19495
10802156721311543414.jpg

A sorozat aktuális sztoriján túlmutató (tehát a könyvet érintő) kérdéseket, válaszokat, spoilereket
legyetek szívesek az író topicjában [link] tárgyalni.

A viták elkerülése érdekében: amíg NEM adták le a magyar tv-ben az aktuális részt, addig használjátok a spoiler taget,
ha pedig már lement az HBO-n is, akkor lehet nyíltan beszélni a történésekről.

Interaktív térkép

Világtérkép

• bendáj17
    Jogos de mivel nincs meg a könyv így nem tudom, de ami késik az nem múlik.
  • [NST]Cifu
    Kb. a 3. könyvig. Mert reméljük, hogy a sorozat nem követi a 4. és 5. könyv mélyrepülését minőségben...
  • MaRee
    Nem mindig van tél a falon túl, csak a sarkkörön, az a "Land of always winter".

" And the area closest to my Wall is densely forested, so in that sense it's more like Canada — Hudson's Bay or the Canadian forests just north of Michigan. And then as you get further and further north, it changes. You get into tundra and ice fields and it becomes more of an arctic environment. You have plains on one side and a very high range of mountains on the other. Of course, once again this is fantasy, so my mountains are more like the Himalayas."

- George R. R. Martin

Egyébként meg ezen a világon évekig tart a nyár meg a tél és nem váltakoznak az évszakok, abba érdekesebb belekötni :D
  • NovaTerra
    Ha a falon túl mindig tél van és mindig fagyos a talaj, akkor, hogy lehetnek ott fák?
  • G_ArchAngel #3466
    Szerintem olvasd el a konyveket, de csak miutan az adott konyvhoz tartozo TV evad lement. Viccesen gyengenek fog tunni a sorozat :)
  • Sir Quno Jedi
    Énsenem olvasom el, mert már a filmmel kezdtem. Most már nem rontom el az élményt azzal, hogy azzal basszam fel az agyamat, hogy mi a különbség a könyv és a film között. Nekem ez már film marad (csak).
  • stargatelost
    Újranézés helyett miért nem olvassátok el? :) Többszöröse az élménynek :)
  • bendáj17
    Állati klassz :) Alig várom az új évadot. Pont ma fejeztem be az újra megnézést. 3-4 nap alatt megnéztem újra az első két évadot.
  • ProGabe #3462
    Hm, csak nem egy új trailer? De, az! :D

Van egy rövid jelenet is:

Meg fasza képek:

• RatBaG #3461
    http://comment.blog.hu/2013/03/21/george_r_r_martin_szerepelni_fog_a_tronok_harca_harmadik_evadaban
  • cylonflatus
    Mivel eddig ennyi szerepük van a sztori szerint. Na de majd...
  • BlackWolf
    Többet láttuk itt a sárkányokat mint a sorozatban :D:D
  • ProGabe #3458
    Ügyes reklám:

• bendáj17
    Nincs mit valaki olyasmi írt hogy április közepén lesz szinkronos. Én is nézem nagyban elölről.
  • atila4
    Köszönöm! Én is azt fogom tenni, hogy megnézem az első 2-t :D
  • mijki
    Ezt nem tudtam. :)
  • Piszkos  Fred
    De, Martin mondta is, hogy az szolgàltatta az alapot a történethez.
  • mijki
    Sziasztok!

Titeket a helyszín(Westeros) és a történet nem emlékeztet Angliára(Egyesült Királyságra) és a rózsák háborújára? Ott is két család egy lefejezés miatt ugrott egymásnak míg ki nem halt mind a két dinasztia.
  • NovaTerra
    Tényleg. :)
  • [NST]Cifu
    Osha, a vad nő, aki Bran mellett volt a 2. évadban.
  • NovaTerra
    Úgy néz ki, mint egy transzvesztita. Egyébként ki ő? Nem ismerem fel.
  • a.carkey
    Ez vagy Photoshop vagy Tévésop.
  • MaRee
    Nekem is az tűnt fel elsőre :D:D
  • cylonflatus
    Szép csaj, de megborotválkozhatott volna. Az a bajusz nem áll jól neki...
  • Mor3llo
    te jesszus, bocs a képméretért, nem néztem :/
  • Mor3llo
    kissed by fire
  • Mor3llo
    mi a...? :D
  • cylonflatus
    Vao, a "csúnya" csaj, mi?
  • cylonflatus
    Sose sajnáld!
  • a.carkey
    Brienne a premieren :)
  • bendáj17
    Az amerikai HBO március 31-én fogja bemutatni a sorozat harmadik szezonját, itthon pedig még egy napot sem kell várnunk, hogy nézhessük az új epizódokat, ráadásul sokak örömére eredeti hanggal, magyar felirattal. A Trónok harca szinkronját kedvelőknek sem kell elszontyolodniuk, hiszen az HBO pár hetes késéssel a magyarul beszélő változatot is elkezdi sugározni.

Én meg addig újra megnézem a két évadot elölről :)
  • atila4
    Szinkronosan mikor fogják vetíteni a 3. évadot?
  • mikusmate
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Oh my fucking god
  • stargatelost
    haha, jo vicc :-)
  • G_ArchAngel #3436
    nem
  • Micsu
    Jofrey4prez, remélem marad még 1 darabig :D igazi szarnyaláb :D
  • Narxis
    Az egész, szinte minden történetszál folytatását várom nagyon, talán leginkább a szőke csaj bekapcsolódását várom a sárkányokkal, remélem hamar beköszön Jofrey-nál. :D
  • Micsu
    melyik jelenet az omfg? :D
  • Mor3llo
    Ilyenkor picit sajnálom, hogy nem bírtam ki, és nekiugrottam a könyveknek :DD
  • Narxis
    O-M-F-G