25
-
beyondReason #25 Hát, sajnálom hogy rizsa tölteléknek érezted a film nagy részét. Nekem spec 1 perc nem volt, amit untam volna. Szerintem ez egy nagyon is jó film. -
ShaiHulud #24 nagyon gyenge votl ez akciofilmnek. maguk az akciojelenetek jok voltak az nem vitas, de sajnos nagyon keves votl beloluk, inkabb csak a menekulesrol szolt a film :( ahogy irtam kb 20 perc votl elvezheto, tobbi az rizsa es elhuzott toltelek. -
Hoz_Hun #23 Akkor én kérek elnézést hogy egy NEKED tetsző film nekem nem jön be. Nem azért mert angol, hanem mert szimplán tele van baromsággal és számomra élvezhetetlen. A csöpögős nyálvámpírok elé meg le se ülök.
El kéne már fogadni, hogy az emberek különbözöek és attól, hogy egy film tetszik vagy nem még nem mocsok-szemét-hülye-fogyatékos vagy hasonló a másik fél. -
Aldo Moro #22 Pusztán abból, hogy ha azokról a hiteltelen szarokról van szó, akkor megy a nyálcsorgatás, ha meg az angolok csinálnak egy jó történelmi filmet, akkor fanyalognak itt egy páran, hogy nincsenek karakterek, meg sokat menekülnek, stb. Aki filozófiai mélységeket vár, az nézzen meg egy norvég művészfilmet, aki egy jó kis akciómozit szeretne, az nézze meg ezt. Mert annak jó volt, nem is kicsit. -
ShaiHulud #21 joeg. es ezt megis mibol kovetkeztetted ki. -
Aldo Moro #20 Van itt egy pár ember, akiknek a Hajnalhasadás, vagy Napfogyatkozás, vagy mi a legújabb álvámpíros tihihorror való. Biztos bennem van a hiba, én kérek elnézést. -
remark #19 Vesszen a birodalom! Mármint a római. -
opeca #18 Gyenge film, D kategória. -
Hoz_Hun #17 Ahogy Sandor4 leírta, teljesen igaza van. Én speciel a pikteknek drukkoltam. Odamennek a rómaiak, kegyetlenkednek mészárolnak és erre a piktek a szemetek hogy ellenálnak. A film meg tele volt marhasággal. -
Wittgen #16 Jó a film, bár kissé rövid és a sztorit, karaktereket is jobban ki lehetett volna bontani. A csaták szokás szerint brutálisak, ahogy azt a rendezőtől már megszokhattuk. Hja, a vasak idejében nem is keletkeztek vér nélküli sérülések.
A szereplők közül Dominic West jött be a legjobban. Olyan erőteljesen játszotta a hadvezért, mint a 300-ban Gerard Buttler. Jó színész. Imogen Poots meg aranyos volt a maga kis törékeny alakjával. Még így sebhelyesen is :P -
bippo #15 Dettó. Én is csak véletlenül bukkantam rá.
Nekem tetszett a film, bár tényleg kicsit 'távoliak' voltak a szereplők.
Nem igazán lehetett megszeretni őket, bár pár genyó alakot sikerült megutálni :)
Gladiátor? Vajon mi köze lenne ennek ahhoz? Tök más. Nem tudom, ki akarta ezt ráíratni a borítóra, de tuti hogy csak a reklámérték miatt tették, mert semmi köze hozzá. -
MsUser #14 A film jó, de sandor4 véleményét osztom, ez egy kis hiba a filmben. -
#13 Mar egy honapja van DVD-n es BD-n. Legalabbis ott, ahol dolgozom, egy forgalmazo ceg raktaraban. Ra is van irva, hogy ez az angol valasz a Gladiatorra. :) -
EXPENDABLE #12 Nem kapkodtad el a kritikát Viktor. Lassan kijött volna DVD-n. :) -
ShaiHulud #11 futnak,menekulnek,futnak aztan megitn futnak, kb 20 perc volt ami elvezheto, na meg a ket csaj. -
Al Ashrad #10 ShaiHulud, maximum neked nem tetszett, a film nagyon is jó lett. Az angol vagy francia történelmi filmek sokkal jobbak az amerikaiaknál... -
G_ArchAngel #9 keves az ilyen stilusu film, ez meg siman jo, talan egy ev mulva ujra is nezem... -
sandor4 #8 A kritika szerzője is írja, csak szerintem nem hangsúlyozza eléggé, hogy a szereplőket, mivel nem tudunk meg róluk semmit, nem lehet szeretni vagy utálni, nem lehet drukkolni nekik, innentől kezdve semmit nem ér a menekülés, ha a nézőnek teljesen közömbös, hogy most elkapják a főhőst vagy nem. Sőt, nemhogy nem lehet drukkolni a főszereplőnek, néha az a furcsa érzésem támadt, hogy valahogy igazságosabb lenne, ha az üldözők elkapnák őket. Nekik legalább volt valami mondvacsinált indítékuk.
És mivel nem tudsz azonosulni egyik oldallal sem, a film teljesen érdektelenné válik, én a végére kifejezetten untam. -
#7 tényleg jó, csak túl sok a menekülősdi, kevés a csata -
Aldo Moro #6 Csak úgy rátaláltam a neten, letöltöttem, megnéztem. Aztán megnéztem még egyszer. Nagyon tetszett, az egész miliő, a szereplők, a küzdelem a túlélésért. Ajánlottam még vagy 5 embernek, nekik is tetszett. -
ShaiHulud #5 nem lett tul jo ez a film sajnos :( -
#4 En is multkor neztem meg HD-ben, nem rossz film. -
Ender Wiggin #3 Vajon miér tnem Centúrió a magyar cím? Na mindegy. Amúgy szerintem is kitűnő film, ahogy a Last Legion, úgy ez is nagyon bejött. Valamiért európa jobb filmeket készít a római korról, mint hollywood. Legalább is szerintem. -
Rotyoka #2 szerintem jó film volt. Nekem konkrétan jobban bejött mint a Gladiator -
#1 egyszermegnézedelfelejted.