7
  • zola2000
    #7
    nemtom, a multkor nézegettem japán mozis toplistákat, és sokkal jobbak mint bárhol máshol, ugyanúgy a videojáték toplista is ^^
  • tntmax
    #6
    Hihetetlenül gyenge ez a rész, szó szerint hulladék. Ne tévesszen meg a "3D" vonzereje, sem az ha rajongója voltál a korábbi részeknek (mint én is), nem tudsz olyan alacsony elvárásokkal beülni rá hogy ne csalódj hatalmasat. :(
  • rumkola
    #5
    Én ezért vettem újra Gamecube-ot, Resi 0-1-2-3-VeronicaX-4
  • Neton
    #4
    Az animációs film a Resident Evil - Degeneration volt, de mindegy.
  • DontKillMe
    #3
    Én is rajongónak tartom magam, de szégyen, hogy mekkora szar lett ez a film. Az is szégyen, hogy ennek ellenére mennyien rajonganak érte. Mondjuk, véleményem szerint egyik filmes rész sem üti meg a játékhoz méltó szintet. A játékok közül részemről is maximum az 1-2. rész az etalon. Azt rendkívül jól megcsinálták. PS1-en a harmadik részig kísértem. PS2-n jelent meg több is, volt, amelyik csak ott. De már közel sem tudott annyira lekötni. Az 5. résszel még nem toltam. Talán..
  • Bhalage
    #2
    Japán a szülőhazája a Resident Evilnek, szal nincs ebben semmi csodálatra méltó. megkattannak érte, szerintem bármilyen szar lehet ott akkor is "kultfilm" : )

    a játékból az 1-2 nagoyn ott volt, mondhatni azon nőttem fel, de utána számomra egyfajta zuhanórepülésbe kezdett, bár szinte az összes részt végignyomtam. wiin a re4 istenes volt tho.. pcn a re5 végigtolható, de egy dead spacenek már a nyomába se ér a "fosatási faktora"
  • whisper
    #1
    Megnéztem és nem tudok egyértelmű okét mondania filmre. Ha az a világ nem vonzana és nem lenne érdekes akkor sokat tudnék panaszkodni a film pár gagyi és bugyuta kivitelezés világával 1-2 jelenetben! Amúgy Én azt mondom ,hogy Lazán lehetne egy frankó sorozat is belőle! Mert ezt majdnem végtelenségig lehetne nyúzni!