19495
10802156721311543414.jpg

A sorozat aktuális sztoriján túlmutató (tehát a könyvet érintő) kérdéseket, válaszokat, spoilereket
legyetek szívesek az író topicjában [link] tárgyalni.

A viták elkerülése érdekében: amíg NEM adták le a magyar tv-ben az aktuális részt, addig használjátok a spoiler taget,
ha pedig már lement az HBO-n is, akkor lehet nyíltan beszélni a történésekről.

Interaktív térkép

Világtérkép

• Caliph
    és a szeme se gyógyult be bericnek
  • Caliph
    begyógyulnak de a heg megmarad,emlékezz csak bericre amikor mutogatja a sebeit aryának és arról beszélgetnek thorossal hányszor élesztette fel
    és szerintem a fájdalom érzet is megmaradhat egy darabig
  • Prof William
    Egy érdekes dolog...

Amikor felélesztenek valakit, akkor a sebei begyógyulnak mint ahogy anno a hound párbajnál is láthattuk.

Havas mégis ott sziszegett és látszott hogy fájnak a késszúrások miután feléledt. És a sebei sem tűntek gyógyultnak.

Akkor hogy van ez?
  • Caliph
  • Prof William
  • Stockbauer33 #14336
  • picket
    Milyen szöveg van a háttérben, mert nem kékhalál...
  • Prof William
    Jó hír!

Rövidebb évad de hoszabb részek!
  • Prof William
    Cersei zavarban...

• skinnyman
    Lannister-ek ezt erdemlik :)
  • Renegade
  • Jim Morrison
  • Rockynhooo
    Lannister katonák és Unsullied-ek gyakják benne egymást
  • Stockbauer33 #14328
  • Rockynhooo
    Kint az új trailer!
  • ToCsEk
    van egy privát videó itt arra megy a spekulálás redditen :D
  • BreakDown89
    Vát? :o
  • Jim Morrison
    fotók
  • Ainz
    Pár óra és elvileg jön a trailer!!!!! THE HYPE IS REAL
  • Stockbauer33 #14322
    8 hét múlva indul a Trónok harca 7. évada

• lck #14321
    mert olyan jó látni őket
  • Master91
    miért nem spoilerba az ilyen 5 méter hosszó képet ???
  • sata75
    Tudom, hogy beállított meg nem valós érzelmeket mutatnak, de én ellágyultam kicsit ahogy nézegettem ezeket a képeket:)
    És Lana még mindíg jobb nő mint a sárkánylady:)
    Utoljára szerkesztette: sata75, 2017.05.17. 11:51:59
  • Prof William
    Amikor egy karrier félremegy...

• lck #14317
  • bega82
    "biztos van valami meg nem nevezett, huszadrangú unokatestvér, aki nem volt ott a robbanáskor"

Ser Garlan Tyrell. Az egyik legjobb kardforgató.
  • Jim Morrison
    Azt hittem valami új csajos kép lesz. SPOILER fyi
  • Kissssss0 #14314
    csak saját felelősségre.

Utoljára szerkesztette: Kissssss0, 2017.05.06. 20:29:22
  • Caliph
    kiskorában az ember nem értékeli amikor egy 40es tanárnéni a térdére fekteti és elfenekeli...később ezért jó sokat kell fizetni :D

• Count Adyn
    jah:D
  • Caliph
    azért sansának is van befolyása a kis robinkára úgy gondolom. És sansa épp nincs jóban kisujjal.
  • suba53
    Szerintem Kisujj nem nagyon fog meghalni. Kivégezni sem fogják, mert a völgy lovagjaival nyertek végül is a Boltonok ellen.
    Kényszerű szövetség marad szerintem, és az ellenérzést majd a hideg szelek elfújják.
  • Shiwo
    "(egyáltalán ki fog örökölni ha a mamit elviszi a szívroham?)"

biztos van valami meg nem nevezett, huszadrangú unokatestvér, aki nem volt ott a robbanáskor

Riverrun - akinek előbb feltűnik, hogy a Freyeknek annyi, és elegendő hadereje van, hogy elfoglalja
  • Zozo0122 #14308
    A Vale és a folyóvidék jó része Kisujjé. Robin még kicsi, amúgy is csak báb.
  • Kissssss0 #14307
    egynéhány "királyságnak" nem áll túl fényesen a jövője most hogy néhány részt újranéztem mielőtt még elkezdődne az új évad.

dorne: Martellek kb kihaltak és most a 3 homoki ribi meg az anyjuk vezeti a bazárt.

highgarden: ha jól tudom akkor a nagy tűzijáték alkalmával ők is füstbe mentek és most csak a nagymammertől függ minden.
    (egyáltalán ki fog örökölni ha a mamit elviszi a szívroham?)

casterly Rock: ha jól tudom akkor ez most Jaime tulajdona lett elvileg mivel ö már nem tagja a királyi testőrségnek.

stormlands: ??? cersei ???

Iron Islands: jelenleg euron tartja kézben a dolgokat a szigeteken de mivel yara és theon már keresztül húzta az eredeti terveit így most hoppon maradt... vagy esetleg fel fogja ajánlani a friss hajóhadát cerseinek?(meg a nagy szerszámát is?)

riverrun: freyekböl süti lett arya gondos munkájának köszönhetően + még a nagypapáról is gondoskodott ha már arra járt, szóval akkor most ki is az úr itt? edmure vissza veszi talán?

vale: nem jósolok túl sok jövőt ennek a wannabe Joffrey gyereknek... mi is volt a neve? ropi? robin? mindegy is...

winterfell: sansa és jon most kézben tartják a dolgokat... még.
  • Caliph
    topicszintű fogadás kéne arról hogy ha kisujj meghal az hogy fog megtörténni :D gondolom nem lesz egyszerű történet :D
  • Stockbauer33 #14305
  • Stockbauer33 #14304
  • skinnyman
    Ezekbol mondjuk altalaban egyszerre tobb valaszt is meg szokott jelolni :)
  • Pares
    BCAD