7
-
JASON13 #7 Az első helyet is bitorolhatná ha nem adnának reklámot a film+-on a film alatt csak a filmek között. De hát a pénz az nagyúr...
REMÉLEM OLVASSÁK A KEDVES FILM+ SZERKESZTŐK EZT AZ OLDALT!!! -
matrozrabbi #6 Esténként csak film+ :) -
Wolfman017 #5 Most teljes mértékben egyet kell értenem a nagytudású cikkíróval. Egy múlthét esti pillanatnyi nézettség miatt a film+ lett Magyarország kedvenc csatornája. EZ ÍGY VAN KÉREM SZÉPEN -
pokolfiu #4 ősszel kifejezetten nagy filmek mennek rajta... amolyan parasztécsbíó... :D -
bippo #3 Szerintem teljesen jó a film+. Nem szoktam nézni, de amikor otthon vagyok, néha eltévedek oda, és többnyire valami nézhető megy. Néha meg ki lehet fogni nagy filmeket is.
Akinek nincs pénze HBO-re meg ilyen premier mozicsatornára, teljesen megfelel. -
Mcsiv #2 Így van, tökéletes egy unalmasabb délutánra, még ha az említett zs kategóriások a filmek nagy része. Az meg hogy néha-néha nagy (és jófajta) klasszikus filmeket nyomnak, az külön +1;) -
nessboth #1 Kedvenc csatornám lett, miután egy szürke szombat délután, amikor semmi nem volt a tévében, átkapcsoltam a film+ -ra és a batman:kezdődik ment. Ötletes húzás, még több ilyet...
És ne felejtsük el az éjfél körül kezdődő ZS kategóriás horrorokat. epic...