19495
A sorozat aktuális sztoriján túlmutató (tehát a könyvet érintő) kérdéseket, válaszokat, spoilereket
legyetek szívesek az író topicjában [link] tárgyalni.
A viták elkerülése érdekében: amíg NEM adták le a magyar tv-ben az aktuális részt, addig használjátok a spoiler taget,
ha pedig már lement az HBO-n is, akkor lehet nyíltan beszélni a történésekről.
Interaktív térkép
Világtérkép
-
Evoluti0N #3149 Sztem nem ő. Csak hasonlít rá nagyon. Kicsit utána gugliztam és a szám 82-es, "Tyrion" 13 éves volt még csak akkor. -
#3148 :D:D
A Missingben is előre tudtam mi lesz, mikor őt megláttam. Az első részben rá is robbant a kocsi :D -
G_ArchAngel #3147 Kicsit off, de ma lattam egy uj Sean Bean filmet.
Tulelte. -
Zenszkij #3146 mit el nem vállalt :D:D a világot jelentő deszkák ugye.. -
Neoncsoves #3145 kicsit off, Tyrion más szerepben:D
0:30
-
SzinesGeza #3144 Ez nagyon jó! Már úgyis untam az FBI-lőalakost. :) -
MaRee #3143 -
#3142 http://iddqd.blog.hu/2012/07/06/zsenialis_tronok_harca_minecraftben -
#3141 http://comment.blog.hu/2012/07/04/elkeszult_a_tronok_harca_masodik_evadanak_16_bites_verzioja -
#3140 2-bol is van/volt/ anno azt vettem meg, mondom hatha jon a tobbi is, ugyhogy nalam most ugy nez ki a polcon hogy : tegla,konyv,tegla,tegla,tegla -
G_ArchAngel #3139 ...raadasul sok bestseller ugyanennyibe kerul feleennyi oldalszammal. -
MaRee #3138 Persze, ezért fogom mindenképp megvenni ezeket is, már ennyivel is támogatom / megtisztelem az író munkáját, amit megérdemel :) -
Evoluti0N #3137 Így nézve tényleg drága, de ha azt nézed, h az árához viszonyívta hány óra szórakozást nyújt mondjuk egy 1000 oldalas könyv (mondjuk egy játékhoz képest, ami sokszor 4-5 óra szórakozást nyújt 3x-4x ennyi áron), akkor már nem olyan drága. -
MaRee #3136 Hát igen egyenként így nem annyira gáz, de én általában többet rendelek egyszerre, így már alexandrán pl postakölséggel együtt egy huszasra jön ki. Ha külön-külön rendelem akkor még drágább, mert mindegyikhez külön megy a postaköltség. Pont valamelyik nap számoltam, kb 200 ezer forintnyi(ha nem több) könyvet olvastam eddig telefonon egy év alatt, amit be kéne szerezni.Így már nem tűnik olyan olcsónak :D -
#3135 Nem dohányzok, nem kocsmázok, nem mozizok, mert arra sincs pénzem ha spórolni akarok egyéb értelmes cuccokra, pl felújítani a konyhát :) -
G_ArchAngel #3134 4-5 doboz cigi, 8 korso sor, 3 koktel, 2-3 mozijegy - nem dragak a konyvej, egyszeruen nem szeretnek olvasni. -
#3133 2990 volt online rendeléssel. Azóta láttam féláron is. -
#3132 Ez hülyeség. Semmi baj a sima kiadással. -
MaRee #3131 Én is tervezem beszerezni már rég óta, de jelenleg sajnos nem nagyon van rá pénzem, plusz előtte kb 20 könyvet még be kell iktatni a gyűjteményembe :D Nem is csodálkozok hogy keveset olvasnak az emberek, sajnos elég drágák a könyvek. -
BlackWolf #3130 igen még , de már nembirok várni :) -
ddany7 #3129 igen, mindegyiket kemény kötésben vettem volna,de csak az 5-ből van :(
@3128
köszi :) -
Evoluti0N #3128 Jó szórakozást hozzá :) Jómagam az imént olvastam el a 4. könyvet, holnap kezdem az ötödiket. -
#3127 de ugye csak angolul van az 5.? :( -
BlackWolf #3126 Megörültem , hogy az 5. felkerült ebook formában aztán jött a pofon :)
Első 4 kötetet tableten olvastam(kicsi kényelmes nemkell a fényviszonyokra figyelni , súlya sincsen, 1lapon 1 egész könyv :D ) azóta nem is akaródzik könyv formájában kézbe venni semmit :) + azok amik felül vannak 1 szer elolvasom és kukázható sparban néztem 1et már esett szét a kötésnél ki se lehet hajtani rendesen :/ Viszont a kemény fedlapos tetszik ! Meg is veszem a héten szerintem, már 1 hónapja kijött a könyv és sehol az elektronikus változat :( -
ddany7 #3125 olvasás indul -
#3124 Szegedébe lehet csináltatni jó Trónok harcás pólókat!
link -
#3123 Most fejeztem be a 2. évadot. Hát.. nagyon jó kis sorozat, szokásos HBO minőség. :) Így volt jó, 2 nap alatt ledarálni 2 évadot. :DD Csak lenne 3. :D A befejezés azért elég kemény volt:) Kedvencem karakterem Tyrion lett. Mikor először láttam, akkor mondom: "ki ez a nyomorék?" de aztán nagyon megkedveltem, mert ő gondolkozik a legnormálisabban a Lannisterek közül. Azért Joffrey-t megölhették volna a csatában... na majd a 3. évadban! :D -
#3122 -
#3121 -
MaRee #3120 A végén Varys arcán felnyerítettem :D -
#3119 http://comment.blog.hu/2012/06/20/a_tronok_harca_osszes_dugasa_egy_videoban_18 -
Belkar #3118 Hát szerintem a Vörös Pusztaság aránytalanul nagyra sikerült (mondjuk nem emlékszem már hogy mennyi ideig kóboroltak ott Danyék) de összességében egész jó kis térkép. -
#3117 SPECULATIVE world map -
MaRee #3116 Érdekes, Quarthot én valahol egész máshol képzeltem el. Ez alapján Danyék útja is sokkal hosszabbnak tűnik, szó szerint keresztül sétálták a kontinenst :D -
Belkar #3115 Lehetne frissíteni a Világtérképet :)
-
Cef #3114 Az sajnos nem fog megtörténni. Azt hagyja, hogy befejezzék a sorozatot, de azt nyilatkozta, hogy a halála esetén nem folytathatják a könyveit. Persze ez lehet, hogy változni fog. -
Evoluti0N #3113 Engem nem a sorozat sorsa aggaszt (persze az is), hanem inkább a könyveké. Ha elpatkolt (ne adj Isten), akkor lesz-e valaki, aki befejezik a könyveket? -
Cef #3112 Emiatt nem kell aggódni. Az öregnek már vannak homályos elképzelései arról, hogy nagyjából hogyan fogja befejezni a történetet, és írt egy dokumentumot, hogy a halála esetén a forgatókönyvírók milyen irányba vigyék el a sztorit. -
#3111 sztem majd megírja más helyette ha bekrepál. vagy meg van már csak nem adja ki hagy fogyjon a mostani tovább. sorozatból meg igazán leadhatnának 3 évadnyit egy évbe. -
#3110 Igy van :) Az utolso 2 konyv 11ev volt neki. Az utolso 2t kicsit meg kellene porgetni.