19495
A sorozat aktuális sztoriján túlmutató (tehát a könyvet érintő) kérdéseket, válaszokat, spoilereket
legyetek szívesek az író topicjában [link] tárgyalni.
A viták elkerülése érdekében: amíg NEM adták le a magyar tv-ben az aktuális részt, addig használjátok a spoiler taget,
ha pedig már lement az HBO-n is, akkor lehet nyíltan beszélni a történésekről.
Interaktív térkép
Világtérkép
-
#2627 Erről nekem a Varys és Ned közötti beszélgetés ugrik be, ami a cellában zajlott.
Lehet tartásod, de az sokszor az életed végét jelenti. Ned is meghajolt, és sutba dobta a tartását, hogy mégis lefejezték, ám ezért csak Joffry ostobasága a felelős.
Természetesen tény, hogy ott és akkor nem a szövegtől függött, hogy életben marad-e, vagy sem Bravoos első kardja. Én egyébként végig azon töprengtem, hogy miért nem kapott fel egy kardot a földről? Akkor és ott már volt egy-két elérhető fegyver... -
Neoncsoves #2626 vagy csak volt tartása a csávónak -
#2625 Ego több volt mint bölcsesség... -
#2624 Mekkora jelenet volt :)
-
#2623 :DDD -
#2622 Game of Tron -
#2621 A Trónok Harca sörei :D -
#2620 -
#2619 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Egyetlen jelenetet tettem volna be ebbe a részbe, ha már a könyvhöz képest ennyit változtattak a történeten: Joffreyt nem azonnal mentik meg a kikötői balhé után, csak pár perc elteltével, és sajna későn, csak miután egy benga néger medieval aidses állat a koponyájáig hatol a seggén át egy ... "buzogánnyal", és megmozgatja a szerszámával Joff szemgolyóit. :D -
sandor8206 #2618 jaja azt már rég tutira megették :-) -
#2617 lol xD -
MaRee #2616 Nem tehén volt az -
#2615 Ez durva volt gyerekek, tetszett, hogy SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!pofán dobták tehénszarral Dzsofrit.. :D -
#2614 Ez nem ez...eeezz XD hát ez kömény -
G_ArchAngel #2613 Oke, koszonom, akkor majd a gyujtemenybe az kerul, mert mar vegigszenvedtem igy. -
#2612 A 2HD-bol meg a repack verzio se tokeletes sajna. Egyreszt cenzurazott (rogton a visszatekintoben hallani, hogy a whore szot elcsaljak es van egyket furcsa vagas is) plusz kicsit ki van esve a hang a szinkronbol. Remelem lesz rendes immerse release, vagy lehet leszedek egy 1080p-t. -
suba53 #2611 A Game.of.Thrones.S02E06.HDTV.XviD-AFG release-ben is volt vagy négy helyen hasonló hiba.
De a repack már jó. Én PotPlayerrel nézem, hibátlan. -
#2610 Jott utana nem sokkal egy repack, azt toltsd le, mert ezt hibasan tette fel a feltolto! -
G_ArchAngel #2609 Kerdes:
En ezt nezem es VLC-vel, mind Win, mind OSX alatt es tobb resz is ismetlodik, visszaugras helyett:
Game.of.Thrones.S02E06.720p.HDTV.x264-2HD
Valakinek van hasonlo tapasztalata? -
#2608 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nem. DE egyre jobban elternek a konyvtol, ebben a masodik szezonban sokat valtoztattak a konyvhoz kepest... -
#2607 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!nem lopják el tőle -
#2606 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!nem emlékszem pontosan, de a könyvben is ellopják denitől a sárkányokat? mert ott talán nem ez rémlik... hm? -
#2605 Itt meg a "hivatalos" :) -
pauly #2604 itt már van hozzá -
#2603 van "nem hivatalos" magyar felirat érdekel valakit? -
#2602 ööö ez mi a faszom volt? -
Zenszkij #2601 te mit nézel? Dallas-t? -
#2600 Megnéztem a 4. rész. :Dafaq is that shit?: mi a szar ez komolyan? Nem olvastam a könyveket, de a 2. évad egyre jellegtelenebb. Már se trónhoz, se a harchoz az ég világon semmi köze. Néha beszélnek pár szót, hogy menni kéne harcolni ésatöbbi róla ennyi. Mi a kövi húzás a szellem sereg a LotR-ból? Elég gáz hogy egy 50 perces sorozatból(ami csak 10 rész évadonként) alig 20 perc a sztori. Csata jelenet megint szépen ki lett spórolva De ribancokból nincs hiány. Kezdem azt hinni hogy már nem is az HBO csinálja hanem a Brazzers vagy mi. -
G_ArchAngel #2599 Szerintem osszegyujtom es egyben nezem meg, mert agyfaszt kapnek egy eros befejezesnel. -
#2598 Az lesz -
#2597 Olvasd el a könyvet! :D -
#2596 Gyerekek, ez a rész nagyon adta. Egyre nehezebb kivárni az egy heteket :D -
Belkar #2595 Köszi! :) -
#2594 21.55-kor kezdődik ma. -
Belkar #2593 Valaki megtudná mondani hogy a 4. rész mikor lesz magyarul mert a bannerben a link nem működik :( -
#2592 -
#2591 Így készül A tűz és jég dala
+
Előrendelhető a Sárkányok tánca c. könyv két változatban:
Kartonált
Keménytáblás -
mindero #2590 Nem semmi -
#2589 -