Nehrim - Oblivion

Oldal 1 / 18Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

azt meg tudja vki mondani, hogy miért nem mûködik a drop.lit.torches mod ?

na, ez így elég bugyután hangzik. mikor elõször játszottam vele minden gond nélkül beraktam az *.esp fájlt és aktiváltam, mûködött és ennyi. pedig elõtte már sok mod volt felpakolva

most hogy újra játszanék vele, akárhogy is csinálom nem megy. van esetleg vmi trükkje vagy bugja vagy vmi ?

Molnibalage
Ez is zizis. Ferakom, azt a new game megint nem akar mûködni...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

koschwarz
elismerésem, hogy nekiindulsz még egyszer, bár szerintem is megéri. a legutóbbi patch-csel folytattam a játékot (le sem szedtem a gépemrõl, mert tudtam hogy jönni fog, még ha sokat is kell várni), és azonnal újra magába szippantott a világ. múlt héten kezdtem, és nem tudom abbahagyni :D

\"...gyönyörû, fiatalos, matrózos...\"

Nekem meg elvesztek a mentéseim, most tartok épp Sanctumba. Egy darabig biztos el fog tartani, elszoktam a nehézségétõl a Skyrim miatt.

koschwarz
az új questekkel, meg mindennel együtt, ami az 1.5-ösben van, beletettem plusz 15 órát a játékba, és még nem vagyok kész. pedig ráadásul nem is kalandozok, csak teleportálok a célhoz legközelebbi helyre, és onnan megyek specifikusan a quest következõ állomása felé... :D

ezt nevezem "kiegészítõnek"!

Tölthetõ az angol 1.5
Fõbb változások:
(FEA) Soundtrack extended.
(FEA) Conjuration spells added.
(FEA) Nexus of Treomar opened.
(FEA) Portal of Darothmar opened.
(FEA) Iron Fire Halls opened.
(FEA) More caves and interiors opened.
(FEA) The Wanted quest is now completed.
(FEA) The Arena quest is now completed.
(FEA) Smithing is now completed.
(FEA) An extra quest is now available for the Shadow God.
(FEA) New items and enemies placed.

Van az 1.5 és lesz 1.5 english version is. A kettõ a nyelvben tér el egymástól.

Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL

Molnibalage
Ezt a részt nem értem. Az auto update nálam befrissített. Vagy az nem 1.5? Sajnos nekem nincs idõm még egyszer végig tolni. Ilyenkor vagyok kicsit pipa. Miért nem így adták ki? Én megvártam volna...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

klassz nagyon, de már megvárom az angol végsõ patchet...

Molnibalage
Csináltam egy kis videót. (A képek nagy része az enyém benne.)

http://www.youtube.com/v/gGv0MhXhaIk&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

Molnibalage
Jah. :)

Közben már ezzerrel shotolgatok. :Ö

Egyelõre csak németül van, fórumból elérheted.

Vedd fel a fáklyát!

Molnibalage
Bakker, anno végigtoltam, de most elindulni sem tudok. Bejön a játék és nem tudok mozogni. Egy kis helyre kapásból beragadt a karkter az elején... Egy kis területen tudok mozogni, felvettem pár tárgyat és egy fegyvert amit elértem, de nem tudok kiugrani sem...

Molnibalage
Van valakinek mentett állása mielõtt még felment volna elõször a Sanctumba? Végre mûködik a cucc.

honnan lehet letölteni ? a hivatalos oldalon nincs ilyen lehetõség... sem hír errõl

Molnibalage
Sajnos bekrepált áprilisban.

De ha még megvannak a mentéseid (és nem krepált be a meghajtód mint nekem) akkor tudod a régieket folytatni.
Annál is inkább mert a fõszálat viszi tovább az a plusz 3-8 óra.

Molnibalage
Az a baj, hogy már végigtoltam, tehát esõ után köpönyeg. Én kivártam volna, amíg így kijön. Nem fogom csak ezért végigtolni fõleg, hogy ezek nélkül is végigtolható volt. Tehát nicns szükség ezekre a brutális dolgokra.

