19495
10802156721311543414.jpg

A sorozat aktuális sztoriján túlmutató (tehát a könyvet érintő) kérdéseket, válaszokat, spoilereket
legyetek szívesek az író topicjában [link] tárgyalni.

A viták elkerülése érdekében: amíg NEM adták le a magyar tv-ben az aktuális részt, addig használjátok a spoiler taget,
ha pedig már lement az HBO-n is, akkor lehet nyíltan beszélni a történésekről.


Interaktív térkép

Világtérkép


 • peterjhon7328 #19495
  Nice
 • RatBaG #19494
 • Quantumleap
  #19493
  Az egyik legfőbb lényeg szerintem, hogy nem konkrétan egy második GOT-t kell várni, hanem valamit, ami abban a világban játszódik, és megüti ugyanazt a színvonalat (vagy legalábbis az első 4-5 évadét).
 • RatBaG #19492
 • Kongy
  #19491
  Sokat nem mutatnak a trailerben, de mindenképpen várós. Kíváncsi leszek.
 • Hayako
  #19490
  Hát... majd meglátjuk. Ahogy a youtube-on is írtam, a Targaryeneket nem így képzeltem el, de a történet attól még jó lehet és az a lényeg.
 • RatBaG #19489
 • Wootan
  #19488
  A zombiknak is insta halál volt a sárkányüveg, lásd a zombi óriást ami azonnal szétesett miután a kis csaj szemen szúrta a sárkányüveggel.
 • Caliph
  #19487
  jó de az mindegy volt kb mivel szabdalták,ha sárkányüveggel akkor is mozogtak,szal rájuk nem volt olyan hatással mint a hadnagyokra,hogy egy szúrás bárhova és megmakkantak

  de mint mondtam rég volt már :D
  Utoljára szerkesztette: Caliph, 2021.01.07. 20:09:31
 • Szacsa HUN
  #19486
  "a sima zombik ellen emlékeim szerint mindegy mivel harcoltak,azok ellen jó volt minden"

  Nem volt jó. Ha szétszabdalták őket, akkor is mozogtak.
 • Caliph
  #19485
  asszem a hatodik évadig volt könyv alapja,onnan a showrunnerek alkottak Martin papa ötletei alapján. rég olvastam már a könyvet,most igy hirtelen nem tudom pontosan hol ért véget
 • Micsu
  #19484
  Semmi gond nem volt az éjkirály szállal, pont hogy szépen csepegtetve adagolták a fenyegetést ami jól felvolt építve, bőven elfért a sok ármány és cselszövés mellett (nameg ez egy fantasy ahogy alább említették), csak éppen dramaturgiailag szarul volt lezárva, bár sajnos nem az utolsó évadnál kezdődött a lejtmenet az tény, bár így is az egyik legjobb sorozat ami valaha készült, a hype sajnos ennek se tett jót ezt látni lehetett.
 • Caliph
  #19483
  ez jellemző mostanában hollywoodra... :D értékelhetőt ritkán alkotnak. illetve inkább úgy mondonám hogy amire igény van...herkules is mekkora átverés volt,a trailerbe ott az oroszlán,meg hidra meg mindenféle mitikus lény,aztán magában a filmben meg....na mindegy :D
 • NiGhTM4R3
  #19482
  Igen ezt másképp látjuk. Szerintem sokkal jobb volt a sorozat amíg a cselszövéssel, remek párbeszédekkel, karakterépítéssel foglalkozott amihez hozzájött a hihetetlenül jó színészi alakítás. Elcsépelt szó lett a zseniális de itt nem túlzó, nem nagyon van ilyen minőségű "brazil szappanopera". Mondhatnám azt is, hogy zombikkal meg teli van a padlás :)
  De a fantasy résszel se lett volna problémám ha nem ilyen félkész, elnagyolt módon mutatják be.

