19495
A sorozat aktuális sztoriján túlmutató (tehát a könyvet érintő) kérdéseket, válaszokat, spoilereket
legyetek szívesek az író topicjában [link] tárgyalni.
A viták elkerülése érdekében: amíg NEM adták le a magyar tv-ben az aktuális részt, addig használjátok a spoiler taget,
ha pedig már lement az HBO-n is, akkor lehet nyíltan beszélni a történésekről.
Interaktív térkép
Világtérkép
-
#3631 jaja
hát akkor már Arya se maradjon ki :D -
#3630 Cat is jó milf :) :D -
Ragnar360 #3629 huuuuu
ez jó kép:) -
#3628 House Stark
hm, Sansa jól néz ki -
Ragnar360 #3627 néha elgondolkodom, hogy vajon mennyit kereshetnek itt egyes színészek...ugye nagyon sokan vannak stb. van is hogy nem sokat szerepelnek, van olyan is, hogy nem is minden részben tűnik fel mindenki ugye ecetra.
sokat járnak kelnek, díjátadókon vannak, na meg premier, fullra kivannak öltözve etc. bar lehet ruhat kölcsönözni is meg minden, azért érdekelne, hogy nagjyabol mennyit kaphatnak, főleg ha az évad költségvetését is nézzük ami ha jól emlékszme ilyen 100 millio körül mözög. -
#3626 Erre a napra egy trauma elég volt, ne tetézd! :D -
#3625 az ilyenekkel vigyázni kell, én egy youtube video alatt futottam bele egy 4. könyves spoilerbe annak idején -
#3624 egy_ketmeteres_orias_egy_aggodo_anya_es_egy_gatlastalan_skot_-_a_tronok_harca_szinesznoivel_beszelgettunk/ -
#3623 haha :DD -
Micsu #3622 sqj mikor öltöztél be mikulásnak? -
G_ArchAngel #3621 Van, csak most nincs ideje veled foglalkozni :)
-
#3620 Azt tudtad, hogy nincs mikulás??? :D -
#3619 :/ részvétem -
#3618 Ó, baszki. Akik még nem olvasták a könyveket, óvakodjatok minden ilyen Facebookos fan clubtól, és azok hozzászólásaitól. Az előbb véletlenül egy akkora halál - spoilerbe botlottam, hogy azóta szar a napom. :/
-
kissssss #3617 -
Ragnar360 #3616 itt vagyok:) -
29spotty #3615 Nekem az első rész kicsit nehézkesen indult, de remélem belendülnek. Jó lesz ez szerintem. Legalábbis az első kettőt bírtam. Vágjátok az HBO GO-t? Itt egy reggel megnézhető egy csomó minden. -
G_ArchAngel #3614 En pont a Vikings utan neztem meg, igy Jon Snow jelenetenel elkezdtem Ragnar-t keresni a szereplok kozott:) -
#3613 na megnéztem én is, Dany része tetszett, főleg a Makulátlanok. remélem Erős Belwas nem végleg maradt ki. összességében nem volt olyan jó rész szerintem, de lesz ez jobb is -
#3612 jaa, én azt hittem nem rég raboltak ki egy várost.... :) -
Hoz_Hun #3611 Háháá királyság. A köv epizódban lesz végre Arya. :)
Amúgy szerintem tök jó rész volt, nem értem hogy volt unalmas pár embernek. Nekem váratlanul ért véget, úgy néztem volna tovább. -
suba53 #3610 Azon vették a hajókat, amikkel el tudtak jönni onnan.
A makulátlanok seregére más alkupozíciója van. :-) -
#3609 Módosítani kellene a következő rész időpontját. -
vidu01 #3608 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Az aranyból amit összeszedtek (elloptak) abból a gazdag sivatagi városból. Most nem jut eszembe a neve. -
#3607 Es szted mibol? :) -
#3606 nem hiszem.. fogja és megveszi őket... -
MrAndree #3605 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Oh, nem olyan biztos, hogy nem értették. :D -
#3604 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Khalesi rámegy szerintetek erre a kiképzett hadseregre? Van egy olyan érzésem, hogy nem véletlen csinálták úgy, hogy a kereskedő kurvázta meg kioktatva beszélt róluk :D Igaz, hogy nem értették de a nézőben kiváltotta az ellenszenvet, szóval szerintem pusztulni fog az ember. Aztán Khalesi meg viszi magával a hadsereget. -
Stockbauer33 #3603 4-ik -
MaRee #3602 Nehéz beírni a googlebe? Nem tudom egyébként. -
#3601 Egyszerűen csak junkie-t kell olvasni. Azt írták tegnap, hogy elvileg két hét múlva lesz. De természetesen szinkron= -
Ragnar360 #3600 ennyire erővel már maga a kérdésed is fölösleges volt, vagy butaság...
én megmondanám most amugy, de hülyeséget nem akarok mondani... előszőr tán 1 hét csúszásról volt szó tehát az első rész majd most vasárnap, de tán már lehet le is adták hétfőn...nemtudom -
#3599 berendelték a 4. évadot. -
#3598 Azt már nehéz lett volna oda írni, h mikor? -
MaRee #3597 Igen. -
#3596 Mostani (3.) évad lesz szinkronnal? -
#3595 "A könyv még követhetetlenebb. "
Ez nem igaz, a könyv rettentő jól követhető (GRRM mindig visszautalgat, sose hagyja elveszni az olvasót), a sorozattal ellentétben. Szerintem itt is a többség csak azért érti a szálakat, mert többször végignézte az évadokat, amúgy szerintem esély se lenne mindent levágni. Persze lehet csak én gondolom így ezt az utóbbit :) -
#3594 Akik a sok és követhetettlen karakterszál miatt aggódnak, azoknak nem árt tudni, hogy így is több karakter ki lett véve. A könyv még követhetetlenebb. :)
Például én kicsit sajnálom, hogy kimaradt Erős Belwas. -
#3593 Ha nem érdekelne senkit, akkor nem beszélnének róla.
Amúgy kifejezetten jó rész volt, öröm látni hogy volt pénz bőven cgi-ra és nem kellett a sárkányokat dobozba zárni:D -
Micsu #3592 de jó hogy minden második postban azt kell olvasni hogy könyv, itt senkit nem érdekel a könyv, hányszor lett már elmondva?