23
-
meteoreső #23 NEHÉÉÉZZZ -
Fifus #22 Mondjuk szerintem a CoH single-je is finom munka. -
Porta #21 persze és ez jó is így, de azt nem bírom amikor az emberek lehúznak egy játékot a single alapján. Én egy perc singlet nem játszottam pl. a company of heroesal de évekig játszottam vele neten. A Ruseal se fogok singlet játszani. -
Na most erre pl én azt mondom, hogy a Settlers7-et élveztem, megvettem. Ezt nem. Nem kell, hogy ugyanaz tetszen, egyszerűen én ettől a játéktól kicsit többet, jobbat vártam. Nem jött be, nem visz rá a lélek, hogy egyáltalán betöltsem újra. -
Porta #19 már ne is haragudj de olyan mintha a quake3mat szidnád a single része miatt. Meg lett mondva előre, hogy a single csak egy hosszúra nyúlt tutorial a játékhoz.
Amúgy a settlers7nél is valami ilyesmi volt. Ott se birtam singlet játszani mert állandóan fogta kezem a játék.
Hozzá kell szokni sajnos, hogy a legtöbb ember(hülye amcsik) ha nem rágnak mindent a szájába akkor nem tudna játszani az ilyen játékokkal. -
Elhiszem, hogy multira van kiegyensúlyózva, de ne haragudj ezek után mégcsak nem is érdekel a multi. Ennyiből jó a warez, szívnám a fogam ha ezt most megvettem volna. Szerencsére nem tettem. -
Nekem is ez volt az egyik gondom, kurvanagy csatában vagyok, erre elviszi onnan a képernyőt ELFORGATJA és mutat valamit ami kurvára nem érdekel, ráadásul baszik visszaforgatni a képernyőt és visszavinni a csatára. Egy párszor felbaszott. -
katarzis #16 Nem egészen mivel a játék lényege a multi és azt csak eredetivel tudod tolni.. -
warez ugyan azt adja, szal nem fogódzkodó pont. -
katarzis #14 Inkább csak meg kéne tanulni játszani vele. A multi részre van kihegyezve ami majdnem tökéletesen van kiegyensulyozva. A kampány max tutorialnak jo, kezelőfelülettel meg semmi probléma sincs, ahogy az irányitással sem, max szokni kell.
Mondjuk az alapján megitélni ,hogy leszedted warezba és toltál pár pályát a kampányba... -
boomsly #13 A játékról: én a készítők helyében visszahívnám még egy fél éves utómunkálatokra a játékot.
Tényleg borzalmasan idegesítő.
Nálam a nagyon rossza kategóriába került.
Szép, meg csillog-villog és ebben ki is merült minden erénye..
Amúgy meg nem a hivatalos játékleírást kellene bemásolni, hanem eltölteni vele néhány órát.
Semmiféle kém kiképzés vagy gyártás nincs a játékban.
Amúgy az egész RUSE menü csak vakítás.
"Az egészben az a legszebb és legjobb, hogy az Iriszoom Engine-t használó technológiának köszönhetően ez az egész folyamat zökkenőmentes, nem töri meg a játékélményt, így végig dinamikus marad a csata."
Aha! Csak az idegesítő, a lehető legjobbkor bevágott átvezető jelenetek, amik a fél képernyőt elfoglalják olykor vagy épp kivesznek a csatából, hogy valami baromságot tudassanak velünk egy bugyuta videó kedvéért.
Az irányításról nem is beszélve... -
Erről jutott eszembe, hogy amikor a britek merényletet akartak mr hitler ellen. Erre az amerikaiak azt mondták, hogy ne tegyék, mert a németek jobban megszívják hitlerrel, mint nélküle.
Végén még olyan ül a kancellári székbe, aki tud háborúzni :D -
LOL -
Renegade #10 ez egy elhíresült mondás: mindig az előző háorúra készül a hadvezetés
szép, nem szép, de a kor zsenijei közül egyedül Guderiant hallgatta meg a főnöke (Hitler), a franciák, angolok módszeresen elhajtották azon szakértőiket akik holmi tankokról meg koncentrált támadásról beszéltek. Az eredmény ismert.
nem iazán látom, hogy miért is kéne jövőbe látni -
Loverman #9 látom nem mindenki volt bent töriórán... a franciák a két világháború közti fegyverkezési versenyben úgy készültek hogy a következő háború hasonló lesz mint az első VH, ezért építették a Maginot-vonalat. Azt nem tudhatták hogy más lesz a háború menete és a frontharc helyett a gyors előrenyomulások fognak dominálni. De gondolom ti beleláttok a jövőbe azért tudjátok így fikázni őket a tévedésükért. Amit ti persze nem is szoktatok (mármint tévedni) -
TommyGun #8 Hülye franciák, francia hülyék, megépítették a mízsinyó erődítményt a hegyekbe a németek meg kikerülték :D :D :D csigazabálók :D -
Kipróbáltam a játékot; jó nagy csalódás, és néhol még idegesítő is :( -
Peakman #6 "kémeket kell kiképeznünk"
Mit szívott a cikkíró? :D -
Prof William #5 Kivételesen jó védekezési képességeiket sikerült megcsillogtatni a II VH-ban rendesen... A Haditerv az volt hogy miután szétzúzták németeket elfoglalják Berlint. Hát nem teljesen így alakult... -
"a franciák viszont a védekezésben lesznek otthon"
mert olyan marha jól védekeztek a második világháborúban:) -
lol -
RecoPhile #2 Hát igen.
-
galocza #1 hihi.
"...változatos hadszíntereken játszódnak, mint ... Tunézia vagy Afrika."
fábry jut eszembe: "élnek rokonaim japántól tokióig" 8).