  De most komolyan, valaki hosszú éveket várt az Éjkirály elleni leszámolásra és ezt kapta... hihetetlenül kiábrándító ahogy csak sétált a tábornokaival meg nézett a távolból :D

  De ahogy elnézem a House of the Dragon showrunnerét az se túl biztató. Rampage: Tombolás, meg 2014-es Herkules... a mostani 2 kókler után hoznak egy harmadikat?
 • Caliph
  #19481
  igen,valahogy ezt akartam én is kifejezni ,de te jobban megragadtad a lényeget :D
 • Caliph
  #19480
  1: a valíriai acél afféle presztizs cucc volt,mint manapság egy ritka festmény,akinek volt az akkori úri mérce szerint badass volt. a mások elleni harcban azonban csak a főgenyók ellen volt jó,ahogy a sárkányüveg is,a sima zombik ellen emlékeim szerint mindegy mivel harcoltak,azok ellen jó volt minden. de mégis bányászták hogy legyen,mert ki tudja mikor futsz össze egy irányítóval,azt csak sárkányüveg és a valír acél fogta. mint ahogy sam is legyőzött egyet ugye a fal felé menet

  2: a gond itt az volt szerintem,hogy a könyvek még nem tartottak ott ahol a sorozat. sőt most sem tartanak a könyvek sehol. nyilván ott jobban ki lesz bontva ez a szál is,viszont itt a showrunnerek szinte szabad kezet kaptak az utolsó pár évadnál,és nyilván az idő és az anyagiak is közrejátszottak abban,melyik szálat mennyire tudják megnyomni, Brannek ennyi maradt,reméljük hogy a könyvek elkészülnek mielőtt Martin papa feldobja a talpát,biztos jobban ki lesz dolgozva ez a szál is ,meg úgy összességében az egész történet vége is.

  3. szintén ugyanarra vezetném vissza mint a második pontot.

  4 sztem a könyvben szintén sokkal több szerepe lesz. vagy nem. Martin papa elinditott jó néhány szálat már igy is,amit egy gyors halállal sikerült végleg lezárnia :D ő amolyan támogatás Jonnak, lehet a könyvben nem a faék befejezést választják,mint itt,hogy megölöd a királyt,akkor vége mindennek,hanem valami csavar is lesz,aminek Sam lehet e nyitja,illetve megfejtője a tudással...meglátjuk a könyvben.

  5 ez sztem szintén a sorozat hibája

  6 talán a könyvben

  7 valami kattanása csak volt,mondjuk nem semmi dolgokon ment át lényegében a westerosi urak miatt,elvesztette a férjét gyermekét,túlélt rabszolgaságot,merényletet,ármánykodást,aztána sárik is hullottak akiket szintén a gyermekeinek tekintett,a rabszolgalánykát is kinyirták, szinte mindent aljas indokból a westerosiaknak köszönhet. valamilyen szinten nem csoda hogy bekattant,de az hogy a védtelen civilek ellen forditotta a sárit elfogadhatatlan lett Jon és Tyrion számára
  és aki erre képes,miért tartaná vissza magát legközelebb ha sértve érzi magát és tüntet a nép bármi miatt

  8 sokan máshogy gondolják mint te,köztük én is. Én egy vérbeli fantasyt vártam az egésztől,ahogy az éjkirály,a farkasok,a sárkányok,varázslat,mitológia játszik nagyobb szerepet,ehhez képest főleg az emberi szarkavarást és ármánykodás játszotta a nagyobb szerepet. erre jó egy brazil szappanopera is kb,vagy a dallas :D továbbá az előzmény sztorija úgy ahogy már létezik,a könyvben és sorozatban is több említés volt rá,ahogy a sárkánylovasok meghódították westerost,láttuk a várat amit az egyik sárkány szarrá égetett,láttuk a koponyáját is,,ami dany sárkányainál sokkal nagyobb volt...szóval kevesebb a munka vele,a sztory kb meg is van,lesznek sárkányok és nyílván emberi szarkavarás is bőven :D

  az utód meg: mi lenne? a mások halottak,a királyság viszonlagos békében van,vége a háborúnak ami pusztitott,a tél sem közeleg mert épp vége...nagyon jó sztori kéne ide hogy legyen értelme megcsinálni a mi lett utánna sorozatot :)
  Utoljára szerkesztette: Caliph, 2021.01.06. 09:13:59
 • QuippeR
  #19479
  teljesen nyilvánvaló, hogy a készítők nem voltak képesek annál többre, mint hogy a könyveket meglehetős tehetséggel fordítsák sorozattá. ez a válasz az összes kérdésedre, azért nem játszottak nagyobb szerepet az említett dolgok és azért papírmasészerű minden, ami nincs pöccre kidolgozva a könyvekben, mert hiába beszéltek sokat az íróval, egyszerűen hiányzott a tökéletes, részletes leírás, amivel korábban dolgoztak. a sorozat készítői nem Michelin csillagos séfek, csak el tudtak készíteni egy finom fogást a kedvenc szakácskönyvükből.
 • NiGhTM4R3
  #19478
  Most daráltam le a sorozatot és figyelmetlen lehettem de pár dolgot nem értek

