént...
  • Zenszkij
    köszönjük április egy
  • jAsOn VoOrHeEs
    BREAKING: Elhalasztották a Game of Thrones 2. évadjának premierjét!
  • Shiwo
    ez egy kis ízelítő, a színészek beszélnek az első évadról, szerepükről, meg nagy általánosságban a második évadról (de nem tartalmaz több spoilert, mint az előzetesek)
  • skinnyman
    Itteni idő szerint csak hétfőn lesz gondolom? Mert valszeg kint nyomják elsején este.
  • Steve Downie
    Eljött a nagy nap. Sokat kellett rá várni, de látatlanban is sejthető, hogy megérte. GoT!!!!!
  • simon7108
    valaki látta már ezt az S02E00-t?
    mi ez?van hozzá felirat és valami 20 perces.
    az a baj,hogy a felirathoz való verziót nem találtam meg:S
    (HDTV refill)
  • LaliK
    Én is ezt mondtam de már nézem :D
  • Zomil
    nehéz lesz kivárni :D
  • szucsy89
    Na ezt tuti nem nézem meg, 1 napot már csak kibírok. :D
  • RatBaG #2233
    http://comment.blog.hu/2012/03/30/van_hat_jelenetunk_a_tronok_harca_evadnyitobol
  • Prof William
    Azt hiszem egy ilyen endingel kis is békülnénk. Ő pöcsfelségének remélhetőleg majd kinéz valami hasonló vég az elkövetkező évadok folyamán. :)
  • MeoH #2231
    Hat aprilisra igertek, de sztem abbol mar nem lesz semmi... A konyvek meg etalonok, akinekkicsit is tetszett a sorozat, annak kotelezo elolvasni.
  • RatBaG #2230
  • toysoldier
    ha minden igaz, akkor áprilisban
    de már olvastam olyat is, hogy nyáron vagy év végén..
  • Hoz_Hun
    Tényleg. Mikor jelenik meg az 5. könyv magyarul?
  • Hymtozis
    Min. 4x láttam össze-vissza első évadot HBO-n, magyar, angol szinkronnal, aztán itt kérdeztem meg érdemes-e elolvasni, mondták, h igen.
    Elolvastam mindegyik könyvet, és vmi isten, azóta én is fertőzöm vele az embereket...
  • Zomil
    nekem a könyv elolvasása nélkül is a kedvencemmé vált, bár tény h utána elolvastam a könyvet is :D
  • Láma!
    valószínűleg azért dicsérték agyon IMDB-n és azért csalodtál kicsit, mert nem olvastad el hozzá a könyveket:)

a könyvek nélkül "csak" egy jó sorozat, de nem kiemelkedő, hozzáolvasva viszont kiváló mind a film, mind a könyvek.
  • ddany7
    a kivételek táborát erősíted :D
  • Jim Morrison
    Múlt héten (vagy 2 hete) agyon dicsérték nekem a sorit, hogy milyen jó és kezdjem el nézni. Meg is néztem az első évadot tényleg nem rossz, tetszik ahogy több nagyobb szálon fut a sztori, bár kicsit csalódtam benne, mert az imdb n is sokat kapott. Azért majd megnézem a másodikat is, nem volt ez olyan rossz :)