2681
Neverwinter MMORPG
-
Susarc #321 szóval 20 évvel ezelőtt ismerkedtem meg az ADD/DD vel....és engem kicsit bosszant,hogy mindig annak a "feelingjére" hivatkozik a cég közben meg köze nincs hozzá:P van néhány hasonló nevű spell /képesség/ meg a körités a Forgotten Realms-el,de ez egy "Csilli-Villi akció játék" amolyan hack and slash azt csááááá!
Miért nem csinálták meg a DD/ADD-s spelleket normálisan....lehetett volna komponenseket gyűjtögetni /csak hogy tudjátok egyik másik varázslatnak tök ritka komponense volt istenkirály lett volna azokat gyűjtögetni stb./
lehetett volna benne DD/ADD-s skillrendszer....multi classok,dual classok a játékosok kedvére....pl mint Drizzt őt sokan ismerhetitek aki Barbár 1,Warrior 10 és Ranger 7 volt..... -
soundsonic #320 Fogalmam sincs, nem ismerem azt a játékot. Ezt a Guild Wars 2 vagy a Tera irányításához hasonlítanám. De nézd meg a linkelt videót. Ez egy dungeonban készül exkluzív bemutató. Mellesleg a combat rendszerről majd többet tudok mondani a béták után. Addig én is csak a videókra ,cikkekre alapozok. -
#319 ez a harcrendszer amiről beszéltek mennyire hasonlít, avagy mennyire különbözik a mount&blade féle harcrendszertől? -
Although #318 *És úgy néz ki az abilityk is segítik a mozgást. Jobb kiadás mint egy full TES rendszer vagy TERA szóval meglátjuk. De ez már tényleg nem D&Ð gama. -
Although #317 Ha figyeled még a block is active rendszerű :) Lehet azért idővel ránézek. Majd az érdekel mennyire számít egyáltalán a stat, és az attribok. Az majd érdekel ha írjátok. Mondjuk láthatóan igyekeztek figyelni rá hogy az npc-k sebessége ne legyen vészes, mármint az active rendszer figyelembevételével. De ez majd játék közben derül ki. Ingyenesen a világ miatt egy próbát megér mint pve tartalom. Milyen a story meg a questek.
-
soundsonic #316 új exkluzív video lvl 31es dungeon
-
soundsonic #315 Ja az lehet,nem tudom abban milyen lesz viszont az nem F2P játék.. -
Although #314 Sorry emberek sok sikert a játékkal, végignéztem a harcról készült videokat és sajna ez sem az én játékom. Gyakorlatilag ugyanaz a harcrendszer majdnem mint ami a TES-be is lesz :) -
stevedark #313 jol látom hogy semmi féle hunter,ranger /vadász,vándor/ kaszt nincs vagy csak egyenlöre béta ideje alatt nincs ? -
soundsonic #312 Akinek nem sikerült béta kulcsot szerznie, annak Gábor nevű fórumozónk egy élő NWO stremaleéssel kedveskedik. :)
részletek:
Stream: hu.twitch.tv/dantesward
ma este 20:30 tol érdemes figyelni
( Töltelék szavak használata igen gyakori, akit ez nagyon zavar, az ne nézze ) -
soundsonic #311 oké :) -
Susarc #310 illetve innen mazsolázzatok!
http://www.abandonia.com/en/game/all/Dungeons+%2526+Dragons+games/
az a durva,hogy ezen játékok nagy többsége százszor több élvezetet nyújtott mint a csillivilli mostaniak többsége:S -
Susarc #309 estig játszatok ezzel:P én most nemrég toltam végig megint
http://www.abandonia.com/games/619 -
#308 én amint kijózanodtam, keresni foglak in-game, úgyhogy majd egy acc / karakter / franctudja mi nevet mindenképp dobj ide -
Susarc #307 egész hétvégén éjszakás leszek ráadásul 12 órás 22-10-ig....hazajövök pedig alvás kell,szóval buktam a kipróbálást normálisan...brühühü -
soundsonic #306 Tera is ilyen csak ott könnyebb félreugrani -dodge-olni -
Susarc #305 szvsz a GW2-es a legjobb amit eddig MMO-ban láttam....ott van targeted,de ha valaki belesétál egy kardcsapásba azt is sebzed! legfainabb -
soundsonic #304 Van már a bétások közt magyar guild :) ha érdekel valakit a guild és számos hasznos információ katt ide: MMOunion -
#303 -
csgj #302 Na, végre nekem is csurog kb 1000 KB/s-al. :-) -
#301 3,74 GB (4 017 669 896 bájt) -
soundsonic #300 -
soundsonic #299 feltehetően rouge, de lehet wari -
#298 kijött egy frissítés megint 380mb,ki milyen kasztot indít? -
soundsonic #297 hmm, köszi! akkor valami user error lehet nálam -
#296 3,4gb nálam. -
soundsonic #295 Alt: nagyon hamar megszokod, tényleg ha csak hasonlít mint a gw2, akkor 10 perc.. -
#294 " de úgy néz ki a kedvenc autotargetes rendszeremnek leáldozott."
Valóban. De ez nem egy rossz dolog. -
Although #293 Ok, választásom nincs, úgy néz ki mindenki át fog állni erre. Na mindegy régimódi vagyok, de ez van :) Baromira megszoktam öt év alatt az autotargetes rendszert hiányozni fog :) -
soundsonic #292 Nektek mekkora a játék mappája? nekem most 6,23 GB -
Although #291 Tudom pveben ez még nem is annyira gáz, ha jól van megcsinálve működhet. :) De pvpben na ez nekem felejtős :) -
Although #290 Egyébként ez pvp-ben kifejezeten halálos az arcade játékosokkal szemben, tapasztalatból tudom, még az autotargetes rendszerben is szarrá vernek a conanba, hát még egy olyanba ami kifejezetten nekik fekszik :)Hiszen nem tudom kihasználni hogy a gép bizonyos helyzetekben követi a lehetetlen mozgásukat. :) Na mindegy ez azt jelenti pvpzni már sehol se fogok. Marad a conan pvpre hátra lévő életemre :D -
soundsonic #289 Ha több ellenfél vesz körül, akkor ahogy "hadonászol" a fegyverrel így nem csak 1 ellenfél sérül, hanem a hozzád közelállók is -
#288 ezzel elvileg az "állsz egy helyben és nyomkodod a számokat" játékstílust bekkelik ki, megjegyzem szvsz jobban nem is csinálhatnák -
Although #287 *Van előnye is az biztos mert aki előtted van azt ütöd de fenne tudja nekem nem jön annyira be :) Pláne ha sok ellenfél , nagy mob jönn állandóan tabbal vagy egy scrolloztam közöttük szétosztva az ütéseket egy non target rendszer hát, de úgy néz ki a kedvenc autotargetes rendszeremnek leáldozott. -
soundsonic #286 Igen a tab-ot felejtsd el :) -
Although #285 Csak azt nem értem egy D&D rendszer hogy fér össze ezzel, na mindegy akkor ez is kimaradós lesz :D
És most olvastam az SWTOR-nál is sokan kérik, hihetetlen.
Ez az jelenti tabbal nem tudok ellenfelet választani ugye? Legalábbis a TERAS ismerősők így mondták. A célkeresztnek állandóan célon kell lennie.
Nevetnem kell ez nem rpg-s harcrendszer ez arcade :) -
#284 aha, pl. ezen a videón is úgy tűnik:
-
#283 Tudtommal akciós lesz, mint a Tera vagy Guild Wars2. -
Although #282 Ez komoly, elkerülte eddig a figyelmemet, non-target system-et fog ez is használni?