  1, miért hangsúlyozzák folyamatosan a valíriai acélt mikor igazából nincs befolyása az eseményekre? oké, jobb minőség másnál, legyőzi a Másokat és a finálé előtt jöttek a teóriák kinél van ilyen kard de ez totál lényegtelen volt ugye a kis tőrön kívül. Mint ahogy az is, hogy bányászták a sárkányüveget és fegyvereket kovácsoltak, az is lényegtelen volt. Nem kellett volna mindennek nagyobb szerepet játszani?

  2, több évadon keresztül látjuk Bran Stark (a nyomorék fiú) szenvedését és érdektelen történetszálát, ahogy háromszemű hollóvá válik (meg egyáltalán, mi a fenét jelent ez?) és megtud szállni embereket és állatokat. Ennek ellenére tulajdonképp annyi a funkciója, hogy csaliként ücsörög a fa alatt meg mindig maga elé bámul. Ment a találgatás, hogy vajon megszállja a jégsárkányt vagy valami a képességével kapcsolatban de semmi. Nem kellett volna mindennek nagyobb szerepet játszani?

  3, Ezerarcú isten és Mellisandre karaktere, a fény ura, az erdő gyermekei, a mások, stb. Ezeket összevonom mert mind érdekes szál volt, de vagy nem tudunk róluk sokat vagy nagyon keveset. Tulajdonképpen ezek adják a fantasy elemét a sorozatnak de talán ezek a legelnagyoltabb elemek. Másokról csak annyit tudunk, hogy jönnek, ölnek, meg az erdő gyermekei hozták létre őket. Nem kellett volna ezeket jobban kifejteni? a fény ura miért hoz vissza embereket hisz a félszeműnek konkrétan semmi jelenősége nem volt

  4, Sam karaktere a fellegvárban (?) a könyvtárban, átnyálazott csomó könyvet és sokan abba bíztunk az ő tudása milyen fontos lesz majd még a kardot is elhozta de aztán kiderült, hogy az ő szála is kb. tök felesleges volt. Nem foglalkoztak vele túl sokat ahhoz képest, hogy milyen jelentéktelen volt?

  5, Kisujj és Varys szála nem ért túl gyorsan véget? több évadon keresztül irányították a szálakat és embereket hátulról, ehhez képest elég jellegtelen lett a haláluk. Beléjük sokkal többet képzeltem mint amit elértek. Nem érzitek méltatlannak a történetük lezárását?

  6, Az éjkirály miért is nyomult annyira Branre? mármint hollóként repked meg lát a múltból dolgokat de ennyi. Miért vonzotta mágnesként? mi veszélyt jelentett rá? miért nem lett jobban bemutatva hisz kb. az egész sorozat az ő eljövetéről szólt. Adhattak volna neki motivációt, személyiséget, mert az, hogy "ő csak úgy van és jön" az szerintem k.va ciki

  7, most akkor Daenerys megőrűlt vagy sem? saját nyilatkozata alapján nem, a karaktere végig azt hitte jogos a bosszúja és őrűletében tette mindazt amit. Szerintem remek fordulat lenne ha tényleg megőrűlt volna és a legrosszabb uralkodó lenne de a sok ártatlan gyilkolása ellenében én látok rációt abban amit tett.