Hm.
Ilyet még nem hallottam, próbálj meg a hivatalos fórumon nézelõdni.

És egy jó hír: készül a Nehrim 1.5-ös változatának angolosítása.

Tartalom:
-megnyílnak az eddig lezárt barlangok (köztük a Nexus Halls, Iron Fire Halls is)
-egy új kontinensen lesz pár küldetés (immár árnyékistenként ami 3-8 órát fog felölelni
-befejezték a kohászatot, amivel állítólag most már brutális páncélokat, fegyvereket lehet csinálni
-új fejvadászos küldik és arénaharcok
-javítások, stb...

Egyszóval befejezték a játékot teljesen. Aki eddig nem próbálta ki minden idõk legzseniálisabb modját, most tehet egy próbát újra. (Érdekes lesz összehasonlítani a Skyrm történetével <#eplus2>)

Molnibalage
Csak screenshot készítés miatt fel akartam tenni a Nehrimet, de az istennek sem mûködik. A new game lenyomására nem törénik semmi. Régem meg tudtam oldani, most nem. Mi lehet a bibi?

Nincsen valakinek jó sok screenshotja különféle napszakokban a sanctumról?

koschwarz

MrStokes
Sziasztok!

A heten tervezem megnezni a jatekot, es azon gondokozotam, hogy vajon vannak-e olyan mod-ok a jatekhoz (kimondottan a Nehrim-hez), amikkel a vizualis elmenyt lehetne fokozni. Szebb, nagyobb texturak, fejlesztett idojarasi hatasok, stb.

Olvastam, hogy az Oblivionhoz van tobb ilyen mod is, de meg nem probaltam oket, nem tudom, hogy ezek jok lennenek-e a Nehrim ala.

Probalt esetleg valaki ilyen Oblivion mod-okat Nehrim alatt?

Mar magaval az Oblivionnal is csak evekkel ezelott jatszottam, de ezeket a visual enhancement mod-okat meg csak soha nem is probaltam.

\"It matters not how strait the gate, How charged with punishments the scroll, I am the master of my fate: I am the captain of my soul.\"

háááát. úgy látszik a titok mindig az apró dolgokban van elrejtve.... :)

Én is így csinálom, minden ami mozgatható és nem piros azt felveszem. Még a poharakat is, tök vicces tud lenni. :)
koschwarz
én nem csináltam mást, minthogy ezerrel cipeltem minden loot-ot a városba eladni. csak olyat vittem magammal, aminek a súly/érték aránya 1/10. a lötyiket mindig eladtam, ami sok pénz, csak volt nálam egy-két biztonsági health meg magic potion, mivel egy idõ után már mindent varázslatból megoldottam.

én egy-két igazán különleges páncél vagy fegyver kivételével semmit nem tartottam meg, ami megmaradt az általában ment a vitrinbe.

persze, engem nem zavar a spoiler meg ilyenek. bár am elég könnyû a játék, de az elején tök izgi volt erõsödni azért...

:D gondoltam..
adnátok tippeket pénzszerzésre?
ami nyilván nem a ferkasbõrökbõl fog összejönni...

koschwarz
ott ilyen több tízezres tételek vannak :D

1000gold felé még sosem mentem... mindig elmegy valamire... spell, páncél, teleport kõ. :/
koschwarz
van egy bolt a fõvárosban, még a kovácsmûhely közelében, ahol über cuccokat lehet venni, de nagyon, NAGYON sok aranyért. azokért meg is éri gyûjteni.

koschwarz
lehet hogy rosszul emlékszem, de mintha több könyv is lett volna, és mindegyik máshoz adott volna tudást, pl. egyik csak ilyen állatra, a másik olyan szörnyre, stb. de tényleg nem érdemes ezzel foglalkozni, nagyon sokat kell vadászni ahhoz, hogy megérje, behozza a könyvek árát, és talán még pontokat is fel kellett használni, hogy használhasd õket.

