19495
A sorozat aktuális sztoriján túlmutató (tehát a könyvet érintő) kérdéseket, válaszokat, spoilereket
legyetek szívesek az író topicjában [link] tárgyalni.
A viták elkerülése érdekében: amíg NEM adták le a magyar tv-ben az aktuális részt, addig használjátok a spoiler taget,
ha pedig már lement az HBO-n is, akkor lehet nyíltan beszélni a történésekről.
Interaktív térkép
Világtérkép
-
Hoz_Hun #2262 Ha kibírod, akkor megérdemled, hogy egybe lásd az egészet. :) -
Hoz_Hun #2261 Van már felirat egyébként. -
Hoz_Hun #2260 Vááááágh, most megint várhatok egy hetet a következő részig. Ugye a húsvét miatt nem lesz eltolva vagy ilyesmi? -
#2259 nekem nagyon tetszett ez a rész, jó volt újra látni a szereplőket.
ettől függetlenül 1-2 dolog nem tetszett, meg volt amit hiányoltam -
#2258 Nos megnéztem az első részt. Jó volt, tetszett, de én szerintem most megvárom amíg teljesen leadják és majd utána nézem meg egyben. -
MaRee #2257 Óvatosan a spoilerekkel warezosok -
#2256 HBO elöször feliratosan adta majd ha jol emlékszem 1héttel késöbb jött a szinkronos rész -
ddany7 #2255 Na hát annyira hanyatt nem vágtam magam,de egy király bevezető rész volt ez szerintem, következőben már tuti lesz valami OMG -
#2254 Szinkronos mindkettő évad! :) Persze van eredeti nyelven is! -
#2253 Régen néztem már az első évadot, nem emlékszem. Szinkronos volt vagy feliratos? A 2. évad az csak szinkronos nem? ha az HBO fogja adni. -
Neoncsoves #2252 még a 2. részhez is lehet a mai nap folyamán szerencsénk, ugyanis egy táblázat szerint HBO GO-s előfizetőknek első 2 részt adják ma! -
#2251 WebDL változat mikor szokott lenni? A sima tévés 720p verziós nekem már szar ehhez :) -
MaRee #2250 Nem néztem eddig na, most reggel jutott eszembe :D De már kivárom az estét jó kis sörökkel pizzákkal :) -
#2249 Hogy te milyen lassu vagy. :PPP -
MaRee #2248 Végre eljött a nagy nap :D
Amúgy wirágboltban már lehet kapni az első részt :)
Game.of.Thrones.S02E01.HDTV.XviD-AFG -
simon7108 #2247 tudom.még akkor megtaláltam amikor kérdeztem csak nem találtam a hozzá való verziót,de aztán jó lett ahhoz is amit találtam. -
Zenszkij #2246 ezen az HBO GO-n hogy adják majd be? -
#2245 ez a mu színvonal -
#2244 felirat az S0200-hoz:
by halamita és csapata -
#2243 Gondoltam, hogy az első kommentelő rögtön legyilkolja majd a poént... -
Zenszkij #2242 köszönjük április egy -
#2241 BREAKING: Elhalasztották a Game of Thrones 2. évadjának premierjét! -
#2240 ez egy kis ízelítő, a színészek beszélnek az első évadról, szerepükről, meg nagy általánosságban a második évadról (de nem tartalmaz több spoilert, mint az előzetesek) -
#2239 Itteni idő szerint csak hétfőn lesz gondolom? Mert valszeg kint nyomják elsején este. -
#2238 Eljött a nagy nap. Sokat kellett rá várni, de látatlanban is sejthető, hogy megérte. GoT!!!!! -
simon7108 #2237 valaki látta már ezt az S02E00-t?
mi ez?van hozzá felirat és valami 20 perces.
az a baj,hogy a felirathoz való verziót nem találtam meg:S
(HDTV refill) -
#2236 Én is ezt mondtam de már nézem :D -
#2235 nehéz lesz kivárni :D -
#2234 Na ezt tuti nem nézem meg, 1 napot már csak kibírok. :D -
#2233 http://comment.blog.hu/2012/03/30/van_hat_jelenetunk_a_tronok_harca_evadnyitobol -
Prof William #2232 Azt hiszem egy ilyen endingel kis is békülnénk. Ő pöcsfelségének remélhetőleg majd kinéz valami hasonló vég az elkövetkező évadok folyamán. :) -
#2231 Hat aprilisra igertek, de sztem abbol mar nem lesz semmi... A konyvek meg etalonok, akinekkicsit is tetszett a sorozat, annak kotelezo elolvasni. -
#2230 -
#2229 ha minden igaz, akkor áprilisban
de már olvastam olyat is, hogy nyáron vagy év végén.. -
Hoz_Hun #2228 Tényleg. Mikor jelenik meg az 5. könyv magyarul? -
Hymtozis #2227 Min. 4x láttam össze-vissza első évadot HBO-n, magyar, angol szinkronnal, aztán itt kérdeztem meg érdemes-e elolvasni, mondták, h igen.
Elolvastam mindegyik könyvet, és vmi isten, azóta én is fertőzöm vele az embereket... -
#2226 nekem a könyv elolvasása nélkül is a kedvencemmé vált, bár tény h utána elolvastam a könyvet is :D -
#2225 valószínűleg azért dicsérték agyon IMDB-n és azért csalodtál kicsit, mert nem olvastad el hozzá a könyveket:)
a könyvek nélkül "csak" egy jó sorozat, de nem kiemelkedő, hozzáolvasva viszont kiváló mind a film, mind a könyvek. -
ddany7 #2224 a kivételek táborát erősíted :D -
#2223 Múlt héten (vagy 2 hete) agyon dicsérték nekem a sorit, hogy milyen jó és kezdjem el nézni. Meg is néztem az első évadot tényleg nem rossz, tetszik ahogy több nagyobb szálon fut a sztori, bár kicsit csalódtam benne, mert az imdb n is sokat kapott. Azért majd megnézem a másodikat is, nem volt ez olyan rossz :)