  8, miért nem folytatást terveznek előzmény helyett? engem speciel nem nagyon érdekel mi volt 300 évvel azelőtt, jobban érdekelne egy folytatás ahol továbbra is a cselszövésé/karakterépítéseké lenne a főszerep mint ahogy az első évadokban, mert szerintem az akció/zombisereg/0 személyiséggel rendelkező éjkirály csak megölte a sorozatot.
  Utoljára szerkesztette: NiGhTM4R3, 2021.01.06. 07:44:31
 • Isthy
  #19477
  A mostani helyzetben lenne ideje és lehetősége rá, hogy befejezze az egészet. Azután legfeljebb csúsztatva adnák ki a két könyvet.
  (mondjuk így is van dolga, mert ha jól tudom írja a Tűz és vér második kötetét, plusz a House of the Dragon forgatókönyvében is nyakig benne van)
 • datango
  #19476
  jolenne megirna a komplett végét a vén trottyos, mielött elviszi a korona
 • Stockbauer33 #19475
 • Prof William
  #19474
  Talán írhatott volna gyorsabban is ha már ennyire zavarja, hogy elcseszték a végét. Vagy esetleg felajánlhatta volna, hogy instrukciókkal meg személyes felügyelettel támogatja a forgatást.
 • gsanya21
  #19473
  A castingfelhívások leleplezték a Trónok harca előzményeit bemutató House of the Dragon központi karaktereit: nem meglepő módon Aegon, Visenya és Rhaenys Targaryen szerepére keres színészeket az HBO. Ez pedig megerősíti a korábbi gyanút, hogy a széria Westeros meghódítását mutathatja majd be.
  House of the Dragon: Ezekre a szerepekre keresnek ilyen színészeket a Trónok harca-spinoffhoz
 • gsanya21
  #19472
  A Trónok harca utolsó évada finoman szólva sem nyerte el a rajongók tetszését, a könyvsorozatot író George R. R. Martin pedig újból jelezte, hogy amit a tévében láttunk, az nem egyezik meg a saját elképzeléseivel.
  George R.R. Martin még mindig nincs kibékülve a Trónok harca végével, és ennek hangot is adott

  Utoljára szerkesztette: gsanya21, 2020.01.25. 16:22:22
 • gsanya21
  #19471
 • gsanya21
  #19470
  Az HBO október utolsó napjaiban robbantott bombát, hiszen elkaszálták a Bloodmoon munkacímű Trónok harca előzménysorozatot, melynek Jane Goldman lett volna a showrunnere és Westeros misztikus történelmét mutatta volna be. A produkciónak a pilot epizódját is leforgatták, a csatorna képviselői a látottak alapján azonban nem szavaztak bizalmat a szériának. Helyette rögtön 10 részre rendelték be a House of The Dragont, amely a Tűz és vér című regény adaptációja és a Targaryenekről szól. George R. R. Martin most érdekes nyilatkozatot adott és elárulta, mit gondol a Bloodmoon bukásáról.
  George R. R. Martin felháborodott a Bloodmoon elkaszálása miatt
 • gsanya21
  #19469
  A Trónok Harca talán véget ért, de Westerosnak és a Hét Királyságnak távolról sem kell búcsút intenünk. Jóllehet, az HBO egyelőre passzolta az elsőként bejelentett előzménysorozatot, vele együtt pedig a legendás Hősök Korát is, de ezzel egyidejűleg rábólintott egy másik történetre. A rögtön tíz részes, tehát egész évados megrendelést kapó House of the Dragon George R.R. Martin Tűz és vér című regényét fogja feldolgozni. De mi is ez a címben említett "Sárkányok Háza"? Hogyan kapcsolódik a Trónok harca eseményeihez? A következőkben összeszedtünk nektek mindent arról a westerosi korszakról, amelyben az új sorozat fog játszódni, valamint a legfontosabb karakterekről és történésekről is.
  House of the Dragon: Minden, amit a Trónok harca előzménysorozat történetéről tudni kell
 • RatBaG #19468
 • gsanya21
  #19467
  A Trónok harca egyik tervezett előzménysorozata végül is nem készülhet el, a Targaryen-ház történetét bemutató széria, a House of the Dragon ellenben zöld utat kapott. A franchise alapjául szolgáló művek szerzője, George R.R. Martin pedig azt ígérte, hogy nem ír semmit a House of the Dragonhöz, amíg A tűz és jég dala hatodik részét, a The Winds of Wintert be nem fejezte. Persze őt ismerve egyáltalán nem biztos, hogy ezt be is tudja tartani. "Hadd legyek teljesen egyértelmű: nem vállalom el semmilyen szkript megírását, amíg nem fejeztem be és adtam ki a Winds of Wintert. Közeleg a tél, és a Winds továbbra is prioritást élvez nálam, hiába is szeretném én írni a House egyik epizódját" - írta a blogján. A szerző egyébként azt is megírta, hogy nagyon sajnálja, hogy nem készülhet el a Naomi Watts nevével fémjelzett széria, ugyanakkor szerinte nem a Targaryen-sorozat miatt vetették el a másik projektet. "Nem tudom, az HBO miért döntött úgy hogy nem csinálja meg ezt sorozatot, de nem gondolom, hogy ennek a House of the Dragonhöz bármi köze lenne. Ez soha nem egy vagy-vagy szituáció volt."
  George R.R. Martin nagy ígéretet tett a House of the Dragon kapcsán, de mi nem hiszünk neki

