Game of Thrones (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Jogos de azért csak a sorozatról lenne szó nem a könyvekről.
Ott a könyves topik, ott lehet.

az amúgyot nem rövidítjük ám-nak

Egyébként lenne téma bőven most már a sorozat el fog térni tényleg a könyvektől, lehet találgatni mi lesz, lehetne értékelni az új szereplőket, hogy kinek hogy jönnek be az adott szerepre.

De jaaa itt a spoiler politika ami miatt érdemben ezekről nem lehet beszélni.......
Jól van na hagyjuk már itt is ezt a fajvédő dumát. 😊
Nekem a szőke ázsia nők jönnek be nagy mellekkel.
Inkább térjetek vissza a "Ki a legjobb nő a sorozatban?" című vitára. Ez az autós dolog aligha illik ide.
Ennel mar csak az lenne szebb, ha focirol kezdenel szakerteni arra alapozva, hogy magyar focistakkal vagy korulveve 😄

Amugy nem jott at a lenyeg, amint latom, de ez a te esetedben ugye nem az elso alkalom. Irhattam volna Honda, Toyota, Mazdat is. A lenyeg, hogy mindenkinek mas a legjobb, felesleges altalanositani es kategorizalni.

http://gaborszantai.co.uk/

Kongy
Az, hogy a magyar autószerelők nem tudnak mit kezdeni velük, az egy dolog 😄 BMW jó autó, és pont.

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

Count Adyn
Akkor világosíts fel minket pórnépet hogy mi a jó autó?😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

ez nem bizonyít semmit. autószerelőkkel vagyok körülvéve, nekik lehet több tapasztalatuk van 20-30-40 év alatt mint neked. 😊
Igen.
#9435 Bizony.
Molnibalage
Szerintem meg a szépségnek nincs se bőr, se semmilyen színe. Én már minden rasszba tartozó nőt találtam elképesztően gyönyörűnek.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Kongy
Ugye Missandei-re gondolsz? 😄 Mert ha igen, akkor egyetértek 😄

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

És mégis a legszebb nő a sorozatban se nem fehér, se nem szőke, se nem kék szemű.
picket
orly? (2005-2014-ig 4 különböző kategória 38 nyerteséből 23 német, de te biztos jobban tudod)

ಥ_ಥ

Német autó szóba sem jöhet ha legjobb autókról van szó. 😊
Systore
Kata
"This test has not been published!"

[/cserf][/fülünyúl]

picket
Megtennéd, hogy kijelented helyettem, hogy nekem ki tetszik? Köszi!

ಥ_ಥ

szabii98
House Targaryen

57% Alignment, 55% Loyalty, 65% Aspiration and 54% Family!

I met God. She's black

Molnibalage
House Tully

27% Alignment, 82% Loyalty, 74% Aspiration and 65% Family!

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Neked sem lehet mindig igazad.

Vagy a BMW a legjobb... Ja nem! Az Audi sokkal jobb? Vagy az a Mercedes?

Sir Quno Jedi
Jah, én mindég ezt ugattam, hogy a fehér nők a legszebbek, pláne a készeműek, netán szőkék.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

ToCsEk
House Hightower
60% Alignment, 64% Loyalty, 41% Aspiration and 42% Family!

¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?

Malakai
^_^ Arryn

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Systore
újabb kvíz izé

House Mormont
33% Alignment, 73% Loyalty, 41% Aspiration and 27% Family!
Jim Morrison
utcán (bármikor, bárhol) 5 perc alatt 5 jobb csajt látok<#banplz>

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

ForzaInter
huh, sansa már 2010-ben is nagyon szép volt😄

Yo, Bitch!

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Zenszkij
<#smile>

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

picket

Határozottan és érdekesen meghívtuk. Vannak golyóink (üveg - kék is, meg egyéb színes). Biztosan elakadt, vagy lelőtték a gépét...

&#3237;_&#3237;

Zenszkij
lenne benne a nagy lófaxt

Nem biztos, hogy értem, hogy mit nem értesz.

picket
99%-ban tapasztalatból beszél, a maradék 1%... <#idiota>

&#3237;_&#3237;

Molnibalage
bar szerintem Anna Kendrick peldaul siman benne lenne
<#fejvakaras>

Zenszkij
<#eljen>

Kb ezzel 100%-ig egyetértek, annyira szánalmas, ahogy nyafognak meg irigykednek a neten az emberek ahelyett, hogy tennének valamit a való életben.
semmi sem elerhetetlen, csak akarni kell es valamit tenni erte - ha erdekes vagy es megfelelo a megjelenesed, jol beszeled a nyelvet akar egy szineszno is elmegy veled randizni, nem a nagyobb sztarok persze - bar szerintem Anna Kendrick peldaul siman benne lenne - de minden no szereti az erdekes tarsasagot es sokan ertekelik, ha van golyoja a sracnak, nem csak az interneten nyafog, hogy 'jaj, de jo lenne, ha...'

DasIsFuck
Na de akit az utcán látsz az az elérhető kategória, akit meg az interneten meg amcsi sorozatokba a nem elérhető kategória.
Ha csak magamból indulok ki az utóbbinál kevésbé "fájdalmas" az esélytelenség.

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

Tikal
Valakinek meg az.. attól függetlenül is hogy lehet az utcán sétálva 5 perc alatt szebbet talál, de ez ki a francot érdekel? ... neki tetszik, ezért szúrta be a képet, valószínűleg ő is látott már jobb csajt, de random street fotókat csak nem rakhat be a GoT topikba 😊

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

És mondtam én, hogy az?
Attól, hogy ez a GoT topik, még mindig nem lett belőle hú de jó nő.
ProGabe

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Unknow
Nem is tudtam, hogy nagy Sailor Moon rajongó:

Kár, hogy Gregor kinyírta mielőtt elnyomhatta volna transformos táncot <#idiota>
ForzaInter
minden jó csajra az a válasz, hogy az utcán 5 percenként lát jobbat az ember😄

Yo, Bitch!

picket
Talán nyissunk egy topikot az utcán sétáló lányoknak, és írjuk tele kisebb-mint-hárommal meg "fapfapfap"-el? Esetleg még a klásszikus "sunáznám" is beleférhet néha, hiszen ott amúgy sem lenne más téma...

&#3237;_&#3237;

Tikal
gondolom feltűnt hogy ez nem az utcán sétáló lányok topikja....

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

Kongy
Belenéztem a magyar szinkronos 4. évadba... Oberyn szinkronhangja te jó ég! XD Nem megfelezi, elnegyedeli Pedro alakítását....

Jim Morrison
<#banplz>

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

ProGabe

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Van akinek jól áll. Nem kell földhözragadtnak/szélsőségesen konzervatívnak lenni.