19495
A sorozat aktuális sztoriján túlmutató (tehát a könyvet érintő) kérdéseket, válaszokat, spoilereket
legyetek szívesek az író topicjában [link] tárgyalni.
A viták elkerülése érdekében: amíg NEM adták le a magyar tv-ben az aktuális részt, addig használjátok a spoiler taget,
ha pedig már lement az HBO-n is, akkor lehet nyíltan beszélni a történésekről.
Interaktív térkép
Világtérkép
-
#14341 és a szeme se gyógyult be bericnek -
#14340 begyógyulnak de a heg megmarad,emlékezz csak bericre amikor mutogatja a sebeit aryának és arról beszélgetnek thorossal hányszor élesztette fel
és szerintem a fájdalom érzet is megmaradhat egy darabig -
Prof William #14339 Egy érdekes dolog...
Amikor felélesztenek valakit, akkor a sebei begyógyulnak mint ahogy anno a hound párbajnál is láthattuk.
Havas mégis ott sziszegett és látszott hogy fájnak a késszúrások miután feléledt. És a sebei sem tűntek gyógyultnak.
Akkor hogy van ez? -
#14338 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Prof William #14337 -
Stockbauer33 #14336 -
#14335 Milyen szöveg van a háttérben, mert nem kékhalál... -
Prof William #14334 Jó hír!
Rövidebb évad de hoszabb részek! -
Prof William #14333 Cersei zavarban...
-
#14332 Lannister-ek ezt erdemlik :) -
Renegade #14331 -
#14330 -
#14329 Lannister katonák és Unsullied-ek gyakják benne egymást -
Stockbauer33 #14328 -
#14327 Kint az új trailer! -
#14326 van egy privát videó itt arra megy a spekulálás redditen :D -
BreakDown89 #14325 Vát? :o -
#14324 fotók -
#14323 Pár óra és elvileg jön a trailer!!!!! THE HYPE IS REAL -
Stockbauer33 #14322 8 hét múlva indul a Trónok harca 7. évada
-
#14321 mert olyan jó látni őket -
#14320 miért nem spoilerba az ilyen 5 méter hosszó képet ??? -
sata75 #14319 Tudom, hogy beállított meg nem valós érzelmeket mutatnak, de én ellágyultam kicsit ahogy nézegettem ezeket a képeket:)
És Lana még mindíg jobb nő mint a sárkánylady:)
Utoljára szerkesztette: sata75, 2017.05.17. 11:51:59 -
Prof William #14318 Amikor egy karrier félremegy...
-
#14317 -
bega82 #14316 "biztos van valami meg nem nevezett, huszadrangú unokatestvér, aki nem volt ott a robbanáskor"
Ser Garlan Tyrell. Az egyik legjobb kardforgató. -
#14315 Azt hittem valami új csajos kép lesz. SPOILER fyi -
Kissssss0 #14314 csak saját felelősségre.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: Kissssss0, 2017.05.06. 20:29:22 -
#14313 kiskorában az ember nem értékeli amikor egy 40es tanárnéni a térdére fekteti és elfenekeli...később ezért jó sokat kell fizetni :D
-
#14312 jah:D
-
#14311 azért sansának is van befolyása a kis robinkára úgy gondolom. És sansa épp nincs jóban kisujjal. -
suba53 #14310 Szerintem Kisujj nem nagyon fog meghalni. Kivégezni sem fogják, mert a völgy lovagjaival nyertek végül is a Boltonok ellen.
Kényszerű szövetség marad szerintem, és az ellenérzést majd a hideg szelek elfújják. -
#14309 "(egyáltalán ki fog örökölni ha a mamit elviszi a szívroham?)"
biztos van valami meg nem nevezett, huszadrangú unokatestvér, aki nem volt ott a robbanáskor
Riverrun - akinek előbb feltűnik, hogy a Freyeknek annyi, és elegendő hadereje van, hogy elfoglalja
-
Zozo0122 #14308 A Vale és a folyóvidék jó része Kisujjé. Robin még kicsi, amúgy is csak báb. -
Kissssss0 #14307 egynéhány "királyságnak" nem áll túl fényesen a jövője most hogy néhány részt újranéztem mielőtt még elkezdődne az új évad.
dorne: Martellek kb kihaltak és most a 3 homoki ribi meg az anyjuk vezeti a bazárt.
highgarden: ha jól tudom akkor a nagy tűzijáték alkalmával ők is füstbe mentek és most csak a nagymammertől függ minden.
(egyáltalán ki fog örökölni ha a mamit elviszi a szívroham?)
casterly Rock: ha jól tudom akkor ez most Jaime tulajdona lett elvileg mivel ö már nem tagja a királyi testőrségnek.
stormlands: ??? cersei ???
Iron Islands: jelenleg euron tartja kézben a dolgokat a szigeteken de mivel yara és theon már keresztül húzta az eredeti terveit így most hoppon maradt... vagy esetleg fel fogja ajánlani a friss hajóhadát cerseinek?(meg a nagy szerszámát is?)
riverrun: freyekböl süti lett arya gondos munkájának köszönhetően + még a nagypapáról is gondoskodott ha már arra járt, szóval akkor most ki is az úr itt? edmure vissza veszi talán?
vale: nem jósolok túl sok jövőt ennek a wannabe Joffrey gyereknek... mi is volt a neve? ropi? robin? mindegy is...
winterfell: sansa és jon most kézben tartják a dolgokat... még. -
#14306 topicszintű fogadás kéne arról hogy ha kisujj meghal az hogy fog megtörténni :D gondolom nem lesz egyszerű történet :D
-
Stockbauer33 #14305 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Stockbauer33 #14304 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#14303 Ezekbol mondjuk altalaban egyszerre tobb valaszt is meg szokott jelolni :) -
Pares #14302 BCAD