 • Isthy
  #19466
  Én sem csodálkozom. Az újonnan berendelt előzmény sorozat jobban is kapcsolódik a GoT-hoz.
  Martin panaszkodott a sok melóra, most egy projekttel kevesebb, remélem a nyárra sikerül bejeznie a Winds of Wintert. Gondolom nem akarja, hogy be kelljen tartania az ígéretét, amit a blogján tett májusban:
  "But I tell you this — if I don’t have THE WINDS OF WINTER in hand when I arrive in New Zealand for worldcon, you have here my formal written permission to imprison me in a small cabin on White Island, overlooking that lake of sulfuric acid, until I’m done."
 • Prof William
  #19465
  Nem csoda. Érdekesnek hangzott volna, csak ugyebár éppen Mások és a Night King szálát (akikre épült volna a sorozat) baszták el sikeresen, egy harmadrangú veszély szintjére leredukálva őket.
  Most parázzunk tőlük tudva hogy egy közepesen felszerelt sereg + egy tinilány sikeresen véget vet majd az 5000! éves fenyegetésnek?

  Viszont helyette berendeltek egy új sorozatot amit Targeryen ház felemelkedéséről (Hódító Aegon) szól majd.
  Új Trónok Harca sorozat.
 • Oddball29
  #19464
  Gyertek flipperezni.
 • gsanya21
  #19463
  Jane Goodman, a Trónok harca egyik tervezett előzménysorozatának készítője értesítette a stábot arról, hogy a pilot törölve lett – derült ki a Deadline értesüléseiből. Habár maga az HBO még nem erősítette meg a hírt, minden bizonnyal ez azt jelenti, hogy a Naomi Watts főszereplésével készülő projektnek annyi. A The Hollywood Reporter forrásai szerint az HBO nem volt lenyűgözve a pilot láttán, emiatt kértek egy újravágást, még mielőtt végérvényesen kukázták volna a projektet.
  Lelőtték az egyik Trónok harca-előzménysorozat pilotját!


  Májusban kezdték el a Bloodmoon munkacímre hallgató első Trónok harca előzménysorozat pilot epizódjának forgatását, amelynek készítője Jane Goldman és George R. R. Martin voltak. A tervek szerint a széria, melynek női főszereplője Naomi Watts lett volna, több ezer évvel az anyasorozat előtt játszódott volna, egy olyan világban, ahol nem 7, hanem több száz kicsinyes királyság alkotta Westerost. Az HBO most bejelentette, hogy miután megnézték a Bloodmoon pilotját és a látottak nem nyerték el a tetszésüket, nem rendelik be a spinoff első évadát.
  Elkaszálta az HBO a Trónok harca elsőnek tervezett előzménysorozatát
 • gsanya21
  #19462
  A Trónok harca alkotói vitték volna új irányba a messzi-messzi galaxist a Star Wars: Skywalker korával lezáródó saga után, azonban most lemondtak erről a lehetőségről. A tervezett trilógiájuk első része 2022-ben debütált volna, azt követte volna még két film 2024-ben és 2026-ban. A páros arra hivatkozva hagyta hátra a franchise-t, hogy túlságosan lefoglalja őket a 200 millió dolláros, több film és sorozat készítéséről szóló netflixes szerződésük, így nem tudnának mindkét projektnek annyi figyelmet szentelni, amennyit érdemelnének.
  Ezt nyilatkozták a hírportálnak:"Imádjuk a Star Warst. Amikor George Lucas felépítette azt, felépített minket is. Vele és a jelenlegi csapattal a Star Warsról beszélgetni egy életre szóló élmény volt, és örökre hálásak leszünk a sagánák, ami mindent megváltoztatott." A Lucasfilm elnöke, Kathleen Kennedy egyértelművé tette, hogy az alkotópáros nem örökre hagyta el a franchise-t: “David Benioff és Dan Weiss csodálatos történetmesélők. Reméljük, hogy be tudjuk őket venni a kalandba, amikor már nem lesznek annyira betáblázva, és tudnak fókuszálni a Star Warsra."
  Bár elvileg a visszalépést nem befolyásolta, hogy Weiss és Benioff elég durván magukra haragították a rajongókat a Trónok harca utolsó évadával, elképzelhető, hogy köze volt a döntésükhöz. Elvégre a legtöbben azzal vádolták őket, hogy összecsapták a hatalmas népszerűségnek örvendő sorozat végét, és talán nem akartak ugyanezért feldühíteni még egy hatalmas rajongótábort.