Kár. Megvettem a skinningot, de egyik állatból nem esett több drop... mind1. Inkább visszatöltöttem, és elraktam a pénzt varázslatokra. Am. nagyon érdekes hogy ér valamit a pénz. Tetszik, mindent fel kell vennem.
nem érdemes ezzel foglalkozni. én is temrészertesen megvettem a könyveket mind, de mire ez megvan, addigra a pénz már nem érdekes. másra meg nem jók

koschwarz
elvileg amikor elejtesz egy állatot, szörnyet, akkor a lootban megjelenik a bõre, szarva, stb., nélküle meg nem.

bár nem egészen egyértelmû, mert én. pl. alig tanultam ilyen könyvekbõl, mégis volt egy-két dolog, amit az elejtett szörnyekbõl, állatokból -ról ki tudtam nyerni :D

Hogy kell skinning-elni? Megvettem a könyvet, meg is tanultam, de semmi változást nem vettem észre.
Launcherbe állítsd át angolra. A felirat lesz csak angol úh n lepõdj meg.

fú, leszedtem a nehrimet meg az obliviont meg mindent, kipucoltam az egészet, aztán felraktam az obliviont. Elsõ lépésben nem ment fel a legutolsó patch. Valahogy megoldottam. Utána feltettem a nehrimet angolul. Itt sem akarta engedni a patchet. Asszem végülis sikerült, bár a fõmenüben az oblivion pachverziót írja ki. Aztán elindítottam a játékot. Fõmenü, New Game. Aztán jött az intro angol felirattal. Aztán elkezdõdött a játék. Németül. És minden német <#confused>
igen, azt fogom csinálni. De különben az oblivionnal volt valami baja, amit nem értek, mert legújabb verzió és eredeti oblivionom van <#nemtudom>
Akkor az angol installert szedd le, ne a németet próbáld "felpeccselni" angolra. A launcherbe aztán szépen átállítod a nyelvet angolra és kész. Nem kell vele sokat küzdeni...

én meg töröltem az egészet, mert összegabalyodott a nyelvekkel, meg mert valamiért nem engedte az pacheket. Most akartam újra elkezdeni, de akkor még várok egy kicsit <#nemtudom>
Nem baj, csak tartalmas legyen. Úgyis most lesz egy jó pár játék amivel érdemes játszani.

Molnibalage
Én meg nem, tegnap meghalt a vinyóm... :(

koschwarz
lehet hogy fél év is simán lesz, vagy több, el tudnám képzelni. azért én meghagytam az installt meg a karakteremet is.

Igen, azt már rég bejelentették hogy lesz addon ami a fõszálat folytaja (hogy hogyan sejtelmem sincs).

koschwarz
most olvastam a nehrimfórumon egy kommentet az egyik készítõtõl, amiben megerõsítette, hogy lesz még néhány kaland, ami az alapjáték után fûzi tovább az eseményeket. under construction.

használom a stealth overhault. apprentice (25-50) között vagyok, most 4x-es a szorzója. azért ez édes kevés ahhoz, hogy meg is haljon... lvl 18 - mágikus silver fegyókkal

nem úgy értettem hogy közvetlen közelben ott áll, hanem a folyosóról belátok egy terembe, ahol egymás mögött állnak játékdimenzióban úgy kb. 5-8 méterre egymástól, nekem háttal. meglövöm az elsõt, megtámad, a másik áll tovább ugyanúgy...

Molnibalage
Hát engem rendesen ütöttek többen is. Mindig, végig a játék során.

koschwarz
ez igaz. szerintem azért tûnt az oblivionban "jobbnak", mert ott viszont nem volt ilyen "népsûrûség", tehát nem tûnt fel, amikor egy dungeon-ben egy teremben egy darab banditát kinyírsz.

egyébként én úgy "tartottam" a játék nehézségét, hogy soha nem raktam endurance-re, bár igazából nem tudom, mennyire befolyásolta ez a health értéket. de alapból sosem volt sok az életerõm, volt, hogy magas szintûként is eléggé levitték egyes ellenfelek az életerõmet. egy bizonyos szint után mindenesetre nem volt túl nehéz a játék, bár a legtöbb ellenfelet sneak-bõl öltem meg.

Oldal 1 / 18Következő →