  A Trónok harca alkotói kiszállnak a Star Wars-ból!

  Utoljára szerkesztette: gsanya21, 2019.10.29. 11:18:45
 • Prof William
  #19461
  Gondolom köze lehet a Trónok utolsó évada körül lévő balhéhoz. Bár a hivatalos közleményben erről persze nem esik szó.
 • Palinko
  #19460
  Azért hogy most az sw is elzavarja őket
 • Prof William
  #19459
  Egy szóval leszarták az egészet és csak túl akartak lenni rajta...
 • gsanya21
  #19458
  A Trónok harca utolsó évada kifejezetten népszerűtlen volt a rajongók körében - még petíció is indult, hogy forgassák újra az egészet. A sorozat alkotói, David Benioff és D.B. Weiss azonban saját bevallásuk szerint nem igazán foglalkoztak a fanok visszajelzéseivel.
  A két showrunner a hétvégén részt vett az Austin Filmfesztiválon, ahol a közönség kérdéseire is válaszoltak - amiről egyesek a Twitteren tudósítottak. Természetesen felmerült, hogy figyeltek-e a rajongói visszajelzésekre, Weiss pedig azt felelte, hogy "Nem igazán", majd hozzátette, hogy nem látja fontosnak figyelembe venni mások reakcióit. Benioff ugyanakkor elismerte, hogy ő azért rákeresett a Google-ben a sorozatra, és amit talált, az felzaklatta.
  A Trónok harca showrunnerei bevallották, hogy egyáltalán nem érdekelték őket a rajongói visszajelzések
 • gsanya21
  #19457
  A Los Angelesben található Writers Guild Foundation könyvtárában olvashatóvá vált a Trónok harca utolsó, 6 részének forgatókönyve. Az Insider újságírói felkeresték az intézményt, és a szkripteket végigolvasva rájöttek, több olyan jelenet is kimaradt a produkció végső változatából, amelyet az írók megálmodtak.
  Egy izgalmas csatajelenetet is kivágtak a Trónok harca 8. évadából
 • gsanya21
  #19456
  A Trónok harcában Havas Jon eleinte nem volt a történet középpontjában, később azonban nem csak a főszereplők egyike, de a rajongók kedvence is lett. A karaktert végtelen lojalitás, kitartás és az jellemezte, hogy soha fel sem merült, hogy az őt érő traumák miatt gonosszá váljon. Kit Harington, aki a Trónok harca befejezése után csúnyán összezuhant és kezelésre szorult, egy friss nyilatkozatban elárulta, pont Havas Jon jósága okozott számára nehézségeket, amikor a karakter bőrébe kellett bújnia.
  Kit Harington elárulta, miért volt nehéz számára Havas Jon megformálása


  Ugyan már eltelt pár hónap a Trónok harca nagy felháborodást kiváltó utolsó évada óta, még így is megkapta a Daenerys Targaryent megformáló Emilia Clarke azt a kérdést, hogy mit gondol a negatív fogadtatásról - ő pedig nagyon diplomatikusan válaszolt.
  A The Daily Telegraphnak adott interjújában beszélt arról, hogy eddig annyira nem foglalkozott a közönség reakcióival: "Annyira lefoglaltak a saját reakcióim, hogy nem igazán figyeltem erre oda. Egyedül azért éreztem őszintén szomorúnak magam, mert David [Benioff] és Dan [Weiss] igazán jó barátaim, és értük szakad meg a szívem, mert az övékről van szó" - magyarázta a színésznő. Tehát ő elvileg nem haragszik az alkotópárosra, pedig az egyik legnagyobb felháborodást pont Daenerys karakterívének méltatlan lezárása okozta.
  Clarke azt is elmondta, hogy elfogadja a különböző reakciókat:
  Hosszú idő után Emilia Clarke is nyilatkozott a Trónok harca végét ért kritikákról: "Ez művészet, amit sokféleképp lehet értelmezni"

  Utoljára szerkesztette: gsanya21, 2019.10.21. 13:16:51